φυσιγγι των 6,5€ .....σε σούπερ τιμή ΜΟΝΟ 8.5 € !!! αααα ρε δουλεμα που πεφτει!!!Σήμερα έμαθα από Κένταυρο τα silver 8.5 € όταν μιλάμε για κούτα.
φυσιγγι των 6,5€ .....σε σούπερ τιμή ΜΟΝΟ 8.5 € !!! αααα ρε δουλεμα που πεφτει!!!Σήμερα έμαθα από Κένταυρο τα silver 8.5 € όταν μιλάμε για κούτα.
Καλησπέρα φίλε,με csb1 και τα περσινά ,,δεν το συζητάω είναι πολύ καλό το φυσίγγι
Και σε εμένα έτσι είχε πει Αν πάρεις και είναι με psb1 στείλε πμΚαλησπέρα φίλε,
Εγώ τον πήρα τηλέφωνο σήμερα για να παραγγείλω ίδια με τα περσινά (csb1) και μου είπε ότι έχει μόνο με psb1. Επίσης μου είπε ότι θα ρωτήσει τιμή για μεταφορικά και θα μου πει, γτ μπορει να μην με συμφέρει λέει. Σε περίπτωση που δεν τα θες αυτά που σου έστειλε με csb1, τα πουλάς σε εμένα όποτε θες!
Σε μέρα που είχε λιγα πουλιά και κάποια φυσίγγια έκαναν νερά, το συγκεκριμένο τα πήγε περίφημα. Καλύτερα από του Ρουμελιώτη που δεν τραβούσαν τόσο.Καλημέρα παιδιά! Αν και δυστυχώς πουλιά δεν έχει...έχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα καινούργια lambro veloce?
Οι μισητές, τι λένε γι' αυτό;Σε μέρα που είχε λιγα πουλιά και κάποια φυσίγγια έκαναν νερά, το συγκεκριμένο τα πήγε περίφημα. Καλύτερα από του Ρουμελιώτη που δεν τραβούσαν τόσο.
Τα ρίχνουμε χρόνια με καλά αποτελέσματα αλλά τα λέμε 206 formula για σπάσιμο.Οι μισητές, τι λένε γι' αυτό;
Δεν ξέρω για ποιο λες..Καινούριο;;;;ή ξεχασμένο;;;;View attachment 58987
τα beretta φυσιγγαρα με s4 , 6 ευρω τα αγοραζω πες τουΚαινούριο;;;;ή ξεχασμένο;;;;View attachment 58987
Πάρτα τώρα!Καινούριο;;;;ή ξεχασμένο;;;;View attachment 58987
Έχει σταματήσει να τα βγάζει η beretta τουλάχιστον 5 χρόνια τώρα, αλλά είναι εξαιρετικά, αν είσαι σίγουρος ότι είναι σωστά φυλαγμένα πάρτα τώραΚαινούριο;;;;ή ξεχασμένο;;;;View attachment 58987
Για τα BerettaΔεν ξέρω για ποιο λες..
Τα Oscar bior σχετικά καινούργια..
Τα Beretta ξεχασμένα.....
9.50€ παρακαλώτα beretta φυσιγγαρα με s4 , 6 ευρω τα αγοραζω πες του
Εμ βέβαια......9.50€ παρακαλώ
ειναι συλλεκτικα μαλλον9.50€ παρακαλώ
Τόσα του λείπουν?9.50€ παρακαλώ
ποσο???!!! αστα εκει που ειναι, να τα βλεπει να σκονιζονται, οταν εριχνα τα 32αρια της beretta τα επαιρνα 6.50, αυτα ειχαν 6, 5-6 χρονια φυσιγγια και θελει 9,50?9.50€ παρακαλώ