Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτες τις μερες ο,τι τσιχλες μπαινουν Κεντρικη και νοτια Ελλαδα , κατευθυνονται προς μεγαλα υψομετρα. Εκει τις συνανταμε και μενουν αν βρουν ευνοικες συνθηκες (οπως φετος που ειχαμε καλες βροχες ). Αν βρουν καλα ποστα θα μεινουν εκει , και θα μετακινηθουν στα χαμηλα λιγο πριν ή μετα τις 28/11. Δεν ειναι το κυμα μπασιματων που αναμενουμε γυρω στις 10/10 καθε χρονο στα χαμηλα (αττικη κλπ) . Αυτες μπαινουν απο την αρχη χαμηλα και περιπλανονται αναζητωντας μερος.
Οι πλαγιες των Αγραφων που βλεπουν βορεια και φτανουν χαμηλα μεχρι τον θεσσαλικο καμπο, δεχονται αυτα τα πρωιμα πουλια που θελουν να πανε ψηλα στα Αγραφα κλπ . Σκανε εκει απο καμπο μεχρι Λιμνη Πλαστηρα και πανω απο Μουζακι κλπ και στη συνεχεια ανεβαινουν
Ειμαι βεβαιος οτι απο εκει βλεπουμε φωτο με πολλα πουλια αυτες τις μερες . Απεναντι Ελασσονα , Χασια κλπ δεν βαζει πουλια ακομα .
Στο δυτικο αξονα δεν εχω ιδεα τι παιζει !!!!!!!!
Ελπιζω να εσωσα καποιους απο τη βαρεμαρα στα νεκρα καρτερια της Αττικης το ΣΚ .
, και να απολαυσουν το χεσιμο στο σπιτι τους .
ΥΓ μια βδομαδα υπομονη , . . . . απο το αλλο σκ ολα παιζονται

Αυτες τις μερες ο,τι τσιχλες μπαινουν Κεντρικη και νοτια Ελλαδα , κατευθυνονται προς μεγαλα υψομετρα. Εκει τις συνανταμε και μενουν αν βρουν ευνοικες συνθηκες (οπως φετος που ειχαμε καλες βροχες ). Αν βρουν καλα ποστα θα μεινουν εκει , και θα μετακινηθουν στα χαμηλα λιγο πριν ή μετα τις 28/11. Δεν ειναι το κυμα μπασιματων που αναμενουμε γυρω στις 10/10 καθε χρονο στα χαμηλα (αττικη κλπ) . Αυτες μπαινουν απο την αρχη χαμηλα και περιπλανονται αναζητωντας μερος.
Οι πλαγιες των Αγραφων που βλεπουν βορεια και φτανουν χαμηλα μεχρι τον θεσσαλικο καμπο, δεχονται αυτα τα πρωιμα πουλια που θελουν να πανε ψηλα στα Αγραφα κλπ . Σκανε εκει απο καμπο μεχρι Λιμνη Πλαστηρα και πανω απο Μουζακι κλπ και στη συνεχεια ανεβαινουν
Ειμαι βεβαιος οτι απο εκει βλεπουμε φωτο με πολλα πουλια αυτες τις μερες . Απεναντι Ελασσονα , Χασια κλπ δεν βαζει πουλια ακομα .
Στο δυτικο αξονα δεν εχω ιδεα τι παιζει !!!!!!!!
Ελπιζω να εσωσα καποιους απο τη βαρεμαρα στα νεκρα καρτερια της Αττικης το ΣΚ .
, και να απολαυσουν το χεσιμο στο σπιτι τους .
ΥΓ μια βδομαδα υπομονη , . . . . απο το αλλο σκ ολα παιζονται
Σωστός ο φίλος

Να είσαι καλά, μακάρι να επαληθευτείς.
Επίσης θα παρακολουθώ τις αναφορές σου από τα πέριξ του Κοπανακίου γιατί 20 λεπτά από εκεί είναι το χωριό μου.

Αν όμως δεν έρθει τίποτα μέσα σε 10 ημέρες και αρχίσω πάλι να ακούω τις επιστημονικές σας αναλύσεις περί καιρού, αντικυκλώνα, βαρομετρικά, νοτιάδων, έλλειψη καρπού ελιάς, να κάνουμε υπομονή, τα πουλιά είναι πίσω και άλλα τέτοια, κρεμάω το όπλο, κλείνω τον υπολογιστή και τα Σαββατοκύριακα στο Άγιον Όρος για περισυλλογή και ηρεμία.
Ωραιο το Αγιο ορος
Εχει πολλες τσιπούρες

100% το δεύτερο... Για το κάλεσμα μόνο μα ΜΟΝΟ αυτά!
View attachment 80379
Είχα πάρει μιά φορά από τα jumbo, κάτι διαφορετικά υγρομάντηλα, που λέγαν "για το σχολείο". Α! Σκέφτηκα! Για το διάλημα.
Θα είναι και αγνά, αφού απευθύνονται στα παιδάκια. Bye Bye αιμορροΐδες! Ποτέ ξανά!
Πάω στον κυνηγότοπο, απαντώ στο κάλεσμα της φύσης και τα χρησιμοποιώ με μεγάλη χαρά.
Και ξεκινάω το περπατητό. Μέσα σε 20 λεπτά, είχαν ενωθεί τα μπούτια με τα @ρχίδια και τον πρωκτό.
Είχαν γίνει ένα. Τελικά ήταν μαντηλάκια για τον καθαρισμό των θρανίων. Πολύ κλάμα! 😭😭😭
Αμα δεν εβαλες και Αjax παλι καλα
Εκλαψα ρε φιλε .sarcastic.

Καλημέρα από Ναύπλιο, είχε μπάσιμο από γουρουνόψαρα σήμερα, έβαλα τη γυναίκα να γδέρνει, να κάνει προθέρμανση και για τις τσίχλες.
Ποιος θυμάται να μου πει εκείνο το site με τους σταθμούς που καταγράφουν τα περάσματα των πουλιών;

Αμα δεν εβαλες και Αjax παλι καλα
Εκλαψα ρε φιλε .sarcastic.
Εγώ να δεις πόσο έκλαψα εκείνη την ημέρα! Για να οδηγήσω στον γυρισμό, είχα βγάλει το σώβρακο και είχα ανοίξει το φερμουάρ, να αερίζονται, να σβήνει λίγο την καούρα. Αρχικά σκέφτηκα αν με σταματήσουν για έλεγχο πως να δικαιολογηθώ. Σκεφτόμουν μόνο την έκφραση στο πρόσωπό τους και γέλαγα! 🤣🤣🤣Αλλά μετά κατάλαβα, πως αν ρίχναν μια ματιά εκεί "κάτω", πως είχε γίνει, συνοδεία θα με πηγαίνανε στον γιατρό. Δρόμο θα μου ανοίγανε! Δυό μέρες κηραλοιφή με βάλσαμο, τίποτα άλλο δεν σου λέω!

Last edited:
Εγώ να δεις πόσο έκλαψα εκείνη την ημέρα! Για να οδηγήσω στον γυρισμό, είχα βγάλει το σώβρακο και είχα ανοίξει το φερμουάρ, να αερίζονται, να σβήνει λίγο την καούρα. Αρχικά σκέφτηκα αν με σταματήσουν για έλεγχο πως να δικαιολογηθώ. Σκεφτόμουν μόνο την έκφραση στο πρόσωπό τους και γέλαγα! Αλλά μετά κατάλαβα, πως αν ρίχναν μια ματιά εκεί "κάτω", πως είχε γίνει, συνοδεία θα με πηγαίνανε στον γιατρό. Δρόμο θα μου ανοίγανε! Δυό μέρες κηραλοιφή με βάλσαμο, τίποτα άλλο δεν σου λέω!
Κανόνισε.......μας έχουν προσάψει τόσα σε εμάς τους κυνηγούς, που η δικιά σου περίπτωση θα ήταν χαριστική στην κοινή γνώμη, έτσι όπως θα την αναπαρήγαγαν τα μμε
-Κυνηγός συνελήφθη μετά από έλεγχο της αστυνομίας ,να οδηγεί χωρίς εσώρουχο, ανοιχτό παντελόνι, φωνάζοντας απ το ανοιχτό παράθυρο αέεεεεεερα, η θρασύτητα του έφτασε σε σημείο να υποδείξει στα αστυνομικά όργανα... ¨Να ρίξουν μια ματιά¨

Κανόνισε.......μας έχουν προσάψει τόσα σε εμάς τους κυνηγούς, που η δικιά σου περίπτωση θα ήταν χαριστική στην κοινή γνώμη, έτσι όπως θα την αναπαρήγαγαν τα μμε
-Κυνηγός συνελήφθη μετά από έλεγχο της αστυνομίας ,να οδηγεί χωρίς εσώρουχο, ανοιχτό παντελόνι, φωνάζοντας απ το ανοιχτό παράθυρο αέεεεεεερα, η θρασύτητα του έφτασε σε σημείο να υποδείξει στα αστυνομικά όργανα... ¨Να ρίξουν μια ματιά¨
Στο luben θα με βάζανε. "το Yaris της Αγάπης!" και υπότιτλo - σύνθημα: "Ο Μητσάρας, ο κ@λιάρης, οδηγά - οδηγάει ένα Yaris" 🤣🤣🤣

Σεξομανης κυνηγός με κατακόκκινα κωλοβαρδουλα εντοπίστηκε σε έλεγχο της τροχαίας.Ισχυριστηκε ότι χρησιμοποίησε μαντηλάκια θρανίου,η αστυνομία αναζητά τον αράπη.

Σεξομανης κυνηγός με κατακόκκινα κωλοβαρδουλα εντοπίστηκε σε έλεγχο της τροχαίας.Ισχυριστηκε ότι χρησιμοποίησε μαντηλάκια θρανίου,η αστυνομία αναζητά τον αράπη.
Θα άρχιζαν να μας συμπαθούν οι βηγκανοοικολόγοι μετά!

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με τα προιόντα γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων ,που πλασάρονται ως υγρά μαντιλάκια θρανίων ,ενω εξυπηρετούν σεξομανείς κυνηγούς

Status
Not open for further replies.
Back