Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σήμερα έπιασα τα ψηλά πάλι έτσι για βόλτα πίο πολύ, μου πέρασαν 2 Τσαρτσαρες όπου της την μπουμπουνισα στην μία και χουφτωσα την πρώτη για φέτος, μετά μου πέρασαν ένα μπουλούκι με φασσες περίπου καμία 20ρια όπου κατάφερα και ξεκρέμασα μία, μετά πέρασε ένας μαύρος όπου τον πεταλωσα πανηγυρικά καί έτσι έκλεισε γλυκά και αυτή η μέρα!!!🤗
View attachment 80604
τέτοια λεγε οτι σκοτωνουν τα skeet φασσες να τα πανε 9 ευρω!

Καλησπέρα! Σήμερα πάλι με την κορούλα μου και το φιλαράκι μου, αφού κάναμε την ψυχοθεραπεία μας, στο βουνό, δίδαξα με το γνωστό, απαράμιλλο μου στυλ, στην μικρή, την βασική αρχή του τσιχλοκυνηγιού. Το καλό, παραδοσιακό κλαμπάνιασμα. Μία τετράδα και μία μονή πέρασαν σε 2 ώρες και οι πέντε σε οριακή απόσταση. Αποτέλεσμα: -3 φυσίγγια στην προίκα της, 0 μεζές σήμερα. Την Τετάρτη πάλι με το καλό!

Παντελή πήγες πάνω είχε τίποτα από τουφεκιές , κυνηγούς , πουλιά;;;
Παναγιώτη πολύ λίγοι κυνηγοί, είδα 4-5 πρωινές και καμιά δεκαριά μετά . Εκτός από τη μία που πήρα θα μπορούσα να είχα πάρει ακόμα μία απο ένα ζευγάρι που πέρασε και μία γερακότσιχλα (μπορεί να ήταν και κυριαρίνα) που την κλαμπάνισα μεγαλειωδώς!!!
Άλλη μία πήρε ο Γιώργος.
Ελάχιστες τουφεκιές πέσανε στο μαντρί.

Παναγιώτη πολύ λίγοι κυνηγοί, είδα 4-5 πρωινές και καμιά δεκαριά μετά . Εκτός από τη μία που πήρα θα μπορούσα να είχα πάρει ακόμα μία απο ένα ζευγάρι που πέρασε και μία γερακότσιχλα (μπορεί να ήταν και κυριαρίνα) που την κλαμπάνισα μεγαλειωδώς!!!
Άλλη μία πήρε ο Γιώργος.
Ελάχιστες τουφεκιές πέσανε στο μαντρί.
Θα πας και αύριο;

Σήμερα είχαμε και εμείς ένα μικρό περασματάκι κοντά στην Ναύπακτο το μέρος. Πήγε φίλος, σκότωσε 10 λαθουρές και βρήκε τις 6. Σκότωσε και μια Φάσσα σχετικά κοντά, 15 με 20 μέτρα!. Στουπί έπεσε. Ιδιογωμοτής!. Φυσίγγια, γραμμάρια και όπλο κάνη τσοκάρισμα, μόνο σε προσωπικό μήνυμα, γιατί όπως γίναμε εδώ μέσα μπορεί να χάσω την ευγένειά μου!.

Σήμερα είχαμε και εμείς ένα μικρό περασματάκι κοντά στην Ναύπακτο το μέρος. Πήγε φίλος, σκότωσε 10 λαθουρές και βρήκε τις 6. Σκότωσε και μια Φάσσα σχετικά κοντά, 15 με 20 μέτρα!. Στουπί έπεσε. Ιδιογωμοτής!. Φυσίγγια, γραμμάρια και όπλο κάνη τσοκάρισμα, μόνο σε προσωπικό μήνυμα, γιατί όπως γίναμε εδώ μέσα μπορεί να χάσω την ευγένειά μου!.
Μια μεταφραση στις λαθουρες, αν ειναι ευκολο , παρακαλω πολυ!

Σέ αυτά τα μέτρα φίλε εγώ δουλεύω super Magnum με XF και αν δεν πέσει αλλάζω οπλο

Σέ αυτά τα μέτρα φίλε εγώ δουλεύω super Magnum με XF και αν δεν πέσει αλλάζω οπλο
Έτσι όπως έγινε……. 😂😂😂😂 Λοιπόν τα γραμμάρια και το νούμερο που την σκότωσαν δεν θα το πιστεύεται!. Άμα είσαι επάνω στο πουλί και στα σωστά μέτρα τότε όλα γίνονται!

Έτσι όπως έγινε……. 😂😂😂😂 Λοιπόν τα γραμμάρια και το νούμερο που την σκότωσαν δεν θα το πιστεύεται!. Άμα είσαι επάνω στο πουλί και στα σωστά μέτρα τότε όλα γίνονται!
Και με αεροβόλο μπορεί να πέσει η τσίχλα ή ο κότσυφας άμα τον πετύχεις, αυτό δε σημαίνει ότι έκανα σωστή επιλογή.
Σωστό φυσίγγι είναι αυτό που μας μεγιστοποιεί την πιθανότητα κάρπωσης.

Status
Not open for further replies.
Back