Έκανε δουλειά?Polishing compounds κυκλοφορούν πολλά. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το rotten stone το πήρα και γω από eBay αλλά το δούλεψα σε δραπανο με σφουγγάρι βρεμένο.
Έκανε δουλειά?Polishing compounds κυκλοφορούν πολλά. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το rotten stone το πήρα και γω από eBay αλλά το δούλεψα σε δραπανο με σφουγγάρι βρεμένο.
Αν στεγνώσει το κερί, την πάτησες. Είναι δύσκολο το κέρωμα και δεν το συμπαθώ πολύ, την έχω πατήσει. Πρέπει να το τρίψεις πριν στεγνώσει και όχι μόλις το βάλεις. Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή..... στο τέλος βάλεις κάποιο κεράκι τύπου ccl η οποιαδήποτε άλλη εταιρεία και αφού στεγνώσει και αυτό σου αφήνει μια γαλακτωδη όψη την οποία την τρίβεις και αυτήν με βαμβακερό πανάκι. Έτσι προστατεύεις το κοντακι και του δίνεις και μια στιλπνή γυαλάδα
Όχι σαν αλοιφή, την ίδια φιλοσοφία έχουν και οι αλοιφές οι οποίες περιέχουν μικροσκοπικούς κόκκους. Ειδικά στο χέρι δεν θα δώσει με τίποτα το αποτέλεσμα που δείχνει το βίντεο στο τελευταίο στάδιο.Έκανε δουλειά?
Μα τι το πέρασες το κοντάκι θεοφραστε,τσαποστέλιαρο?Λέτε να το βάλω σε κανένα κουβά με ζεστό νερό για μερικές ώρες;
Το ξύλο του σε κάτι τετοι παραπέμπειΜα τι το πέρασες το κοντάκι θεοφραστε,τσαποστέλιαρο?
Ε άμα ειναι κ σε τέτοιο χάλι άστο όπως είναι τι καθεσε και παιδευεσε?Το ξύλο του σε κάτι τετοι παραπέμπει
Μόνο κακό θα κάνεις και θα ταλαιπωρηθείς θεοφραστε .το σιδέρωμα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Λέτε να το βάλω σε κανένα κουβά με ζεστό νερό για μερικές ώρες;
Αυτό έκανα και το παρατησα να στεγνώνει, και το βραδακι που θα πέσει λίγο η ζέστη θα συνεχίσω το γυαλοχαρταρισμα με λινέλαιοΜόνο κακό θα κάνεις και θα ταλαιπωρηθείς θεοφραστε .
Για μένα κάνε μια δύο φορές ακομα σιδέρωμα με νωπή πετσέτα και ατμό και τέλος.. δεν μπορεί να δώσει κατι παραπάνω το ξύλο απο αυτό που βλέπεις ..
αν εχουν κοπει οι ινες δεν κανεις δουλεια. Σιδερωσε παλι με ατμο και πετσετα βρεγμενη εννοειται... μην το κολυμπησειςτο σιδέρωμα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Λέτε να το βάλω σε κανένα κουβά με ζεστό νερό για μερικές ώρες;
Το κοντάκι θέλει την stirella του ,οχι οτι ατμοσίδερο ναναι.Ναι ρε με πετσέτα βρεγμένη και ατμοσιδερο το έκαμα. βέβαια οταν βγήκε το βερνίκι, πολλές ατέλειες μωρ αδερφακι μου που δεν φαινόντουσαν πριν
τωρα είναι ευκαιρια να φερεις το κοντακι στα μετρα σου οσο γινεται βεβαια , το εχεις τσεκαρει , είναι ενταξει ?? το να το κανεις το ομορφο όταν είναι λαθος σε μετρα ?Παίδες σήμερα ξεκίνησα και εγώ την επισκευή των ξύλινων μερών της berreta A302 που έχω. Τα ξύλινα μέρη του όπλου είναι σε άθλια κατάσταση πραγματικά. Αφαίρεσα με remover όλο το παλιό βερνίκι και σιδέρωσα ( ευτυχώς δεν με ακούει η γυναίκα γιατί περιμένουν δύο πλυντήρια για σίδερο στο σπίτι) να φύγουν τα χτυπήματα.Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα μιας και δεν έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με κάτι παρόμοιο. Αύριο θα συνεχίσω με sealer και τρίψιμο.
Το ερώτημά μου τώρα. Δεν ξέρω τι ξύλο έχει η Α302 αλλά τα ξύλα της έχουν μία κιτρινωπή απόχρωση που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Θα ήθελα να σκουρύνουν λίγο και να έχουν έναν κόκκινο τόνο όπως στην φωτογραφία. Τι χρειάζεται να περάσω και σε ποιο στάδιο? Πριν το sealaer? Nα πω πως θα χρησιμοποιήσω true oil και όχι λινέλαιο.
https://i.ytimg.com/vi/rbeNFfE21LQ/maxresdefault.jpg