Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά καλησπέρα τής προάλλες πείρα αυτά τά φυσγγια nsi lepre 38g για τόν λαγό πού περιμένουμε όλοι πώς κάι πώς νά ανοίξει η κυνηγετική περίοδος... Όταν άνοιξα τό κουτί παρατήρησα αυτό όλα τά φυσίγγια ήταν έτσι τί άποψη έχετε για αυτό;; IMG_20230610_140251.jpg

Τι είναι?
Παιδιά καλησπέρα τής προάλλες πείρα αυτά τά φυσγγια nsi lepre 38g για τόν λαγό πού περιμένουμε όλοι πώς κάι πώς νά ανοίξει η κυνηγετική περίοδος... Όταν άνοιξα τό κουτί παρατήρησα αυτό όλα τά φυσίγγια ήταν έτσι τί άποψη έχετε για αυτό;; View attachment 73380
Μπαρούτι?

Παιδιά καλησπέρα τής προάλλες πείρα αυτά τά φυσγγια nsi lepre 38g για τόν λαγό πού περιμένουμε όλοι πώς κάι πώς νά ανοίξει η κυνηγετική περίοδος... Όταν άνοιξα τό κουτί παρατήρησα αυτό όλα τά φυσίγγια ήταν έτσι τί άποψη έχετε για αυτό;; View attachment 73380
Αν εννοείς το κλείσιμο έτσι πρέπει να το φτιάχνουν το σετάπ από το εργοστάσιο...αυτά τα καινούρια δε τα έχω δει ποτέ θυμάμαι μόνο τα παλιά τα κόκκινα.

Αν εννοείς το κλείσιμο έτσι πρέπει να το φτιάχνουν το σετάπ από το εργοστάσιο...αυτά τα καινούρια δε τα έχω δει ποτέ θυμάμαι μόνο τα παλιά τα κόκκινα.
Εννοώ τό μπαρούτι έχει πολλά μέσα στα σκάγια απλά στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλά

Τα έχω ρίξει και ήταν όλα έτσι πολύ πιο δυνατά από τα πορτοκαλί και διαμπερή ακόμα και σε υπέρ αποστάσεις δεν μου άρεσαν καθόλου

Το έχω ρίξει στα 45μ με 4*, ο λαγός έμεινε εκεί με beretta 391 αυλό 18,6. Δυνατά φυσίγγια και για μέση απόσταση στο κυνήγι του λαγού είναι θάνατος.
με πορτοκαλί έχει έριξε πριν από πολλά χρόνια ο πατέρας μου σε λαγό και μου έδειξε την απόσταση και δεν το πίστευα τώρα πόσα μέτρα μην με ρωτάς ο λαγός έπεσε σέκος με καραμπίνα beretta 390

κομπλέ είναι Τασηη😉
να ξερεις είναι αρκετα δυνατά

τα υπόλοιπα θα στα πω από κοντα .yel.

Άσε μας ρε θείο...το μπαρούτι στα σκάγια είναι για καυτηριασμό των τραυμάτων.Τους καίει τους λαγούς λέμε!
Αυτές είναι τεχνικές βιομηχανικής γόμωσης ανωτάτου επιπέδου της nsi.
Σίγουρα αυτός ο κόκκος πυρίτιδας επιτελεί μια συγκεκριμένη δουλειά σε αυτό το κρίσιμο σημείο αλλά τι ακριβώς δουλειά ?

Αυτές είναι τεχνικές βιομηχανικής γόμωσης ανωτάτου επιπέδου της nsi.
Σίγουρα αυτός ο κόκκος πυρίτιδας επιτελεί μια συγκεκριμένη δουλειά σε αυτό το κρίσιμο σημείο αλλά τι ακριβώς δουλειά ?
Θέλει παντελόνια ο διάφανος κάλυκας!

Θέλει παντελόνια ο διάφανος κάλυκας!

Αυτο ξανα πες το.....!!!! :cool:

κομπλέ είναι Τασηη😉
να ξερεις είναι αρκετα δυνατά

τα υπόλοιπα θα στα πω από κοντα .yel.

Δλδ. ποσο δυνατα ?? 38 γραμμαρια λενε οτι ειναι....!!!
Με τι ταχυτητα τα λεει ???

Back