Μέχρι τα 60 μέτρα είσαι καλυμμένοςΗσυχία δεν έχω.
Μέχρι τα 60 μέτρα είσαι καλυμμένοςΗσυχία δεν έχω.
Το πιο σφιχτό είναι το mod. Τα 60 μ είναι πάρα πολλά.Μέχρι τα 60 μέτρα είσαι καλυμμένος
Αυτά τα σωληνάκια για αυτό τα έβγαλαν για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε μόνιμαΗσυχία δεν έχω.
Πολύ καλό το sk2Μεγεια.
Το sk2 είναι το LM;
Τσοκολαγνεια μου αγάπη μια μουΈχω πρόβλημα εθισμού. Αυτό δεν είναι καλό!
Με το 20αρι χλωμό.Μέχρι τα 60 μέτρα είσαι καλυμμένος
Τελικά δεν πέταξα λεφτά. Το όπλο μεταμορφώθηκε. Εκεί που απλά σκότωνε με τα μαμά, με αυτά καπνίζει. Εκεί που λαβωνε, τώρα σκοτώνει καθαρά. Με ίδιες συσφίξεις. Τα έχω χαρεί πολύ σε μερικά απογευματινά που έχω πάει.Ησυχία δεν έχω.
Λεωνίδα, σε τι όπλο χρησιμοποιείς τα συγκεκριμένα τσοκάκια;Τελικά δεν πέταξα λεφτά. Το όπλο μεταμορφώθηκε. Εκεί που απλά σκότωνε με τα μαμά, με αυτά καπνίζει. Εκεί που λαβωνε, τώρα σκοτώνει καθαρά. Με ίδιες συσφίξεις. Τα έχω χαρεί πολύ σε μερικά απογευματινά που έχω πάει.
Ευελπιστώ να δοκιμάσουν σύντομα και στον πίνακα.
Rizzini BR110 cal 20Λεωνίδα, σε τι όπλο χρησιμοποιείς τα συγκεκριμένα τσοκάκια;
Τελικά δεν πέταξα λεφτά. Το όπλο μεταμορφώθηκε. Εκεί που απλά σκότωνε με τα μαμά, με αυτά καπνίζει. Εκεί που λαβωνε, τώρα σκοτώνει καθαρά. Με ίδιες συσφίξεις. Τα έχω χαρεί πολύ σε μερικά απογευματινά που έχω πάει.
Ευελπιστώ να δοκιμάσουν σύντομα και στον πίνακα.
Στην αρχη σκεφτηκα οτι μιλαγες για benelli.....Rizzini BR110 cal 20
Φυσιολογικό. Τα αυτάκια βουίζουν;Σήμερα δοκίμασα το
Buckkicker lf στις τσιχλες και μου άρεσε πολυ.Τις κάπνιζε στην κυριολεξία. Όμως μου έρχονταν κομμάτια πλαστικού στο πρόσωπο μου.Ειναι φυσιολογικό αυτο?
Φοράω ωτοασπίδες δασκαλε.Φυσιολογικό. Τα αυτάκια βουίζουν;
Μήπως έχεις δει διαφορές ανάμεσα στα απλά εσωτερικά και στα extended σε ίδια μάρκα/ίδιο σπείρωμα;Ησυχία δεν έχω.
Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις από Αγγλία πήγαινε στα teague, ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε συμβατικά τσοκ.καλησπερα σε ολη την παρεα.παιδια τη γνωμη εχετε για τα τσοκ της αγγλικης εταιριας mandel?
Ναι τα έχω δοκιμάσει εγώ είχα το MR με πορτινγκ! Ναι είναι φρένου σε Benelli που το δούλεψα με δυσκόλεψε πολύ και αναγκάστηκα να το πουλήσω δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση του και το προσπάθησα αρκετά να το βολευτώ αλλά δυστηχως δεν!Καλημέρα σε όλους, έχει κάποιος δοκιμάσει τα τσοκάκια cremator της carlson να μας πει μια γνώμη, είναι τσοκ φρένου; γιατί λένε ότι έχει τρία δακτυλίδια εσωτερικά σαν τα patternmaster.
Είναι φρένου.Καλημέρα σε όλους, έχει κάποιος δοκιμάσει τα τσοκάκια cremator της carlson να μας πει μια γνώμη, είναι τσοκ φρένου; γιατί λένε ότι έχει τρία δακτυλίδια εσωτερικά σαν τα patternmaster.