Μαλλον αναφερεσαι στα βισματα του γκουαλαντι τα δοντακια μεσα ειναι καθαρα για λογους ογκομετριας , δηλαδη ο SG 19 ειναι 20 χιλ ο sg22 ειναι 23 χιλ και ουτω καθ εξης . Με ενα απλο ταρακουνημα στρωνει η πυριτιδα δεν χρειαζεται να μπεις σε ολη αυτη την διαδικασια , αν κ δεν κανει κ κακοΓια τα βύσματα που έχουν δοντάκια ή προεξοχές κάτω στη φούστα =
βάζεις το μπαρούτι,
ανοίγεις με μικρό πενσάκι την φούστα από το βύσμα ώστε να κάνει καλύτερη έμφραξη,
βάζεις μέχρι την μέση του κάλυκα το βύσμα σπρώχνοντας το απαλά με το ταποτήρι,
γυρίζεις τον κάλυκα εντελώς ανάποδα(το καψύλι προς τα πάνω) κρατώντας τον με το ανάποδο χέρι,
χτυπάς τον κάλυκα με το μεσαίο το δάχτυλο του άλλου χεριού ή με ξυριστική μηχανή τον τραντάζεις λίγο,
έχοντας το ακόμη ανάποδα πιέζεις με το ταποτήρι μέχρι να κάτσει τελείως το βύσμα,
μετά το γυρίζεις και προσθέτεις τα σκάγια κοκ.