Τουρκικά όπλα

Δεν είδες που όλα τα σελεμπριτις τάχθηκαν εναντίον του....όλα τα καριολια του Χόλυγουντ....σάπια φυλή‼️
Τζωνυ η μεγάλη πλειοψηφία των ευρωαμερικανων εκτός California, New York, και οι μισοί αφροαμερικανοι, ψήφισαν Τραμπ, οι Λατίνοι και οι νέοεισελθεντες Μπαιντεν, τσεκαρισμένο. Ειδικα η αμερικανική επαρχία ,οι hillbillies που λέτε εκεί στο Κάρντιτς, μονοκουκι.

Ποια ψιλοτουφεκούσαν και ποια χαμηλοτουφεκούσαν και πόσα εκατοστά περίπου ;
Άλλαζες δηλαδή την σκόπευσή σου ανάλογα με το όπλο.
Σε ρωτάω γιατί το όπλο μου ψιλοτουφεκάει 8 εκατοστά στα 18μ.
Μονόβολο δεν έχω ρίξει ποτέ. Οι δοκιμές (πάντα κάνω) ήταν στα 20 και 35 μέτρα με 8άρια σκάγια. Έτσι αυθαίρετη δοκιμή για μένα. Το ΑΥΑ στα 20 μ. ήταν 8-10 cm κάτω και περ. 12-15 στα 35. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Έμαθα να το χρησιμοποιώ. Στις εισερχόμενες ήταν όλα τα λεφτά. Και στο ορτύκι (παρά το 1*/3*).
Η Remi ήταν πάνω. Δεν τη βολεύτηκα ποτέ. Δεν ξέρω αν διορθώνεται με κλίσεις, πάντως αυτή (προ 35ετίας ούτε ήξερε τι είναι).
Η 48Al ήταν άριστη βλητικά και υπέροχο όπλο, την κράτησα πάνω από 30 χρόνια και την απέσυρα λόγω συνεχών εμπλοκών (στο τέλος) και ρήγματος στο κοντάκι.

Μονόβολο δεν έχω ρίξει ποτέ. Οι δοκιμές (πάντα κάνω) ήταν στα 20 και 35 μέτρα με 8άρια σκάγια. Έτσι αυθαίρετη δοκιμή για μένα. Το ΑΥΑ στα 20 μ. ήταν 8-10 cm κάτω και περ. 12-15 στα 35. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Έμαθα να το χρησιμοποιώ. Στις εισερχόμενες ήταν όλα τα λεφτά. Και στο ορτύκι (παρά το 1*/3*).
Η Remi ήταν πάνω. Δεν τη βολεύτηκα ποτέ. Δεν ξέρω αν διορθώνεται με κλίσεις, πάντως αυτή (προ 35ετίας ούτε ήξερε τι είναι).
Η 48Al ήταν άριστη βλητικά και υπέροχο όπλο, την κράτησα πάνω από 30 χρόνια και την απέσυρα λόγω συνεχών εμπλοκών (στο τέλος) και ρήγματος στο κοντάκι.
Διόρθωση: Το ΑΥΑ έριχνε ψηλότερα, όχι κάτω

Τασο δεν ξερω αν διαβασες τα ποστ μου Αλλα η μοναδικη μου ενσταση ηταν ο τροπος που εγινε η δοκιμη Το ζητουμενο ποιο ειναι σε μια δοκιμη?Να δεις την εργονομια του οπλου,τα χαρακτηριστηκα του,να το δοκιμασεις με μια ικανη ποσοτητα ποιοτικων φυσιγγιων ,τοσο στον πινακα ,στο σκοπευτηριο η ακομα και στο κυνηγι,εκει θα δεις τον πραγματικο χαρακτηρα του οπλου και την ποιοτητα εν γενει. Οι φθορες που μας εδειξαν προσωπικα δεν μου λενε κατι. .Εαν η 155 εσπαγε εναν σιδηροδρομο τι θα λεγαμε οτι ειναι μαπα οχι βεβαια. Εγω να σου πω την αληθεια ακομα δεν καταλαβα την χρησιμοτητα ,Οπως και ο αλλος που τα πακτωνει στην λασπη και αρχιζει να ριχνει ποια η χρησιμοτητα του? Ολες οι επωνημες μαρκες βγαζουν φθηνα μοντελα η κανουν προσφορες Εγω δεν θα επαιρνα τουρκικο οπλο οχι λογο ιδεολογιας αλλα επειδη δεν υπαρχουν σφραγιδες δοκιμης.Δεν σου κανει εντυπωση που η χιλη ανηκει στον cip και η τουρκια με πανω απο 25 εργοστασια δεν εχει δικες της σφαγιδες στον cip?
Γυρω απο την εργονομια, βλητικη κλπ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα οικονομικά μοντέλα αυτογεμων της αγοράς...
Και δεν είναι αυτα που θα απασχολήσουν ένα μελλοντικό αγοραστή ενός τετοιου όπλου....

Αυτό που σίγουρα θα τον κάνει να αναρωτηθεί είναι μήπως ένα τέτοιο οπλο θα κάνει εμπλοκές κ από τα πρωτα φυσίγγια?
Μήπως θα είναι της πλακας?
Και ιδιαίτερα δε όταν βλέπουμε κ ακουμε για δυσλειτουργίες σε πολυ ακριβότερα όπλα...

Ας πουμε οτι αυτό το βίντεο, θα μπορουσε να είναι μια καλή απόδειξη, η αφου το θέλετε, έστω μια ένδειξη.....
Και για εμενα ευτυχώς που υπάρχουν αυτά τα βίντεο όπως κ πολλα αλλα που βάζουν τα πραγματα σε μια θέση, γιατί αυτα που ακουμε πολλες φορες τριγυρω μας είναι για γέλια.....

Ουτε εγώ θα επερνα τουρκικο οπλο(και εχώ πει τους λόγους που άνοιξα αυτό το θεμα)..

Οι έλλειψη σφραγιδών σε όπλα που προέρχονται από Αμερική, Τουρκία, Βραζιλία κλπ δεν θα ήταν λόγος που θα με απέτρεπε από μια τέτοια αγορά...
Εάλλου σφραγιζονται κ "περνανε" σε όσα κράτη το επιβάλλουν........
Ουτε κ είδα καποιο απο αυτα τα τρία στο βίντεο να διαλύεται (να το παλι το βίντεο κ δεν είναι το μονο).....

Εδω μεσα βλεπω πολλα περιεργα γενικος αλλοι προωθουνε φυσιγιια αλλοι οπλα αλλη δε ξερω εγω τι οπιος θελει κυριοι υπαρχη ενωτητα χορηγων γραφτητε και δωστε το κατιτις για το φορουμ οπως πρεπει να ειναι το προμοσιον μη σκωτονομαστε για ενα κουτι φυσιγηια ενα αορτηρα και καμια ραχη κοντακιου
ξέχασες τα σουτζουκ-λουκούμ και τους φερετζέδες...αμ τους μπακλαβάδες;;; που τους βάζεις;;;;

πάντως έχει πολύ πλάκα το θέμα....

Μονο σωβρακα, λεμονια και ψυγεια απο την τουρκια. Ετσι γινεται το εμπαργκο

α μπρε γκιουζελ ογλαν
δίκιο έχεις μπρε
ειδικά για τα σώβρακα
μόνο πρόσεξτε μη το μπερδεύετε με γραβάτα (ή με φερετζέ) μπρε

λεμόν τσοκ γκιουζελ
αμα φτιάνουν και μπουζί ντουλάπ ;
βαι βαι βαι
βουρ στο γιουσουρμ μπρε, να πάρουμε μπουζί ντουλάπ να βάζουμε τα λεμόν, τα τουρτουρ κουνουπ* και τον μπακλαβα μπρε
κι αμα βγει τσικρικ μαραφετ ε, το φτιάνουμε χαιβαν ντουφεκ ντουλαπ* μπρε

*γκιουζελ ογλαν* (ομορφόπαιδο)
* μπουζί ντουλάπ (ψυγείον)
*τουρτουρ κουνουπ* (τρυγόνι)
*χαιβαν ντουφεκ ντουλαπ (οπλοκιβώτιον)

χαιντε μπρε γκαρντασια τζςαμπα μαθηματα οθωμανικής με την λέξη σας δίνω

Εμενα το οθομανικο δικαιο με ενδιαφερει και τα χαρουπια
Α μπρε Τόλη - εφέντ
χαρούπια βγάζουμε κι εμείς μπρε! βγάζει η Κρήτη μπρε

αμα οθωμανικό δίκαιο που το είδες μπρε τζάνουμ;
τέτοιο πράμα γιοκ μπρε
οθωμανική ΑΔΙΚΙΑ οση θες έχει!!! αλλά δίκαιο;;;;
γιοκ μπρε γιοκ

Άφεριμ

Α μπρε Τόλη - εφέντ
χαρούπια βγάζουμε κι εμείς μπρε! βγάζει η Κρήτη μπρε

αμα οθωμανικό δίκαιο που το είδες μπρε τζάνουμ;
τέτοιο πράμα γιοκ μπρε
οθωμανική ΑΔΙΚΙΑ οση θες έχει!!! αλλά δίκαιο;;;;
γιοκ μπρε γιοκ

Άφεριμ
Για το πρωκτικο σεξ μιλαω το χουνε μπολικο κατακει αχαχαχαχ δε θα με χαλαγε μια τουρκαλα με 18.8 αυλο αχχαχαχα

Η μια καννη της retay εχει 850TL = 54.4€......και 370€ ολο το οπλο....o_O
και το κέρδος μέσα ...
άρα είχε δίκιο ο @ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ για το κόστος μια κάνης στα 30€ περίπου ...
Ώωωω ρε φίλε ....
Και για ένα τσοκάκι έδωσα 57€

Ξαναγοραζεις όπλο όταν πωλείται 1500+ και η κανη κοστίζει ένα 50 άρικο και αν .Είναι σαν η κάθε απόδειξη πληρωμής που παίρνεις να αναγράφει σε ευχαριστούμε που είσαι τόσο μαλακας που δεν παίρνει αλλο δηλ αρχιμαλακας.

Ξαναγοραζεις όπλο όταν πωλείται 1500+ και η κανη κοστίζει ένα 50 άρικο και αν .Είναι σαν η κάθε απόδειξη πληρωμής που παίρνεις να αναγράφει σε ευχαριστούμε που είσαι τόσο μαλακας που δεν παίρνει αλλο δηλ αρχιμαλακας.
Γιάννη ... στα ηλεκτρονικά φίλε να δεις τι γίνεται ... αυτά πίστεψέ με είναι ΑΣΤΕΙΑ ΚΕΡΔΗ !!!!!!

Γιάννη ... στα ηλεκτρονικά φίλε να δεις τι γίνεται ... αυτά πίστεψέ με είναι ΑΣΤΕΙΑ ΚΕΡΔΗ !!!!!!
Σε πιστεύω Βασίλη έχω ακούσει τόσα από Ελλάδα και συγγενείς που βρίσκονται εκτός που προσπαθώ να μην τα πιστεύω .Που να δεις τι γίνεται με τα οχήματα τα μεταχειρισμένα και τη δύναμη έχει το σύστημα νικάει και το κράτος φίλε.Αστο βγήκαμε εκτός .

αμερικανικη εταιρεια ειναι η stoeger εχει εργοστασιο αμερικη και τουρκια απο οταν μπηκε στον ομιλο μπερετα τωρα απο τουρκικα ιμπαλα εχω ακουσει καλα και εγω γενικα!!
Το εργοστασιο στην Αμερικη εχει κλεισει.

Το εργοστασιο στην Αμερικη εχει κλεισε

Το εργοστασιο στην Αμερικη εχει κλεισει.
Υπαρχει κανονικα εργοστασιο stoeger usa για αμερικανικη αγορα αν μπεις stoeger industries το λεει...και στις παρουσιασεις το ανεφερουν ελλαδα προς το τελος ...

Υπαρχει κανονικα εργοστασιο stoeger usa για αμερικανικη αγορα αν μπεις stoeger industries το λεει...και στις παρουσιασεις το ανεφερουν ελλαδα προς το τελος ...
Οχι για τα λειοκαννα. Αυτα φτιαχνονται Τουρκια.

Edit: Δεν υπαρχει εργοστασιο πλεον στην Αμερικη. Η Stoeger πλεον ειναι μονο μαρκα εισαγωμενων.

Last edited:
Back