Εκεί την πατησεςτα γνωστά μπρρρ τραβάω το κλείστρο. Στην επαναφορά του παρατήρησα σαν διπλό
Εκεί την πατησεςτα γνωστά μπρρρ τραβάω το κλείστρο. Στην επαναφορά του παρατήρησα σαν διπλό
Αυτή την κίνηση θα την έχει κάνει κάποιες χιλιάδες φορές.Εκεί την πατησες
ΜαικΤι κατάντια είναι αυτή φέτος, ξεμείναμε από καρτέρια. Δεν μπορούμε να βρούμε μια μεριά να καταφέρουμε να κάψουμε 15 φυσίγγια τον τελευταίο μήνα...
Έλεγα σήμερα μπας και αλλάξουν συμπεριφορά με το Βοριά αλλά δεν. Τελευταίο τέταρτο ως συνήθως και μόνο σε σφιχτά σημεία. Περπατητό κι Άγιος ο Θεός
![]()
Έχει κλιπ στο κοντάκι και κουμπώνειΜαικ
Την προσθετη ταχη πως την εχεις στερεωσει στο κοντακι;
Το θέμα είναι ότι μου πήρε 3 εξόδους για να το βρω με τις κλίσεις, και ευτυχώς που έχω την shotkam. Εντελώς άλλη οπτική από το χαμηλό. Όταν επωμίζω πλέον είμαι κάτω από το στόχο οπότε εκεί που νόμιζα ότι έπρεπε να κατεβάσω φλάντζα ανέβασα τελικά...και βλέπω ρίγα πλέον με πιο όρθιο το κεφάλι εννοείταιΜαικ
Την προσθετη ταχη πως την εχεις στερεωσει στο κοντακι;
Στην 302 μου εχω ξεπερασει τα 100.000.Εκεί που έσπασε δεν είναι από απροσεξία,είναι καθαρα από τα 15000 τουφεκια που έχει ρίξει.
Σκυλίσια ζωή.Μια χαρά.εμενα ο σκύλος από κυνηγόσκυλο έχει καταντήσει σαλονοσκυλο
Έχεις δώσει όμως στα φυσίγγια 20000ευρώΣτην 302 μου εχω ξεπερασει τα 100.000.
Δεν εχω παθει ποτέ τέτοια ζημιά....
Το ίδιο κ εγώ με 390..1996 την αγόρασα κ σίγουρα έχει πάνω από 100χιλ φυσίγγια.Δεν έχει κάνει κιχ...Στην 302 μου εχω ξεπερασει τα 100.000.
Ούτε η δική μου.Στην 302 μου εχω ξεπερασει τα 100.000.
Πολύ σωστά κατέληξες εκεί. Στην υπερυψωμένη ρίγα ψηλώνουμε το κοντάκι ώστε να βλέπουμε κάμποση. Τις διαφορετικές εικόνες τις συνηθίζεις πάρα πολύ γρήγορα.Το θέμα είναι ότι μου πήρε 3 εξόδους για να το βρω με τις κλίσεις, και ευτυχώς που έχω την shotkam. Εντελώς άλλη οπτική από το χαμηλό. Όταν επωμίζω πλέον είμαι κάτω από το στόχο οπότε εκεί που νόμιζα ότι έπρεπε να κατεβάσω φλάντζα ανέβασα τελικά...και βλέπω ρίγα πλέον με πιο όρθιο το κεφάλι εννοείται
Τσοκάκια ή σταθερη;Ούτε η δική μου.
Ίσως επειδή έχει ρίξει γύρω στα 4.000 φυσίγγια
Αγορασμενη Δεκέμβριο 1984.
Γιατί δεν τα γράφετε αυτά εξ αρχής και γράφουμε ότι μας κατέβει και άκρη δεν βγάζουμε;Αυτή την κίνηση θα την έχει κάνει κάποιες χιλιάδες φορές.
Μέσα στη μέρα το κάνει πολύ συχνά.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά σίγουρα είναι μια έξτρα ταλαιπωρία.
Εμένα στην 391 μου το μόνο που έπαθε στα 10 χρόνια έσπασε ένα κομματάκι απ τον οπλιστηρα στην έξω μεριά.
10 ευρώ έκανε και όλα καλά.
Εθισμενος στα social?Ανεβάζετε τίποτα σχόλια και φωτο να βλέπω γιατί όταν κάθομαι σπίτι φρικαρω.
View attachment 66036
Δεν το σκέφτηκα.Γιατί δεν τα γράφετε αυτά εξ αρχής και γράφουμε ότι μας κατέβει και άκρη δεν βγάζουμε;![]()
Την έχω κάνει 61cm με εξωτερικά τσοκ.Τσοκάκια ή σταθερη;
Την δίνεις;
Τα οπλα δεν είναι κουδουνιστρες για να παίζουμε χωρίς λόγο. Είναι φτιαγμένα για συγκεκριμένη χρήση.Δεν το σκέφτηκα.
Το σκέφτηκα μόνο μετά που το είπε ο Χάρης.
Βέβαια δεν ξέρω αν έχει παίξει κάποιο ρόλο αυτό.