Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Το μείον στη μερα ηταν μετα απο συγιρισμένη γλίστρα με άσχημο πέσιμο , στράβωμα στη ρίγα ,γρατσουνιες και χτύπημα στην πάπια της 391.
Λυπάμαι...
Είναι άσχημο το χτύπημα στο όπλο αλλά αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν και χειρότερα μετά από πεσιματα νομίζω μικρή η ζημιά.

Espressaki ήπιες?
Ελληνικό , ξεκούραστος ήμουν ,όταν φτάσαμε κατά τίς εννιά είχε σπάσει η παγωνιά , υποψιάζομαι ότι είναι το περπάτημα + τα κιλά που έχω πάρει και είμαι στο όριο που αρχίζουν και ενοχλούν.Την ώρα της τουφεκιας δεν έχω την σωστή αναπνοή ,μένω πίσω.

Ελληνικό , ξεκούραστος ήμουν ,όταν φτάσαμε κατά τίς εννιά είχε σπάσει η παγωνιά , υποψιάζομαι ότι είναι το περπάτημα + τα κιλά που έχω πάρει και είμαι στο όριο που αρχίζουν και ενοχλούν.Την ώρα της τουφεκιας δεν έχω την σωστή αναπνοή ,μένω πίσω.
Γάντια φορας;

Όχι ,δεν με βολεύουν
Εμ....Όταν τα χέρια είναι πάγος πως να πάνε...

Εγώ φοράω και το καλοκαίρι.

Άμα συνηθίσεις τα γάντια δεν ξανά βγαίνεις χωρίς.

Φοράω καλοκαιρινό γάντι αλλά και το χειμώνα είναι καλύτερα με αυτα πάρα χωρίς.

Σε όλα τα σώματα ασφαλείας φοράνε...σε αγώνες αυτοκινήτου...στο γκολφ αλλά και οπουδήποτε αλλού απαιτείται καλή λαβή.

Εμ....Όταν τα χέρια είναι πάγος πως να πάνε...

Εγώ φοράω και το καλοκαίρι.

Άμα συνηθίσεις τα γάντια δεν ξανά βγαίνεις χωρίς.

Φοράω καλοκαιρινό γάντι αλλά και το χειμώνα είναι καλύτερα με αυτα πάρα χωρίς.

Σε όλα τα σώματα ασφαλείας φοράνε...σε αγώνες αυτοκινήτου...στο γκολφ αλλά και οπουδήποτε αλλού απαιτείται καλή λαβή.
Έχω κάποια Φλις για την πολύ παγωνιά και έχω κόψει αντίχειρα και δείκτη για να μπορώ να βάζω βγάζω φυσίγγια.

Ξεκινώντας σήμερα πρωί για την καθιερωμένη πλέον Σαββατιακη βολτουλα το θερμόμετρο στο αμάξι έδειχνε 5 βαθμούς. Φτάνοντας στον κυνηγότοπο έδειχνε 1 βαθμό και καθόλου αέρας. Φτάσαμε στις 6:30 και μέσα από ένα ποταμάκι που έχει ακούγονταν κοτσύφια εκείνη την ώρα. Δέσαμε τα όπλα, φτιάξαμε τα πράγματα, παπούτσια και δρόμο για τις μαύρες. Έριξα δύο ντουφεκιες και καμία στο χέρι και ο πατέρας μου δυο στις δύο. Από ένα μέρος μακριά από εμάς γινόταν πανυγήρι. Μέσα σε ένα μισάωρο δεν ξέρω κι εγώ πόσες ντουφεκιες έπεσαν. Αρχίζοντας το περπατητο καταλάβαινες ότι έχει και καινούργια πουλιά γιατί σε μέρη που είχαμε καιρό να σηκώσουμε, σήμερα είχε. Ο ουρανός συννεφιασμένος και η θερμοκρασία ότι πρέπει. Και μόνο αυτό το σκηνικό σου ανέβαζε την διάθεση για κυνήγι. Τα φυσίγγια σήμερα στον ξερό καιρό ήταν μια χαρά ( 32γρ Ρουμελιώτη psb) αλλά παρ'οτι δεν είχα τραυματισμένα πουλιά, είχα χαμένα μέσα σε πυκνά. 5 χαμένα εγώ κι ένα ο πατέρας μου. Απολογισμός 18 στο χέρι εγώ κι 9 ο πατέρας μου. Καπια στιγμή βαράω μια τσίχλα και την βλέπω ξερή. Πάμε και ψάχνουμε 25 λεπτά και δεν μπορούσαμε να την βρούμε. Σε καθαρό μέρος είχε πέσει ανάμεσα σε δύο φύλλα και είχε το τέλειο καμουφλάζ. Μπροστά στα μάτια μας.
Ωραίο κυνήγι με ωραίο καιρό κι ωραίες ντουφεκιες. Ξέχασα να αναφέρω ότι πάλι στο μέρος ειμασταν μόνοι παρ'ολο που στην εθνική είδαμε πολλούς κυνηγούς. Καλά να περάσετε παλικάροι όσοι το επιχειρήσετε αύριο. Καλές βολτουλες. IMG_20230204_133406.jpg

Τελικα στις καθυστερήσεις πέρασαν 10-12 πουλιά και 3 κοτσυφια και 2 τσίχλες έπεσαν θύματα των σκητακιων του Ρουμελιώτη. Επεσαν κάτι τουφεκιδια γύρω γύρω. Αυριο αν δεν μας έχει μουλωσει θέλω να περπατήσω με νιφαδοπτωση ένα δίωρο το πρωί και μετά ας κάνει ότι θέλει!!!

Espressaki ήπιες?
Μια δόση στην Οινόη κάτω στα αρχαία έχει -8C και έναν αέρα που πέφτουν αφτιά.Μετα από 1 ώρα καρτέρι ξεκολλάει ένας κότσυφας από το ντυμένο και μπαίνει τραβέρσα.Πρεπει να έριξα 50 μέτρα πίσω του με τα αντανακλαστικά που είχα:D

Τελικα στις καθυστερήσεις πέρασαν 10-12 πουλιά και 3 κοτσυφια και 2 τσίχλες έπεσαν θύματα των σκητακιων του Ρουμελιώτη. Επεσαν κάτι τουφεκιδια γύρω γύρω. Αυριο αν δεν μας έχει μουλωσει θέλω να περπατήσω με νιφαδοπτωση ένα δίωρο το πρωί και μετά ας κάνει ότι θέλει!!!

εχει στείλει 2 μηνύματα το 112 μέχρι τώρα κι απ τις 18:00 και μετά πλάκωσαν μαύρα συννεφα, πέφτουν και κεραυνοί απέναντι Αττική
μετα τα περσινα παθηματα και ρεζιλικια με εγκλωβισμους κλπ φετος το φυσανε απο τωρα για να κρυωσει
απο σημερα ανεβαιναν ετοιμα με χιονοαλυσιδες JCB για Σέττα και αγροτικά της τοπικής εθελοντικής πολιτικης προστασίας.
περιμένουν μούλωμα μάλλον........

Μια δόση στην Οινόη κάτω στα αρχαία έχει -8C και έναν αέρα που πέφτουν αφτιά.Μετα από 1 ώρα καρτέρι ξεκολλάει ένας κότσυφας από το ντυμένο και μπαίνει τραβέρσα.Πρεπει να έριξα 50 μέτρα πίσω του με τα αντανακλαστικά που είχα:D
Με Lambro θα τον έπαιρνες...

Καλησπέρα και εγώ ξεκίνησα με το φίλο μου για Λιβανατες περπατητο από τις 8 έως 13,30 λίγα πουλιά και φοβισμένα 6 εγώ στο χέρι και 3 Ο φίλος ωραίος καιρός για περπατητο αύριο θα δούμε να είμαστε καλά

Status
Not open for further replies.
Back