Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στην παρεα,αλλη μια ωραια κυνηγετικη μερα σημερα,με ωραιες ντουφεκιες,αρκετα πουλια και παρα πολυ παγωνια,παρ´ολο τον ηλιο που βγηκε απο νωρις!
Απολαυσα το καφεδακι μου,το κολατσιο μου στη φυση...
Και φυσικα τα θηραματα!
Αυτο το συναισθημα που βιωνω οταν ειμαι στο βουνο,μεσα στη φυση,δεν συγκρινεται με τιποτα!
Το τοπιο με ηρεμει,με κανει να ξεχναω ολα μου τα προβληματα,τα καθημερινα!
0-C1-A1-CEC-5-CF0-46-D3-AF68-77-BDEF89822-A.jpg

E32-E9925-6-CA1-4-FE0-8650-C9-A5374-D4-F93.jpg

F4060-AA2-503-E-44-A9-8536-5-E7878-FBD524.jpg

Last edited by a moderator:
Καλημερα στην παρεα,αλλη μια ωραια κυνηγετικη μερα σημερα,με ωραιες ντουφεκιες,αρκετα πουλια και παρα πολυ παγωνια,παρ´ολο τον ηλιο που βγηκε απο νωρις!
Απολαυσα το καφεδακι μου,το κολατσιο μου στη φυση...
Και φυσικα τα θηραματα!
Αυτο το συναισθημα που βιωνω οταν ειμαι στο βουνο,μεσα στη φυση,δεν συγκρινεται με τιποτα!
Το τοπιο με ηρεμει,με κανει να ξεχναω ολα μου τα προβληματα,τα καθημερινα!
https://postimg.cc/gallery/gxdkfbrw/

Μπράβο Βαγγέλη !!!! ......βλέπω είσαι νοικοκύρης φίλε μου, όλα οργανωμένα και στοιχισμένα !!! Καλή συνέχεια εύχομαι....

Μπράβο Βαγγέλη !!!! ......βλέπω είσαι νοικοκύρης φίλε μου, όλα οργανωμένα και στοιχισμένα !!! Καλή συνέχεια εύχομαι....
Να σαι καλα Κωστα,σ´ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
Ολα ειναι οπως πρεπει να ειναι,τουλαχιστον κατ´εμε!
Καλα κυνηγια!

Τα καλα νεα :)
Με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώνω την ακόλουθη αγγελία :
Ζητούνται κυνηγοί για να τουφεκάνε (τις επιβλαβείς) φάσσες :)
https://forums.pigeonwatch.co.uk/forums/topic/349724-pigeon-shooters-wanted/

Τα κακά νεα για όλους : Η αγγελία ειναι για φάρμα στο Yorkshire :(
Κακά για όλους ????think

Πιθανότατα οχι. Γιατι, αν όλοι μας θελουμε σχετική άδεια για την Αγγλια (που δίνεται μετά σοβαρές εξετάσεις), πιθανότατα ΕΝΑΣ (ή μήπως περισσότεροι) ;)απο εμάς μπορεί να πάρει την δουλειά χωρις να τουφεκάει.:D.
Drain brain (διαρροή εγκεφάλων) και στο κυνήγι ?
Ρεεεε που πάμε ρεεεε :D
Τι θα γίνουμε χωρίς τους μεντορές μας .RESPECT.

Last edited:
Φόλα απ τις πιο μεγάλες σήμερα...
Ξεκινησα απ τις 7 για φασσες, με παγωνιά και θερμοκρασία -4,
ο καιρός εδειχνε πολλά υποσχόμενος και δεν ηξερα αναμεσα σε τι να επιλεξω(φάσσα-παπιά)...παω πρώτα για φασσες,μεχρι τις 9 δεν πεταξε τίποτα, και εφόσον δεν ειχα παρακολουθησει και το μέρος εσβησαν οι ελπίδες...κατα τις 9 παρα ειχε αρχίσει να χιονίζει...9μιση το παιρνω απόφαση και παω για πάπιες...Τα ίδια και απο εκει...ουτε οι κορμοράνοι δεν περάσανε...κατα τις 12 ειχε πιασει 4-5 πόντους και αποφάσισα να
αποχωρίσω...

Αφού δεν ειδα και σημερα κίνηση, μου φαίνεται πως ορίστηκε ο βαθμός παρουσίας της φάσσας στην περιοχή μου... Μονο με κανένα θαύμα στο γενάρη εαν γίνει καμια καινούρια εγκατασταση θα δουμε ασπρη μερα, αλλιώς... παλι καλα που πήραμε και αυτές τις λίγες ως τωρα.
48406373_762429020778180_4327146097219731456_o.jpg

Πηγα σημερα τη βολτα μου αλλα εριξα μια νταλικα βρισιμο...
Ηταν ολα μουσκεμα και ειχε αρκετη ομιχλη, περπατοντας για το καρτερι εμαφανιζονται καπου 10 με ταχυτητα φωτος μεσα απ την ομιχλη και πριν προλαβω να σηκωσω οπλο με βλεπουν και αλλαζουν πορεια.
Αρχισα τα καριολικια του 1ου γυρου...
Ανεβαινω λιγο πιο ψηλα και εχω ενα δεντρακι για καλυψη, ερχονται ξανα μαλλον οι ιδιες και λεω τωρα σας μαμησα...
Ενω ερχοντουσταν καρφι να περασουν αριστερα κανουν μια βουτια και ενα 7αρι σαν μπεκατσες και περναν απ τα δεξια του σκοτωμου αλλα ξανα με ελιγμο,ριχνω δυο speed και χανονται στην ομιχλη...
Αρχιζω το βρισιμο και βλεπω παρα πολλα φτερα που τα εφερνε ο αερας...τωρα αν επεσε αυτη που σημαδεψα δεν το εμαθα ποτε γιατι δεν μπορεσα να δω απ την ομιχλη!
Ανεβαινω μια ανηφορα καπου 500 μετρα με τη γλωσσα κρεμασμενη και βριζοντας ασταματητα!!!
Φτανω σε ενα αλλο σημειο να τσεκαρω, ειναι 4 σε κατι δεντρα και μολις με ακουν σηκωνονται, η μια κανει μια γυρα και ερχοταν πανω μου.
Εγω ειμαι φατσα καρτα γιατι περπατουσα, σηκωνω το οπλο και μολις σημαδευω μερικα δεκατα του δευτερολεπτου πριν πατησω με βλεπει και στριβει με αποτελεσμα να της βγαλω δυο φτερακια.
Αν κατσω να γραψω το βρισιμο που εριξα σημερα θελω τουλαχιστον αλλα 3 ποστ αλλα διπλα σεντονια!!!.sarcastic.
Τα μαζεψα και εφυγα του σκοτωμου απ τα νευρα μου γιατι ειχα και 1 χλμ περπατημα μεχρι το αμαξι!
Πιστευω αυριο να τις καψαλισω τις καριολες του κερατα για να ηρεμησω.yel.

Ειχα μια ωριτσα και παω μπας και δω καμια φασα.καθομαι και δεν κινειτε ουτε πεταλουδα.... 8 30 λεω να φυγω γιατι πρεπει να παω τον γιο μου για μπασκετ.
Αλλαζω φυσιγγια για καμια τσιχλα μεχρι να παω στο αυτοκινητο παω περιπου 30 μετρα και γυρναω και βλεπω 7 καριολες να περνανε απο εκει που ημουν τους αδειαζω την καραμπινα αλλα τιποτα.. Παω στο αυτοκινητο κ λεω να κανω ενα τσιγαρακι να ηρεμησω κ μετα θα φυγω. Μολις καν ω το τσιγαρο λυνω τη καραμπινα...και περνανε αλλες 4 απο πανω μου...
Τις διαολοστειλα κ σηκωθηκα κ εφυγα..
Θα παω κι αυριο αλλα δε θα κουνησω μεχρι να φυγω απ το καρτερι

Status
Not open for further replies.
Back