Έριξα πέρσι τα cevro ωραίο φυσιγγακι μεσαίων αποστάσεων και αντέχει και στο κρύο .Έχω κάτι λίγα ακόμη .Όταν πάρεις μια εικόνα για το τι κάνει στο κυνήγι ενημέρωσε γιατί η τιμή του είναι σχετικά καλή έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα. Αναμένουμε..
Έριξα πέρσι τα cevro ωραίο φυσιγγακι μεσαίων αποστάσεων και αντέχει και στο κρύο .Έχω κάτι λίγα ακόμη .Όταν πάρεις μια εικόνα για το τι κάνει στο κυνήγι ενημέρωσε γιατί η τιμή του είναι σχετικά καλή έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα. Αναμένουμε..
Φέτος που βρήκα κάτω μερικά ήταν με 8αρι κάλυκα.Έριξα πέρσι τα cevro ωραίο φυσιγγακι μεσαίων αποστάσεων και αντέχει και στο κρύο .Έχω κάτι λίγα ακόμη .
ναι είναι ίσως το μόνο "αρνητικό" που βρίσκω σε αυτό το φυσίγγι, αλλά δεν μου έχει κάνει καμία δυσλειτουργία στην εξόλκευση στην καραμπίνα που κάποια sporting μου το έκανανΦέτος που βρήκα κάτω μερικά ήταν με 8αρι κάλυκα.
Τέτοιο είχαν και εμένα τα περσινά διάφανο και 8αρι.Φέτος που βρήκα κάτω μερικά ήταν με 8αρι κάλυκα.
Όχι, μην με βάλεις να υπολογίσω.Το #8 σε σχέση με το #9,έχει μια σχετική διαφορά σε ότι αφορά τις προσκοπευσεις όταν μιλάμε για δύο φυσίγγια με μόνη διαφορά το νούμερο σκαγιου.
Θα μπορούσε να κανει αυτό την διαφορα?
Εννοείται το #8 είναι κατά τι πιο γρήγορο...
10p 000Σε 80γρ πουλί Ν8 σε πρασινοκεφαλο 1,500γρ πόσο? Βασίλη δικό σου!!!
H μέθοδος των τριών βγάζει το Bofors 40 mm πάντως10p 000
1100€ Μ2Σε 80γρ πουλί Ν8 σε πρασινοκεφαλο 1,500γρ πόσο? Βασίλη δικό σου!!!
Σωστός αλλά στο κρύο Flak 88.H μέθοδος των τριών βγάζει το Bofors 40 mm πάντως
Οπλαρα!Σωστός αλλά στο κρύο Flak 88.
Να βάλει δύο διαγράμματα...
Αυτά με τα χρωματακια!
Ελπίζω να μην τα τυπώνει κιόλας... Θα μας βάλει χέρι ότι του τελειώσαμε τα έγχρωμα μελάνια που είναι και ακριβά!
Οι οποίες τι διαφορά έχουν σε σκάγια διαφορετικής διαμέτρου?Δεν είναι το νούμερο που κάνει την διαφορά ούτε η θερμοκρασία, όσο οι παραμορφώσεις.
Δεν ξέρω Γιάννη.Οι οποίες τι διαφορά έχουν σε σκάγια διαφορετικής διαμέτρου?
Μιλώντας για όλα όμοια στο φυσιγγι,εκτός του διαφορετικού νούμερου σκαγιου.
Έρχεται νέο διάγραμμα....
Τώρα διάβασα καλύτερα την ερώτηση ...Οι οποίες τι διαφορά έχουν σε σκάγια διαφορετικής διαμέτρου?
Μιλώντας για όλα όμοια στο φυσιγγι,εκτός του διαφορετικού νούμερου σκαγιου.
Πες το στην Apex που τα χρησιμοποιεί να σου δώσουν βραβείο για την ανακάλυψηΜου αρέσουν πολύ τα διαγράμματα πάρα πολύ ειδικά όταν δεν ισχύουν
Μαλώνεις;Μου αρέσουν πολύ τα διαγράμματα πάρα πολύ ειδικά όταν δεν ισχύουν
Βασίλη φαντάζομαι μιλάς για την ιδανική προσκόπευση σε τραβέρσα αν ναι η μέση ταχύτητα στο ν.8 είναι 280m/sec αν δεν κάνω λάθος υπολογισμό.View attachment 62255
ότι διατάξετε ... (μιλάμε για πραγματικό Νο10 και αρκετά σφαιρικά σκάγια)
Με ταχύτητα τσίχλας 40km/h στα 30m με αρχική ~420m/s η προσκόπευση την στιγμή που η γόμωση βγαίνει από την κάνη είναι για
#8 119cm 21 βαθμούς
#9 122cm 21 βαθμούς
#10 126cm 21 βαθμούς
#10 132cm 0 βαθμούς
Δεν είναι το νούμερο που κάνει την διαφορά ούτε η θερμοκρασία, όσο οι παραμορφώσεις.