Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Ωραιιτατος. Με το νεφτι πευκου αρεωνεις τη βαφη; η κατι αλλο χρισημευει;
Βαφή δεν χρησιμοποιώ, γενικά το νεύτι πεύκου το χρησιμοποιώ σαν διαλύτη για να κάνω τα πάντα, να αραιώσω το λινέλαιο, να αραιώσω το Tru Oil, να πλύνω τα ξύλα, να πλύνω τα χέρια μου ... κτλ..:)

Βαφή δεν χρησιμοποιώ, γενικά το νεύτι πεύκου το χρησιμοποιώ σαν διαλύτη για να κάνω τα πάντα, να αραιώσω το λινέλαιο, να αραιώσω το Tru Oil, να πλύνω τα ξύλα, να πλύνω τα χέρια μου ... κτλ..:)
.well done..congrats.

Είπα και γω σήμερα να τελειώσω :)

Πολυ ωραιο αποτελεσμα!μπραβο!αν μετα το λινελαιο υπαρχουν ανοιχτοι ποροι ακομα τι κανουμε?μπορουμε να περασουμε σιλερ η δεν θα πιασει ακομα και αν εχει στεγνωσει τι λινελαιο?

Αν θα έπρεπε να κλείσω ένα πορώδες ξύλο που είναι φινιρισμενο αλλά παρόλα αυτά οι πόροι του φαίνονται έντονα και άσχημα ανοιχτοί, μάλλον θα πήγαινα σε κάποιο filler που απευθύνεται σε φινίρισμα ξύλινων μερών για όπλα.

Είπα και γω σήμερα να τελειώσω :)

Μπράβο Γιώργο .. .congrats.
εκτυφλωτική η γυαλάδα το τελείωμα ! .well done.
θα το κλείσει το μαγαζί ο Βαραγκης με μας που έμπλεξε .. χαχαχαχα

**τι κρέμα είναι αυτή που περνάς στην αρχή Γιώργο ? αυτή ειναι η διαδικασία με τον αλοιφαδόρο που μου έλεγες ?

Last edited:
.sarcastic....δια χειρός Βαραγκη.....sarcastic.
Κοίτα, έκανα μια ζαβολια. Επειδή ήθελα να ξεμπερδέψω για καιρό, πέρασα μερικά χέρια tru oil. Όταν λέω χέρια μην πάει ο νου σου ότι πήρα και το ρολό...:D
Για να σπάσω λοιπόν στο τέλος αυτήν την αίσθηση στην αφή που λες και συ ότι δεν σου αρέσει αλλά και για να λειανω ατέλειες, ετριψα με αλοιφή που τρίβουν οι φαναρτζηδες τις λαμαρίνες. Paste compound κατηγορία ψιλή.
Μετά αφού όντως έσβησε αυτή η πλαστικουρα από το tru oil αφήνοντας όμως το απαραίτητο φιλμ, σκέφτηκα με τον αλοιφαδορο να περάσω με το γυαλιστικο της b.casey. Μην φανταστείς ότι είναι κάτι περισσότερο από το γνωστό μας overlay. ;)
Τέλος και μόνο έτσι για το εφέ, πέρασα και λίγο κερί :cool:

επειδή το έταξα βάζω τις φώτο που μου έστειλε ο φίλος με το κοντάκι που "έβαψα" τοποθετημένο στο baikal

Μαλιστα..... τι να θαυμασουμε; τι δουλεια σου ; το οπλο; η το μερος; δε μας αφηνευσ στξνησυχια μας λεω εγω;;;

επειδή το έταξα βάζω τις φώτο που μου έστειλε ο φίλος με το κοντάκι & πάπια που "έβαψα" τοποθετημένο στο baikal

Χρήστο αντιπαθώ όσο τίποτα τα ποζε..οπως ειδα αυτό όπλο μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα παρά πολυ...RESPECT.
Καταπληκτική δουλειά...shake.
Νομίζω ότι χωρις το μάγουλο στο κοντακι θα ήταν ακομα πιο ωραίο..(Δική μου άποψη..)

Χρήστο αντιπαθώ όσο τίποτα τα ποζε..οπως ειδα αυτό όπλο μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα παρά πολυ...RESPECT.
Καταπληκτική δουλειά...shake.
Νομίζω ότι χωρις το μάγουλο στο κοντακι θα ήταν ακομα πιο ωραίο..(Δική μου άποψη..)
Να είσαι καλά Τάσο .
Όντως Τάσος ειναι πολύ ωραίο ... Λες να του το ξανά αγοράσω πίσω ... ; Χαχα
Παντός το μάγουλο από κοντά του δίνει " κάτι" ...(δες τις προηγούμενες φωτό στην επεξεργασία )
Εγώ θα προτιμούσα το ποιο κλασικό μάγουλο όλο κορμπαριστω χωρίς μύτη . Γενικά θα δεις ότι οι Ρώσοι παίζουν πολύ το μάγουλο με μοντεκαρλο σε πλούσιες εκδόσεις . Περί ορέξεως θα μου πεις .και δίκιο έχεις .
Περιμένω κ εγώ εντυπώσεις μόλις το τουφεκισει!

Λες να του το ξανά αγοράσω πίσω ... ;
Γιατι οχι?.xm.
Ξερεις ποσοι εχουμε πουλησει διαφορα πραγματα κ το εχουμε μετανιώσει?
Ειδικά έτσι οπως έχει γίνει τώρα κάτι σε τραβάει να το ζητήσεις πισω.:)
Γενικά θα δεις ότι οι Ρώσοι παίζουν πολύ το μάγουλο με μοντεκαρλο σε πλούσιες εκδόσεις .
Οντως εχεις δικιο,Το έχω προσέξει αυτό.

Πήρα το πρωί τηλέφωνο τον ξυλουργό που θα μας φτιάξει την νέα κουζίνα και του παρήγγειλα έναν τάκο καρύδια για να φτιάξω μια προέκταση στο κοντάκι γιατί αυτή που είχα φτιάξει από σανίδι διαλύεται. Είμαι σε σκέψη να το κάνω 1-2 χιλιοστά ποιο λεπτό και να βάζω μια προσθήκη το καλοκαίρι και να την βγάζω τον χειμώνα..xm.

Πήρα το πρωί τηλέφωνο τον ξυλουργό που θα μας φτιάξει την νέα κουζίνα και του παρήγγειλα έναν τάκο καρύδια για να φτιάξω μια προέκταση στο κοντάκι γιατί αυτή που είχα φτιάξει από σανίδι διαλύεται. Είμαι σε σκέψη να το κάνω 1-2 χιλιοστά ποιο λεπτό και να βάζω μια προσθήκη το καλοκαίρι και να την βγάζω τον χειμώνα..xm.
Θεόφραστε ποιο ειναι το συνολικό μήκος τις προέκτασης που θα κάνεις? αν είναι πχ 7 χιλιοστά κανε την μονοκόμματο .. φινίρισμα κτλ (για να ειναι ομοιόμορφο ) και μόλις την ετοιμάσεις πήγαινε πάλι να στην κόψει στην μέση ή 4-3 χιλιοστά (θα χάσεις και λιγάκι απο κόψιμο )
ετσι θα έχει ενα ίδιο κομμάτι φλάντζα και ομοιόμορφο για το καλοκαίρι;)

Back