Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Βολτουλα αποσυμπιεσης μετα το 10ωρο ανευ οπλου. Εχουν πιασει ηδη μερικες!!! Σηκωσα 4 και μετα αγναντεψα στο σουρουπο προς κατι αμπελια και ανεβηκαν 3 πουλια. @Νικόλαος Ρεντίφης το νου σου ρε. Θα περναει καμια το απογευμα...

Πρέπει να την έχω ξαναγράψει την ιστορία πριν κάποιους μήνες...σε περδικοκυνηγι πρέπει να ήμουν 20 χρονώ ,με έπιασε τέτοιος κρύος ιδρώτας που δε πρόλαβα να φτάσω στο αμάξι για το κωλοχαρτο...κυκλοφορούσα κάνα δυο χιλιόμετρα μέσα στους ασπαλαθρους κάπως έτσι...images.jpeg μέχρι να φτάσω στο αμαξι.έπρεπε να θυσιαστεί το T-shirt ..ήταν και πορτοκαλί νομίζω.

Υ.γ. μου πετάξανε και οι σκύλοι έναν λαγαρο και δεν τον έκανα...
Υ.γ 2 μιλαμε τώρα για 6+1 ,3-5 πηγάδια, ντορτια και σου πιασα τη μάνα και αλλά τέτοια ωραια,όχι μαλ@κιες!! Τουφεκιά (λαμπρο) σκορποχωρι!

Πρέπει να την έχω ξαναγράψει την ιστορία πριν κάποιους μήνες...σε περδικοκυνηγι πρέπει να ήμουν 20 χρονώ ,με έπιασε τέτοιος κρύος ιδρώτας που δε πρόλαβα να φτάσω στο αμάξι για το κωλοχαρτο...κυκλοφορούσα κάνα δυο χιλιόμετρα μέσα στους ασπαλαθρους κάπως έτσι...View attachment 80434 μέχρι να φτάσω στο αμαξι.έπρεπε να θυσιαστεί το T-shirt ..ήταν και πορτοκαλί νομίζω.

Υ.γ. μου πετάξανε και οι σκύλοι έναν λαγαρο και δεν τον έκανα...
Υ.γ 2 μιλαμε τώρα για 6+1 ,3-5 πηγάδια, ντορτια και σου πιασα τη μάνα και αλλά τέτοια ωραια,όχι μαλ@κιες!! Τουφεκιά (λαμπρο) σκορποχωρι!
Μίλησες στην καρδιά μου. Νομίζω όλοι έχουμε περάσει τέτοιες δοκιμασίες, αγωνίας και απόγνωσης. Γιατί ως γνωστόν, το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο, γρηγορότερο και από το φως και την σκέψη ακόμα, είναι το κόψιμο. Όταν έρχεται, ούτε προλαβαίνεις να ανάψεις το φως, ούτε να σκεφτείς τίποτα.

Μίλησες στην καρδιά μου. Νομίζω όλοι έχουμε περάσει τέτοιες δοκιμασίες, αγωνίας και απόγνωσης. Γιατί ως γνωστόν, το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο, γρηγορότερο και από το φως και την σκέψη ακόμα, είναι το κόψιμο. Όταν έρχεται, ούτε προλαβαίνεις να ανάψεις το φως, ούτε να σκεφτείς τίποτα.
Βρε ποιος παπάς και ποιος Κεντέρης,ποια σκέψη και ποιο φως μου λες,ήταν και πυκνα περιμετρικά μου με εκείνο το αγκάθι που τρυπά και αρβύλα ,με βλέπανε οι σκύλοι να κάνω κύκλους και δεν ήξερα που να πάω να κάτσω

Συνονόματε νομίζω οτι ντουφεκας νυχτερίδες .big smile.
Μην μένετε στην επιφάνεια. Μην μένετε στον μαρκαδόρο και τα σκάγια. Κοιτάξτε το βαθύτερο νόημα, αυτής της απόκοσμης αποτύπωσης. Και τότε θα δείτε και την τσίχλα και την φάσα και την Μόνικα Μπελούτσι να σας χαίρετα 20 χρόνια νεότερη, όπως την γέννησε η μανούλα της. Όλα αυτά είναι αποτυπωμένα σε αυτό το αριστούργημα. Μένει μόνο να τα ανακαλύψετε και να τα αφουγκραστείτε. Τόσο μπροστά είναι αυτό το έργο.

Ακριβως το ιδιο ειπα και εγω στο τηλεφωνο. Ελα , μου λεει ενημερωση , για τσιχλες θα μου πεις του λεω, αστο τις ακουσα και μεσανυχτα και ξημερωμα. Ποιες τσιχλες μου λεει ρε , μπεκατσα πισω απο το σταβλο σου σηκωσαμε!!!
Πάει να σε αποπροσανατολίσει ! :D

Πάει να σε αποπροσανατολίσει ! :D
Μπααα. Μαζι εχουμε μεγαλωσει , στην ιδια δουλεια δουλευουμε. Δεν τον συμφερει. Θα παω απο τις 5 να πιασω το μερος το Σ/Κ και οταν ερθει 7παρα για λαγο θα παρει τον γκιωνη απο τις (πιθανες) τουφεκιες....

Μείον ακόμα μια απόλαυση!😁
Δίκιο έχεις. Ο καλός ελληνικός καφές ήταν απόλαυση για εμένα.
Αλλά το τίμημα ήταν υψηλό. Για αυτό χαίρομαι που τον έκοψα.
Να έχω εμπιστοσύνη στα έντερά μου ..... ανεκτίμητη αξία!

Βρε ποιος παπάς και ποιος Κεντέρης,ποια σκέψη και ποιο φως μου λες,ήταν και πυκνα περιμετρικά μου με εκείνο το αγκάθι που τρυπά και αρβύλα ,με βλέπανε οι σκύλοι να κάνω κύκλους και δεν ήξερα που να πάω να κάτσω
Έχω πάει πιτσιρικάς 17 χρονών, οικογενειακή επίσκεψη για φαγητό, όπου οι οικοδεσπότες έχουν δύο κόρες ΘΕΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! Καθόμαστε στο τραπέζι δίπλα δίπλα και καυλαντίζουμε. Ξάφνου στο πρώτο τέταρτο, νοιώθω έναν πόνο κάτω από τον αφαλό. Ιδρώνω και ασπρίζω. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έχουν φτάσει στην πύλη εξόδου και πιέζουν για να βγουν. Μαζεύω όση ψυχραιμία μπορώ και με τρεμάμενη φωνή, ρωτάω ευγενικά την οικοδέσποινα που είναι το λουτρό. "Εδώ Δημητράκη μου, μπες" Να έχει κολλήσει η ζώνη, εγώ να τρέμω... Με τα χίλια ζόρια κάθομαι και βγαίνει, όχι τούρτα, ολόκληρο ζαχαροπλαστείο, με έξτρα θόρυβο και οσμή. Λόφος ολόκληρος. Και δεύτερος γύρος και τρίτος και πάει λέγοντας. Σηκώνομαι τρέμοντας, ευτυχισμένος, ανακουφισμένος αλλά και αμήχανος, αν έχει ακουστεί τίποτα έξω. Πατάω το καζανάκι, νεκρό. Το ξαναπατάω, τίποτα. Η μπόχα απερίγραπτη. Αρχίζει η μάνα μου να λέει. Είναι καλά ο Δημήτρης; πολύ αργεί. Το λοφάκι δε ήταν τεράστιο. Τι να κάνω, βρίσκω ένα μικροσκοπικό λεκανάκι για τα μανταλάκια, και αρχίζω να το γεμίζω στη βρύση και να το αδειάζω με το ένα χέρι, ενώ ταυτόχρονα με το άλλο ανοιγόκλεινα το μικρό παραθυράκι, μπας και ξεμυρίσει. Η στάμπα από τον ιδρώτα, ξεκίναγε από την μασχάλη και έφτανε στο ύψος του νεφρού. 20 λεπτά που φάνηκαν σαν αιωνιότητα. Εννοείτε πως όταν γύρισα στο τραπέζι, όλοι με κοιτάζανε με το βλέμα, ξέρω που ήσουνα και τι έκανες βρωμιάρη. Τέτοια ρόμπα δεν έχω ξαναγίνει. Με τα κορίτσια και βέβαια δεν έγινε τίποτα, γιατί κρυβόμουνα 20 χρόνια, να μην με ξαναδούν μέχρι να το ξεχάσουν. Βατερλώ. Φεύγοντας από την επίσκεψη, είδα ένα κοτσύφι, αλλά δεν είχα όπλο. Για να είμαι και on topic!

Status
Not open for further replies.
Back