Σίγουρα Απόστολε... Αν δεν ριξεις σε σεμεδακι δυσκολα θα καταλαβεις αν θελεις καποια διορθωση...
Σίγουρα Απόστολε... Αν δεν ριξεις σε σεμεδακι δυσκολα θα καταλαβεις αν θελεις καποια διορθωση...
Χρηστο αν παρεις προτίμησε τα μεγαλα. Χωρανε ανετα και 2 ντουφεκιες. Οπου και να φυγει η βολη θα φανειΣίγουρα Απόστολε
Ναι Χρήστο. Τα λεω σεμεδακια γιατι έτσι ειχαν χαρακτηριστεί οταν ειχα ανεβάσει καποιες βολες στο forumΑπόστολε εννοείς τα τραπεζομάντιλα ταβέρνας;
Αν πιάνουν λιγο τα χερια σου κανε 2 ξυλινους τακους. Ετσι εκανα εγω και σώθηκαερωτηση: επειδη θελω να αυξησω το μηκος σε δυο κοντάκια (μια 1100 και μια μπενελα), να πάνε 40, μήπως υπάρχει κάποια ιδέα για το που θα βρω αποστάτες - πέλματα; Έκανα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, πέλματα οκ βρίσκω , αποστάτες δεν βρίσκω. Αν είναι και προς Πατρα-Πυργο μερια ακομα καλυτερα.
Ευχαριστω!
http://www.kirgias.gr/default.asp?page=detailview&CID=45&MID=37&langid=316&PID=888ερωτηση: επειδη θελω να αυξησω το μηκος σε δυο κοντάκια (μια 1100 και μια μπενελα), να πάνε 40, μήπως υπάρχει κάποια ιδέα για το που θα βρω αποστάτες - πέλματα; Έκανα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, πέλματα οκ βρίσκω , αποστάτες δεν βρίσκω. Αν είναι και προς Πατρα-Πυργο μερια ακομα καλυτερα.
Ευχαριστω!
Σε καταλαβαινω...φτιαχτό κοντάκι μοντε καρλο
Τι δεν σου άρεσε;Δε μ αρεσε η δουλεια στα κοντακια
Οσο μπορω να σου περιγραψω χωρις να παρεξηγηθω. Εχω δει κι απο κοντα σε α302 περασμενο με υδρογραφια καμο αλλα οπως και να χει δεν ηταν στα δικα μου μετρα. Πολυ εντονι πιστολε λαβη και σαν κουπι.Τι δεν σου άρεσε;
Σκριβανου τ "Ο" πατηθηκε καταλαθοςΕπειδη βιαζομουν ολη μερα και δεν προλαβαινω να δω. Ειχα διαβασρι το πρωι κατι που αναφερθηκε για τη δουλεια του ανδριανοπουλου.
Ουτε κι εγω τον ξερω προσωπικα και δεν ειμαι τιποτα για να κρινω τη δουλεια τετοιον ανθρωπων. Θα πω τη γνωμη μου. Δε μ αρεσε η δουλεια στα κοντακια. Πιστευω πως ο φιλος που εναφερε η' ρωτησε μπορει να κοιταξει τη δουλεια του κ. Σκροβανου ο οποιος βρισκεται το ιδιο θεσνικη.
έχει μαλάκες στα άκρα πολλούς