Α πρέπει να το δεις αυτό είναι σοβαρόΚάθε μέρα
Όπως ο άλλος παει στο μπαρ να πιει και λέει τον μπάρμαν ΜΕΤΑΧΑ
Του λέει ο μπάρμαν σε τρων
Α πρέπει να το δεις αυτό είναι σοβαρόΚάθε μέρα
Από αρχές Οκτωβρίου μεχρει τώρα έχω ρίξει 1 κουτι στης κυχλες !!!!!! Γράφουμε ιστορία εδωΌσοι δεν κάνουν περπατητο θα έχουν φυσίγγια και για του χρόνου Έτσι όπως πάνε τα πράγματα.
Αυτά που λες ισχύουν . Εγώ ρωτάω γιατί το #4 τρυπάει 8 inch και το 00buck 8 και αυτό . Αλλά τώρα κατάλαβα ότι το διάγραμμα αφορά πολλά διαφορετικά φυσίγγια από κάθε νούμερο buckshot (ή όχι ; )Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι ρωτάς, αυτό που εγώ συμπεραίνω από το διάγραμμα είναι ότι όσο μικρότερο το σφαιριδιο (σκαγι ή δραμι) ,τόσο πιο πολύ το επηρεάζει αρνητικά ή παραμόρφωση, δηλαδή ένα χοντρό δραμι αν παραμορφωθει χάνει λίγο σε διάτρηση σε σύγκριση με ένα που παρέμεινε σφαιρικό, ενώ ένα ψιλό σκαγι αν παραμορφωθει χάνει πολύ σε διάτρηση σε σύγκριση με ένα ίδιο σε μέγεθος σφαιρικό. Και μάλιστα αυτό που δεν μας δείχνει το διάγραμμα αλλά μας βοηθάει να καταλάβουμε είναι πως το παραμορφωμενο σκαγι θα χάσει και σε ταχύτητα, οπότε ακόμη πολύ μικρότερη διάτρηση.
8 ίντσες διάτρηση έχει ένα παραμορφωμενο 4# που βρίσκει τον στόχο με ταχύτητα 1000 πόδια/δευτερόλεπτο, και 8 ίντσες πάλι ένα παραμορφωμενο 00 με 500 πόδια/δευτερόλεπτο.Αυτά που λες ισχύουν . Εγώ ρωτάω γιατί το #4 τρυπάει 8 inch και το 00buck 8 και αυτό . Αλλά τώρα κατάλαβα ότι το διάγραμμα αφορά πολλά διαφορετικά φυσίγγια από κάθε νούμερο buckshot (ή όχι ; )
σωστα . τον παραγοντα ταχυτητα στον καθετο αξονα , δεν τον ειχα λαβει υπόψη8 ίντσες διάτρηση έχει ένα παραμορφωμενο 4# που βρίσκει τον στόχο με ταχύτητα 1000 πόδια/δευτερόλεπτο, και 8 ίντσες πάλι ένα παραμορφωμενο 00 με 500 πόδια/δευτερόλεπτο.
Καλημερα κυριοι χθες το απόγευμα βγήκαμε μια βολτούλα με λίγο περπατητο και στο τέλος το αναμενόμενο καρτερακι μας για 2-3 πουλια όλα κι ολα,ήθελα να αναφέρω οτι έριξα κάτι express 32 N9 που μου είχαν κάνει δώρο και μου άφησαν ωραίες εντυπώσεις σε μακρινές αλλά και κοντινές ντουφεκιές με καθαρά σκοτωματα. Οποιος εχει γνώμη και άποψη για το συγκεκριμένο φυσίγγι ας το γράψει απο κάτω ετσι κουβεντούλα να γίνεται.
Ρίξτε του ένα Μπαν σας παρακαλώ!!!Αγαπημένο φυσίγγι το εξπρές 32. Το ρίχνω αρκετά χρόνια σε περπατητο. Μόνο φέτος δεν το έχω αγοράσει.
Το συγκεκριμένο το έχει αλλάξει ,έχω ακούσει διάφορες απόψεις ,το παλιό ήταν φωτιά παντόςΚαλημερα κυριοι χθες το απόγευμα βγήκαμε μια βολτούλα με λίγο περπατητο και στο τέλος το αναμενόμενο καρτερακι μας για 2-3 πουλια όλα κι ολα,ήθελα να αναφέρω οτι έριξα κάτι express 32 N9 που μου είχαν κάνει δώρο και μου άφησαν ωραίες εντυπώσεις σε μακρινές αλλά και κοντινές ντουφεκιές με καθαρά σκοτωματα. Οποιος εχει γνώμη και άποψη για το συγκεκριμένο φυσίγγι ας το γράψει απο κάτω ετσι κουβεντούλα να γίνεται.
Πολυ τιμιο φυσιγγι.Καλημερα κυριοι χθες το απόγευμα βγήκαμε μια βολτούλα με λίγο περπατητο και στο τέλος το αναμενόμενο καρτερακι μας για 2-3 πουλια όλα κι ολα,ήθελα να αναφέρω οτι έριξα κάτι express 32 N9 που μου είχαν κάνει δώρο και μου άφησαν ωραίες εντυπώσεις σε μακρινές αλλά και κοντινές ντουφεκιές με καθαρά σκοτωματα. Οποιος εχει γνώμη και άποψη για το συγκεκριμένο φυσίγγι ας το γράψει απο κάτω ετσι κουβεντούλα να γίνεται.
Ρίξτε του ένα Μπαν σας παρακαλώ!!!
Ακούω...Ναι αλλά δεν ρώτησες με τι έπεσε ο σημερινός λαγός ....
Ακούω...
Μια μετάφραση?Ρίξτε του ένα Μπαν σας παρακαλώ!!!
ΣαββατογεννημένοςΓκαντεμοσαυρος το φιλαράκι μου ο @Alex37? Δεν νομίζω... Δύο στα δύο με το ζενίθ και μου έμειναν και τα ρέστα. Και το είπες κιόλας ρε μαυρογατα 3 φυσίγγια, 3 λαγούς θα πάρεις με αυτά
Σαββατογεννημένος
Αυτό είναι το διαρκές πρόβλημά μας. Μόλις βολευτείς ένα φυσίγγι σου αλλάζει τη συνταγή, δεν αλλάζει το όνομα, ως οφείλει, αλλά ούτε καν το κουτί.Το συγκεκριμένο το έχει αλλάξει ,έχω ακούσει διάφορες απόψεις ,το παλιό ήταν φωτιά παντός
Λέγε με Neo Velox & 2001 TraditionalΗ Δορκάδα έβγαζε και βγάζει ωραία φυσίγγια απλά τα πουλάει σε τιμές σαν να λέει να φύγετε να πάτε αλλού.
Η Δορκάδα έβγαζε και βγάζει ωραία φυσίγγια απλά τα πουλάει σε τιμές σαν να λέει να φύγετε να πάτε αλλού.