Δεξιοχηρας αν το μακρηνο λες να στροση?????? Μονοκοματη φετα πησο η φαλτσα???Γιαννιο δειχνει να σου χρειαζεται cust off και κατα τι χαμηλωμα.Δεξιοχειρας δεν εισαι?Παιζει με το μακρεμα να ερθεις πολυ καλα!
Τεο ,το πιτς ειναι πιο μικρη ρυθμιση.ανάλογα με το πόσο καλά είσαι στην κλίση πίσω ώστε να σου είναι το όπλο βολικά. Εγώ πάλι προχθές έβαλα μερικές ροδέλες γιατί ψηλοντουφεκουσε και μου μελάνιασε τον ώμο πολύ. κατέβηκε λίγο η τουφεκιά αλλά το όπλο είναι άχρηστο άμα μελανιάζω με 10 φυσίγγια 28γρ οπότε φάγωμα στο χτένι για μένα.
Εσύ καλύτερα να κάνεις αυτή την δοκιμή, βάλε μερικές ροδέλες στο πάνω μέρος του πέλματος και κάνε δοκιμές, αν έρθει χωρίς να σε χτυπάει φτιάχνεις μια τσόντα με την κλίση που σου έδειξαν οι ροδέλες
Οπότε χρειάζεσαι και cast off δοκίμασε με προσθήκες ίσιες όπως λέει ο Γιάννης, λογικά θα έρθει και στο ύψοςΔεξια ληγο απο την τρηπα εχει μια μουτζουρα εκη ακρηβος
Μην τρελενεσαι Γιαννιο!Αν πραγματι θελεις τσοντα,αν δηλ σου ειναι κοντο το κοντακι,θα χαμηλωσει το κεντρο και θα παει δεξιοτερα!Μακαρη τα νευρα μουυυυυ φανταζεστε στα 40 μετρα ποσο θα φεβγει
Δηλαδή τον ώμο στον μελανιάζει μόνο όταν βάζεις ροδέλες στο πάνω μέρος του πέλματος; Χωρίς ροδέλες δεν σε μελανιάζει;Εγώ πάλι προχθές έβαλα μερικές ροδέλες γιατί ψηλοντουφεκουσε και μου μελάνιασε τον ώμο πολύ.
τη ροδελα την εβαλες πανο στο πελμα η κατω?????Γιαννη σταθερο στησιμο ειχες στο οπλο ή κουμπωμα πατημα;μην προβληματιζεσαι καθολου..και εγω στο δικανο ειχε κοντο κοντακι και εφευγε αριστερα και πανω η τουφεκια..με μια ροδελα και 2 φετες ισιες πισω ηρθε στα ισια του
Ακριβώς έριξα καμιά 100 φυσιγγια χωρίς ροδέλες και όλα οκ, μόλις τις έβαλα κατάλαβα στην δεύτερη ντουφεκιά το "κατάλαβα" και μετά μελάνιασε. έχει και το decelerator το πλαστικό στο πάνω μέρος.Δηλαδή τον ώμο στον μελανιάζει μόνο όταν βάζεις ροδέλες στο πάνω μέρος του πέλματος; Χωρίς ροδέλες δεν σε μελανιάζει;
Επάνω θα την βάλειςτη ροδελα την εβαλες πανο στο πελμα η κατω?????
Μόνο με ροδέλες θα βρεις το κέντρο και μετά θα φτιάξεις σφήνες όπως λέγαμε. ...τη ροδελα την εβαλες πανο στο πελμα η κατω?????
Τι θεωρείς ότι θα δώσει λύση; Έχεις πάρει γνώμη από μάστορα;Ακριβώς έριξα καμιά 100 φυσιγγια χωρίς ροδέλες και όλα οκ, μόλις τις έβαλα κατάλαβα στην δεύτερη ντουφεκιά το "κατάλαβα" και μετά μελάνιασε. έχει και το decelerator το πλαστικό στο πάνω μέρος.
Θα φάω το χτένι λίγο 5-6 χιλιοστά για να κατέβει ποιο χαμηλά το κεφάλι μου, έτσι κ αλλιώς ρυθμιζόμενο είναι θα μπορώ να το ψηλώσω αν χρειαστείΤι θεωρείς ότι θα δώσει λύση; Έχεις πάρει γνώμη από μάστορα;