Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτο με τα μαθηματα ειναι αληθεια....!!! :)
Εγω το κανω ακομα ποιο δυσκολο.....γιατι καθομαι σε καρεκλακι....+ οτι δεν εχω τα αντανακλαστικα του 30ρη.
Με αυτες τις συνθηκες μια χαρα τα πηγα....περασαν καποια πουλια που δεν σηκωσα καν το οπλο...και
ο Ρεξ με κοιταγε καλα καλα... με εκαναν ''καβάλα''....και τα αφησα να φυγουν .
Θα ηταν χαμενες τουφεκιες....
Ειναι οπως στα μπουζουκια.....καθεσαι ....και διαλεγεις σε ποιο τραγουδι θα σηκωθεις να ριξεις την
ζεμπεκιά σου !!!:)
Ολες οι τουφεκιες ειχαν αξιοπρεπεια....ακαριαια σκοτωματα χωρις αιματα !!!:)

ΥΓ. Σημασια εχει οτι φανηκαν λιγα πουλακια.... φιλε !!!:)
Set up πού σε ενθουσίασε ;

οτι και να σου πουνε τωρα δεν θα βγαλεις ακρη αλλα το σκ που ερχεται δειχνει πολλα υποσχομενο για εκει .μην σου πω και πιο κοντα.
Θέλει να πάει ένας φίλος το ΣΚ και με ψήνει αλλά με τα φετινά χάλια δεν ψήνομαι!!!
Άσε που έχω κάνει φέτος πολλά χιλιόμετρα για τη φάσσα και πλέον για την τσίχλα άντε να πάω μέχρι Μόδι για πιο πάνω δεν!!!

ειδη καθε χρονο ερχονται,ειδικα πελασγια εχουν χρονια και κυνηγανε μονο καθημερινες.
Σωστός και ενημερωμένος έτσι είναι φίλε μόνο καθημερινές όλοι μέρα με κασετόφωνα
Και Σ/Κ απόγευμα όταν δεν έχει πολυκοσμία

Καλημέρα και καλή εβδομάδα πήγε κανείς Πελασγία και πέριξ;
Για πελασγια δεν ξερω, αλλα πτελεο αχιλλειο νηες δεν αξιζει.. το μονο που μπορει να εχει ενδιαφερον για πελασγια ειναι οτι ο συλλογος μου, ο 3ος λεει να βαλει πουλμαν για την Κυριακη..

Εγινε δουλεια σημερα!!!!
Ηρθε το οριο για πρωτη φορα φετος.
Μονο περπατητο. Κρυο, χιονι στη Διρφυ. Ολα τσιχλες...
Φυσιγγια 28 gr διαφορων κατασκευαστων, πλαγιο μπαικαλ.
Κεντρικη Ευβοια.
Μπράβο Γιάννη. ΑΞΙΟΣ. fgr2

Βρήκα ένα Κυνηγο χθες Μοδι ήταν Αταλάντη και ήρθε λέει τίποτα στην Αταλάντη
Φιλαρακι που κυνηγάμε μαζί είχε παει Αταλάντη χαμός απο πουλιά αι πιάσει τα αυγό και κουρευτο
Ήταν μαζί με το γιό του αυτός που ήρθε από Ατάλαντη;

Φίλος είναι που πάμε καμιά φορά μαζί όταν δεν πάω για φάσσες!!!
Πήγε Αταλάντη γιατί φοβήθηκε τη βροχή που έδινε για Μόδι κατέβηκε από το αμάξι δεν έβγαλε όπλο γιατί δεν είχε ούτε ένα αμάξι δεν είδε ούτε μία τσίχλα και σηκώθηκε κι έφυγε!!!

Σήμερα ηδα γεράκο τσίχλα μου πέρασε σαν χαζή από πανό μου δυστηχως μου έπεσε σε μέρος που δεν μπενελι ούτε ποντικός…. Κυχλες άφαντες ακόμα κριό πολύ το προι 2 βαφμους
Σπάνιο είδος αυτό Λιάκο δεν το βαράμε .
Πιο σπάνιο και απο τον λύκο κατάντησε
.big smile.

Φίλος είναι που πάμε καμιά φορά μαζί όταν δεν πάω για φάσσες!!!
Πήγε Αταλάντη γιατί φοβήθηκε τη βροχή που έδινε για Μόδι κατέβηκε από το αμάξι δεν έβγαλε όπλο γιατί δεν είχε ούτε ένα αμάξι δεν είδε ούτε μία τσίχλα και σηκώθηκε κι έφυγε!!!
Με ένα Ντατσια άσπρο ήταν ε
Κάθησε πιο κατω απο εμένα αλλά έκτο βολής που περνούσαν τα πουλιά
Χτύπησε μια και έπεσε κοντά σε εμένα αλλά δεν την είδα και ήρθε με τον πιτσιρίκο και ψάχναν
Πιάσαμε κουβέντα και του λέω να καθίσει δίπλα στις ελιές που ήταν ένας δικός μου και έφυγε έριξε τις τουφεκιές του πήρε κάποιες τσίχλες
Άμα έβλεπες τον μικρό με το πορτοκαλί να κοιτα πάνω για καμία τσίχλα των χάρηκα

Με ένα Ντατσια άσπρο ήταν ε
Κάθησε πιο κατω απο εμένα αλλά έκτο βολής που περνούσαν τα πουλιά
Χτύπησε μια και έπεσε κοντά σε εμένα αλλά δεν την είδα και ήρθε με τον πιτσιρίκο και ψάχναν
Πιάσαμε κουβέντα και του λέω να καθίσει δίπλα στις ελιές που ήταν ένας δικός μου και έφυγε έριξε τις τουφεκιές του πήρε κάποιες τσίχλες
Άμα έβλεπες τον μικρό με το πορτοκαλί να κοιτα πάνω για καμία τσίχλα των χάρηκα
Ο μικρός έχει κολλήσει άσχημα το μικρόβιο αλλά παρόλο που έχουν δύο σέτερ τον τρώει να πηγαίνουν για τσίχλα ενώ ο φίλος είναι άρρωστος με το ορτύκι και την μπεκάτσα!!!

Ο μικρός έχει κολλήσει άσχημα το μικρόβιο αλλά παρόλο που έχουν δύο σέτερ τον τρώει να πηγαίνουν για τσίχλα ενώ ο φίλος είναι άρρωστος με το ορτύκι και την μπεκάτσα!!!
Περιμένει πώς και πώς να πάει 18 να βγάλει άδεια!!!!

Βρήκα ένα Κυνηγο χθες Μοδι ήταν Αταλάντη και ήρθε λέει τίποτα στην Αταλάντη
Φιλαρακι που κυνηγάμε μαζί είχε παει Αταλάντη χαμός απο πουλιά αι πιάσει τα αυγό και κουρευτο
Καλημέρα!

Αταλάντη ήμουν εγώ εχτές με άλλους 6! φίλους! Συγκεκριμένα κοντά στο Κυπαρίσσι!
Τουφέκια δεν είχε.....και η αλήθεια είναι κάπου στην μέση....με περισσότερα κοντά στον φίλο σου που σου είπε ότι δεν είχε τίποτα το σπουδαίο!!
Για πρωινό καρτέρι.....μόνο κουνούπια είχε...που μας έκαναν κόσκινο!!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back