Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι ρε φίλε έτσι κ εγώ! Τα είχα πάρει σε μια προσφορά σε ένα μαγαζί στην Φιλιππιάδα από μια κούτα σε 6,7,8! Ακόμα κυνηγάω κάτι πέρδικες! Μαραθώνιο έτρεχα! Βέβαια το τρικολόρ στα 34 της ίδιας εταιρείας μου είχε ταιριάξει τέλεια κ μου άρεσε πολύ!
Όπως εμένα το mb32. Φανταστικό φυσιγγι αλλά πολύ ακριβό για τις ποσότητες που καίω εγω!

Κυριάκο δεν σου έχει τύχει φυσίγγι να μην σκοτώνει ούτε στα 20 μέτρα;
Αυτό ακριβώς έπαθα με τα 32αρια του Ρουμε που λέω πιο πάνω. Δεν είναι ότι δεν πετύχαινα τα πουλιά, είναι ότι αναγκαζόμουν να ρίχνω 2η και 3η ντουφεκιά σε πουλί χτυπημένο από την πρώτη, και αυτό συνέβαινε συχνά. Το 1€ φθηνότερα δηλαδή τελικά εγώ το πλήρωνα ακριβά...
Αυτό λοιπόν για μένα είναι μάπα φυσίγγι. Ο Δημήτρης όμως πίνει νερό στο όνομά του. Πώς λοιπόν να το πω κακό; Λέω απλά ότι δεν μου ταιριάζει...και πάμε παρακάτω.
Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ξαναλέω είναι ότι τα έδινα 5.5 το κουτί και δεν τα ήθελε κανείς. Εγώ εδώ και χρόνια ρίχνω silver. Πέρσι τα έπαιρνα 7 ευρω. Έχει κανείς 100 κουτιά να τα πάρω σήμερα σε αυτή την τιμη;

Όπως εμένα το mb32. Φανταστικό φυσιγγι αλλά πολύ ακριβό για τις ποσότητες που καίω εγω!
Και με αυτό μια χαρά το δούλευα σαν δεύτερο στην μπεκάτσα! πολύ ευχαριστημένος! Τι με έβαλε ο διάολος κ πήρα τόσα πολλά? Την πάτησα από τον φίλο μου που κυνηγάει τα πάντα με αυτό κ αλλάζει μόνο νούμερο!

Διαφήμιση επί πληρωμή δεν κάνει κανενας. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ρουμε δεν κάνει δώρο ούτε ένα φυσιγγι! Και τόσο χαμηλά που πουλάει καλά κανει. Το ότι δεν κάθεται ένα φυσιγγι σε κάποιον είναι σύνηθες φαινόμενο. Πχ εγω με τα 30αρια του απλά δεν... Επίσης να ξαναπώ ότι τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντίθετο. Έτσι απλά και δεν μου αλλάζει κανένας γνώμη γιατί έριξα 40 κουτιά , το χειρότερο φυσιγγι που έχω ρίξει εγω είναι αυτό και δεν το έχω ξαναπάρει και ούτε προκειται....

View attachment 51650
Εγώ τα 34άρια είχα πάρει για μπεκάτσα ούτε κρύο ούτε ζέστη
Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως σε δύο περιπτώσεις ήταν ότι έριξα η μπεκάτσα πραγματικά έφυγε ατάραχη λές και δεν την βρήκε ένα σκάγι και τις βρήκε μετά το σκυλί τέζα
Μετά από αυτά δεν ξαναπήρα

Και με αυτό μια χαρά το δούλευα σαν δεύτερο στην μπεκάτσα! πολύ ευχαριστημένος! Τι με έβαλε ο διάολος κ πήρα τόσα πολλά? Την πάτησα από τον φίλο μου που κυνηγάει τα πάντα με αυτό κ αλλάζει μόνο νούμερο!
Κάπως έτσι την πατησα και εγώ και ένα άλλο παιδί που τα είχαμε πάρει μαζι. Ο αδερφός του δεν τα αλλάζε με τιποτα!

Αυτό ακριβώς έπαθα με τα 32αρια του Ρουμε που λέω πιο πάνω. Δεν είναι ότι δεν πετύχαινα τα πουλιά, είναι ότι αναγκαζόμουν να ρίχνω 2η και 3η ντουφεκιά σε πουλί χτυπημένο από την πρώτη, και αυτό συνέβαινε συχνά. Το 1€ φθηνότερα δηλαδή τελικά εγώ το πλήρωνα ακριβά...
Αυτό λοιπόν για μένα είναι μάπα φυσίγγι. Ο Δημήτρης όμως πίνει νερό στο όνομά του. Πώς λοιπόν να το πω κακό; Λέω απλά ότι δεν μου ταιριάζει...και πάμε παρακάτω.
Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ξαναλέω είναι ότι τα έδινα 5.5 το κουτί και δεν τα ήθελε κανείς. Εγώ εδώ και χρόνια ρίχνω silver. Πέρσι τα έπαιρνα 7 ευρω. Έχει κανείς 100 κουτιά να τα πάρω σήμερα σε αυτή την τιμη;
Κυριάκο καλά τα λες! Αν ήμουν εκείνη την περίοδο Αθήνα που τα έδινες θα τα έπαιρνα χθες και με αποδείξεις κιόλας...Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο που δεν είχε ζήτηση για το λάθος τύπωμα νούμερου στον κάλυκα.

Και εγώ αυτό πιστεύω ότι είναι να σου ταιριάζει το φυσιγγι! Δεν πάει να πει ότι είναι κακό απλά δεν σου πάει προσωπικά! Είναι βέβαια κ ψυχολογικός παράγοντας μέσα στο κόλπο! Αν φαω κόλλημα δεν αλλάζω εύκολα!

Διαφήμιση επί πληρωμή δεν κάνει κανενας. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ρουμε δεν κάνει δώρο ούτε ένα φυσιγγι! Και τόσο χαμηλά που πουλάει καλά κανει. Το ότι δεν κάθεται ένα φυσιγγι σε κάποιον είναι σύνηθες φαινόμενο. Πχ εγω με τα 30αρια του απλά δεν... Επίσης να ξαναπώ ότι τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντίθετο. Έτσι απλά και δεν μου αλλάζει κανένας γνώμη γιατί έριξα 40 κουτιά , το χειρότερο φυσιγγι που έχω ρίξει εγω είναι αυτό και δεν το έχω ξαναπάρει και ούτε προκειται....

View attachment 51650
Με μαλακό καιρό αυτό το φυσίγγι, το δουλεύω στις φασσες

Κυριάκο καλά τα λες! Αν ήμουν εκείνη την περίοδο Αθήνα που τα έδινες θα τα έπαιρνα χθες και με αποδείξεις κιόλας...Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο που δεν είχε ζήτηση για το λάθος τύπωμα νούμερου στον κάλυκα.
Είναι μόνο αυτό ;Τα λάθη, οι αλλαγές στα υλικά, η λεπτομέρεια χτίζει εμπιστοσύνη.Γινονται δοκιμές σε κάθε αλλαγή ,η τον δοκιμαστή τον κάνει ο πελάτης.

δεν ξέρω σε πόσους σας έχει τύχει ΤΟ ΙΔΙΟ φυσίγγι να κόβει την μια μέρα και την άλλη (ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ) να είναι πατάτα (ή το αντίστροφο)

ΜΟΝΟΝ ο πίνακας θα σου πει την αλήθεια.....
;)

Καλό φυσίγγι έχω ρίξει παλαιότερα πολλές χιλιάδες κυριολεκτικά είναι με με g3000 δεν είναι τυχαίο τίποτα.

δεν ξέρω σε πόσους σας έχει τύχει ΤΟ ΙΔΙΟ φυσίγγι να κόβει την μια μέρα και την άλλη (ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ) να είναι πατάτα (ή το αντίστροφο)

ΜΟΝΟΝ ο πίνακας θα σου πει την αλήθεια.....
;)
Εάν δεν είχαν άλλη Λοτ μπαρούτι και οι συνθήκες ήταν ίδιες μάλλον ήταν ματιαδμενος ο κυνηγός

Μου έχει τύχει εμένα ... Παρασκευή απόγευμα, μόλις φτάνω στο χωριό, παίρνω το μονόκαννο Baikal και πάω στο πέρασμα. Ρίχνω 9 ή 10 φυσίγγια και παίρνω 8 τσίχλες. :cool: Το Σάββατο το απόγευμα, πάω πάλι, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ... Έριξα 15 φυσίγγια και δεν πήρα ΚΑΜΙΑ !!! :oops: Δεν κρατούσα άλλα μαζί μου, αλλά και 25 να έριχνα το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο !!
Μόνο που ... δεν επρόκειτο για ένα συγκεκριμένο φυσίγγι, αλλά για 3-4 διαφορετικά (αλλά από τα ίδια και τις δυο μέρες) ...
Επομένως, για μένα, το μόνο πράγμα που ΔΕΝ έφταιγε ήταν τα φυσίγγια ... ;)
Πολύ πιο πιθανό θεωρώ να έφταιξε το ... κακό μάτι της γειτόνισσας αν με είδε όταν ξεκινούσα, παρά το να μην έκοβαν τα φυσίγγια ...
.yelling..sarcastic..very funny.

Back