Φερ' το στα μέτρα σου...

Τί δε σου αρέσει?

3 ντουφεκιες πάνω κάτω αριστερά άλλαζα θέσει στο χέρι το αριστερό στην παπιά

Εδω είναι 2 ντουφεκιες μαζί μια λίγο αριστερά μια λίγο δεξια
Ξανά πηγα τώρα εβαλα μια χαρτοταινία κατω.
Νομίζω κάτι έκανα αλλά το πρόβλημα είναι που κρατάω με το αριστερό την παπιά

Η πρώτη φωτογραφία έχει φύγει κατω 1 ντουφεκια
Στην 2 έχω ρίξει 3ης ντουφεκιες αριστερά λίγο
Και στην 3.. 3 ντουφεκιες μια πάνω μια κατω
Έχεις συνέχεια την ίδια επωμιση? Η μια σαν τον καραγκιόζη και μια σαν τον χαιτζαβατη?

3 ντουφεκιες πάνω κάτω αριστερά άλλαζα θέσει στο χέρι το αριστερό στην παπιά

Εδω είναι 2 ντουφεκιες μαζί μια λίγο αριστερά μια λίγο δεξια
Ξανά πηγα τώρα εβαλα μια χαρτοταινία κατω.
Νομίζω κάτι έκανα αλλά το πρόβλημα είναι που κρατάω με το αριστερό την παπιά
Αυτές είναι με c-65 dx και 3 χαρτοταινία κατω

Εδω με c-60dx με 2 χαρτοταινίες επάνω αλλά εριξα νε το 5τσοκ
2 ντουφεκιες μαζι

2 ντουφεκιες μαζι
αν θελεις και αλλο cast με τις φλατζες δεν θα παρεις,
μονο το drop αλλαζει

Μα και με τις

2 ντουφεκιες μαζι
Μα και με τις δυο φλατζες που βαζεις και την χαρτοταινια εισαι και στις δυο περιπτωσεις αναμεσα σε 60 και 65 κλιση μετρατα και θα δεις

αν θελεις και αλλο cast με τις φλατζες δεν θα παρεις,
μονο το drop αλλαζει
Drop ποιο λες ;;
Μα και με τις

Μα και με τις δυο φλατζες που βαζεις και την χαρτοταινια εισαι και στις δυο περιπτωσεις αναμεσα σε 60 και 65 κλιση μετρατα και θα δεις
Το πρόβλημα είναι η επομιση πιστεύω

Drop ποιο λες ;;
Το drop είναι η κλίση του κοντακιού (μικρή - μεγάλη κλίση) , πόσο κάτω είναι σε σχέση με την ευθεία της ρίγας της κάνης. Το cast είναι το πόσο δεξιά ή αριστερά κλίνει το κοντάκι.
Αν αυτό εννοείς.

Drop ποιο λες ;;
Απαντησε ο συνάδελφος
Δεν ξερω τι σε απασχολει στο θεμα μετρον στο κοντακι αλλα απο τις δοκιμες που ανεβαζεις διχνει να μην εχεις σταθερη επωμιση
πρεπει να εξασφαλισεις οτι κανεις παντα την ιδια κινηση εχεις το ιδιο στησιμο,κ το ιδιο πιασημο στο οπλο, κ παντα να κουμπονεις το ιδιο
Μετα να αρχισεις να διαμορθονεις τις διαστασεις στα σημεια που δεν σε βολευουν

Απαντησε ο συνάδελφος
Δεν ξερω τι σε απασχολει στο θεμα μετρον στο κοντακι αλλα απο τις δοκιμες που ανεβαζεις διχνει να μην εχεις σταθερη επωμιση
πρεπει να εξασφαλισεις οτι κανεις παντα την ιδια κινηση εχεις το ιδιο στησιμο,κ το ιδιο πιασημο στο οπλο, κ παντα να κουμπονεις το ιδιο
Μετα να αρχισεις να διαμορθονεις τις διαστασεις στα σημεια που δεν σε βολευουν
Το όπλο μια χαρά βολικό μου είναι η επομιση είναι λάθος αυτό πιστεύω και εγω δεν εξηγείται αλλιώς στα χαρτιά μα ριχνω σε σταθερό στόχο γύρω γύρω

χωρις να ειμαι γνωστής ειχα αντιμετώπιση το ιδιο με τον sbe1 που ειχα το διόρθωσα προσθέτοντας φυλο στο χτένι στο σειμιο που εφάπτεται στο ζυγοματικο .
Το όπλο μια χαρά βολικό μου είναι η επομιση είναι λάθος αυτό πιστεύω και εγω δεν εξηγείται αλλιώς στα χαρτιά μα ριχνω σε σταθερό στόχο γύρω γύρω

Αυτόν θέλω να νε σώσει
Βρε και δω εχουμε δασκαλους κι μαστορους φοβερους αλλα οταν παει ο αλλος και αρχιζει τα ψυχολογικα του τι θα σε κανει ο αλλος οταν λες κανεμε μαθημα αλλα βαραω 10/10 τσιχλες κανεμε κοντακι αλλα θα σε πω εγω πως και να περνεις τον ανθρωπο μετα 1 η ωρα τη νυχτα να του λες μου φυγε τσιχλα και μπλαμπλαμπλα και διαφορα αλλα και το ενα και το αλλο και δε τα λεω για σενα

Βρε και δω εχουμε δασκαλους κι μαστορους φοβερους αλλα οταν παει ο αλλος και αρχιζει τα ψυχολογικα του τι θα σε κανει ο αλλος οταν λες κανεμε μαθημα αλλα βαραω 10/10 τσιχλες κανεμε κοντακι αλλα θα σε πω εγω πως και να περνεις τον ανθρωπο μετα 1 η ωρα τη νυχτα να του λες μου φυγε τσιχλα και μπλαμπλαμπλα και διαφορα αλλα και το ενα και το αλλο και δε τα λεω για σενα
Ρε συ δεν βαραω 10 στα 10
Χάνω τα εύκολα και είναι κρίμα

Back