Νομίζω είναι 39!Το ρεμα ειχε 40 παρακλαδια?????
![]()

Νομίζω είναι 39!Το ρεμα ειχε 40 παρακλαδια?????
![]()
Το Emillio Rizzini ειναι...Κωστάκη, Battista Rizzini είναι, ή μήπως Emilio Rizzini...? (Εάν είναι το πρώτο, τότε είναι ακόμη καλύτερο...)
Εντομεταξυ ειναι τουφεκάρα...ωραιο ζυγισμα, το εχει ενας κρεοπώλης εδω απεναντι στη δουλεια, κ καθεται στη θηκη του...2 μολις φυσιγγια εχει ριξει, για τα καλοριζικα...blaser f3.
Οπλαρα πραγματικά.24αρια του βάζω 36αρια στέλνει.Εντομεταξυ ειναι τουφεκάρα...ωραιο ζυγισμα, το εχει ενας κρεοπώλης εδω απεναντι στη δουλεια, κ καθεται στη θηκη του...2 μολις φυσιγγια εχει ριξει, για τα καλοριζικα...
Δεν αντιλέγω, ο ακατανόμαστος θα αρχίσει πάλι τις ειρωνείεςΦωτιά τα σκιτάκια όμως!
Kαλα, κοντα σκοτωνουν και τα benelli....Η αληθεια ειναι το ΤΟΖ 34, ειτε κοντα, ειτε μακρια, δεν αστειευεται καθολου... ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Καλά ναι....Άσπρο του λες, μαύρο σου λέει...Δεν αντιλέγω, ο ακατανόμαστος θα αρχίσει πάλι τις ειρωνείες
Χαιρετισμούς στον Καποδίστρια.Εις όλας τας αποστάσεις και εις όλας τας καιρικάς συνθήκας...!! Με 1/4 & 1/2 τσοκ τα εξαπολύω επί των κιχλών και κοτσυφών...
Γνωστος σου????Χαιρετισμούς στον Καποδίστρια.
Μια φορά τον είδα στην λαϊκή που έδινε πατάτες.Γνωστος σου????
Δεν ηταν αυτος, ο ξαδερφος του ηταν, μοιαζουν......Μια φορά τον είδα στην λαϊκή που έδινε πατάτες.
Η προελευση του ανηκει αποκλειστικα στην πρωην Σοβιετικη Ενωση.ΤΟΖ:μόνο ακουστά το έχω.Τι είναι,ρωσσικό;