Καλλιτεχνης!
έχει κάποια λάθη - ατέλειες που σκεφτομαι να το ξαναφτιαξω. βέβαια ουδέν μονιμοτερο του προσωρινού. Θα δοκιμαστεί αρκετά για να καταληξω-ουμε όταν με το καλό κάνω τα μαθήματα με τον δάσκαλο.....Μωρέ άσε τις καρυδιές, γλύκανέ το λίγο στα γυρίσματα με ένα ψιλό γυαλόχαρτο, πάρε ένα φακελάκι υδρόχρωμα από το χρωματοπωλείο στο χρώμα της καρυδιάς και βάφτο και άστο επάνω μόνιμα.
Μιλησες μαζι του;έχει κάποια λάθη - ατέλειες που σκεφτομαι να το ξαναφτιαξω. βέβαια ουδέν μονιμοτερο του προσωρινού. Θα δοκιμαστεί αρκετά για να καταληξω-ουμε όταν με το καλό κάνω τα μαθήματα με τον δάσκαλο.....
οχι ακόμα Ηλία παλεύω με την μέση, μόλις ξεκαθαρίσει λιγο το τοπίοΜιλησες μαζι του;
γιατι εδωσες και άλλο πιτς στο κατω μερος του πελματος ?
Μετά από υπόδειξη του Γιώργου του Ψυλλάκηγιατι εδωσες και άλλο πιτς στο κατω μερος του πελματος ?
Δημητρη εχεις απολυτο δικιο θα το πρωσπαθησω αλλα δεν εχει σκοπευτηριο στα μερη μουη κανη παντα θ ακολουθησει το ματι , ψηλα το ματι ψηλα η κανη , χαμηλα το ματι χαμηλα η κανη , παντα πολύ χονδρικα , το πολύ χαμηλα είναι πολύ κακο , το πολύ ψηλα επισης πολύ κακο , υπαρχει ένα μοναδικο σημειο στο υψος του χτενιου για τον κάθε ανθρωπο στο οποιο γινονται θαυματα , αυτό βρίσκεται μονο με ριξιμο στο σκοπευτηριο , δοκιμασε και θα το βρεις μονος σου
από που εισαι Σακη ?Δημητρη εχεις απολυτο δικιο θα το πρωσπαθησω αλλα δεν εχει σκοπευτηριο στα μερη μου
Μιλτο μια πρόχειρη ένδειξη για το που είσαι σε σχέση με το άλλο σου όπλο ειναι η απόσταση που έχει η μύτη σου επομισμενος από τον αντίχειρα σου .. Πχ 2 δάχτυλα .Επειδη δινω πολυ σημασια στα σωστα μετρα του κοντακιου θελω να σας πω ενα προβλημα που αντιμετωπισα..στην καραμπινα μου το κοντακι ειναι ακριβως στα μετρα μου και τουφεκαει 50-50..οι διαστασεις στο μηκος του κοντακιου ειναι 38 πανω και στην μυτη 37.5 κατω..τελος της περασμενης σεζον αγορασα το ποζε μου και το κοντακι οντως ειναι κοντο για μενα..μετρωντας το ειδα οτι ειναι 38.5 πανω και 38 κατω και ομως το βλεπω κοντο..θελω τα φωτα σας..παρενθεση ειναι 1.84 και 80 κιλα αλλα εχψ σχετικα μακρια χερια..ποιος μπορει ας νου δωσει τα φωτα του γιατι δεν βγαζω ακρη
αυτό ακριβώς το κοντάκι έχει διαφορετικό πιάσιμο στα δυο όπλα. πιαστε τα δυο κοντάκια και τεντωσε τον δείκτη σου να δεις αν είναι στο ιδιο σημείο σε σχέση με την σκανδάληΕπειδη δινω πολυ σημασια στα σωστα μετρα του κοντακιου θελω να σας πω ενα προβλημα που αντιμετωπισα..στην καραμπινα μου το κοντακι ειναι ακριβως στα μετρα μου και τουφεκαει 50-50..οι διαστασεις στο μηκος του κοντακιου ειναι 38 πανω και στην μυτη 37.5 κατω..τελος της περασμενης σεζον αγορασα το ποζε μου και το κοντακι οντως ειναι κοντο για μενα..μετρωντας το ειδα οτι ειναι 38.5 πανω και 38 κατω και ομως το βλεπω κοντο..θελω τα φωτα σας..παρενθεση ειναι 1.84 και 80 κιλα αλλα εχψ σχετικα μακρια χερια..ποιος μπορει ας νου δωσει τα φωτα του γιατι δεν βγαζω ακρη