Tolis SBE1
Banned
Αρα το καλο ειναι οτι εισαι σταθεροςΡε συ δεν βαραω 10 στα 10
Χάνω τα εύκολα και είναι κρίμα
Αρα το καλο ειναι οτι εισαι σταθεροςΡε συ δεν βαραω 10 στα 10
Χάνω τα εύκολα και είναι κρίμα
Σε τι είμαι σταθερός; ;;Αρα το καλο ειναι οτι εισαι σταθερος
Για σενα το εβαλαΑυτόν θέλω να νε σώσει
Στο που ριχνεις αν εισουνα τελειως οπου νανε θα επεφτε και κατιΣε τι είμαι σταθερός; ;;
Ακου πριν το κανεις να σου στειλω ενα που εχω κανει το ιδιο ακρυβως να δωκιμασεις μη το χαραμισεις το δικο σου κανε οτι θες πανω του δε το χρειαζομεΤο Xtra grain της ουρικα παίρνει λιμα ή θα καταστραφεί ? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν με απασχολεί. Θέλω με την 50αρα φλαντζα να σηκωθεί το χτένι πίσω και να λιμαρω λιγο για να κατεβάσω το υψος προς το μάγουλο κ μπροστά μέχρι να καθίσει σωστά στο μάτι
Αν δεν σ'απασχολει το αισθητικό κομμάτι...Το Xtra grain της ουρικα παίρνει λιμα ή θα καταστραφεί ? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν με απασχολεί. Θέλω με την 50αρα φλαντζα να σηκωθεί το χτένι πίσω και να λιμαρω λιγο για να κατεβάσω το υψος προς το μάγουλο κ μπροστά μέχρι να καθίσει σωστά στο μάτι
Αποστόλη σε ευχαριστώ. Το θέλω λίγο πιο σπόρτινγκ να δω αν θα έρχεται καλύτεραΑκου πριν το κανεις να σου στειλω ενα που εχω κανει το ιδιο ακρυβως να δωκιμασεις μη το χαραμισεις το δικο σου κανε οτι θες πανω του δε το χρειαζομε
Οκ, ας έρθει λίγο καλύτερα και το χρώμα το φτιάχνω μετά. Υποθέτω ότι το φίλμ μπορεί να αφαιρεθείΑν δεν σ'απασχολει το αισθητικό κομμάτι...
Επειδή από μέσα θα δεις...συκιά!
Άσπρο,άσπρο!
Εμποτισμος είναι.Οκ, ας έρθει λίγο καλύτερα και το χρώμα το φτιάχνω μετά. Υποθέτω ότι το φίλμ μπορεί να αφαιρεθεί
Το εγχείρημα πώς σου ακούγεται; Θέλω να μικρύνω τη διαφορά κλίσεων μπροστά-πίσω κάνοντάς το λίγο πιο παράλληλοΕμποτισμος είναι.
Τρίβεις το ξύλο 2-3/10mm και φεύγει.
Ότι σε οδηγεί προς το ζητούμενο,είναι εξ ορισμού καλό!Το εγχείρημα πώς σου ακούγεται; Θέλω να μικρύνω τη διαφορά κλίσεων μπροστά-πίσω κάνοντάς το λίγο πιο παράλληλο
Ούτε εμείς το περίμενα μεαυτό που περίμενα λάθος λάθος στην επωμιση..
Μην τον αποπαίρνεις γιατί αντί για τις σκύλα θα σου στείλει κάνα τσακάλι.Ούτε εμείς το περίμενα με
Ούτε εμείς το περίμενα με
Ανάλογα με το αν βλέπεις ρίγα ή όχι.Αν βάλω κάτι στο χτένι ανεβαίνω η κατεβαίνω; ;