Φυσίγγια για μπεκάτσα

Αποφασισα να δοκιμασω στην πραξη 2....αστερια ως πρωτη τουφεκια με direkt.34 αφου θεωρω οτι περνω καλο ανοιγμα τουφεκιας και χωρις ανοιγματα..και σαν δευτερη κυλινδρος με κανονικο διασπορας... αφου το χαρτι εδωσε στενοτητα στην τουφεκια..στο ανοιγμα..Μου ετυχε προχτες μια που την τουφεκισα θεωρω στο οριο...με αρκετα τραυματα...μια τουφεκια που την θεωρουσα ανελπιστη...

εγω τελικα πηρα τα τα fob arx 34 κ τα jordan ακομα δεν τα δοκιμασα να δω τι λενε αλλα τα jordan πρεπει να ειναι δυνατα θα παει η σφαλιαρα συννεφο
Τα πρώτα πρέπει να έχουν ενδιαφέρον πατέντα διασπορεα, τα δεύτερα τα έριχνα ως πρώτο στην τσίχλα οντως είχαν αισθητή ανακρουση πάνε χρονάκια όμως από τότε και ίσως να έχουν αλλάξει.

Τα πρώτα πρέπει να έχουν ενδιαφέρον πατέντα διασπορεα, τα δεύτερα τα έριχνα ως πρώτο στην τσίχλα οντως είχαν αισθητή ανακρουση πάνε χρονάκια όμως από τότε και ίσως να έχουν αλλάξει.
Κωσταντινε τα fob τα ριχνει χρονια ο θειος μου κ ηθελα πολυ να τα δοκημασω πραγματικα πολυ ομορφο φυσιγγη κ πολυ προσεγμενο δυσευρετο στα Γιαννενα το αλλο το πειρα πιο πολυ απο περιεργια

Κωσταντινε τα fob τα ριχνει χρονια ο θειος μου κ ηθελα πολυ να τα δοκημασω πραγματικα πολυ ομορφο φυσιγγη κ πολυ προσεγμενο δυσευρετο στα Γιαννενα το αλλο το πειρα πιο πολυ απο περιεργια
Περιμένουμε εντυπώσεις από το γαλλικό Νικόλα, καλό είναι και του jordan με ελικοειδή διασπορεα .

Δεν τον ξέρω. Ποια είναι η λειτουργία του υποτίθεται?
Βασίλη είναι αντιγραφή του αποκεντρωτήρα που χρησιμοποιούσε ο Στόκας στα διασποράς του και έχουν τώρα και τα lambro direct.
Για μεγάλη διασπορά σε κοντινές αποστάσεις προορίζεται.
Γνωστός που τον δοκίμασε στις "μαύρες" σε φυσίγγια ιδιογόμωσης έμεινε αρκετά ικανοποιημένος.

Δεν τον ξέρω. Ποια είναι η λειτουργία του υποτίθεται?
Τοποθετείται μέσα στο κυαθιο και με τέσσερα ποδιά χωρίζει την γομωση με σκοπό να φεύγει μαζί με τα σκάγια και την γρήγορη αποκέντρωση η κεφαλή του βυσματος στρογγυλή και και το φυσιγγι κλείνεται ρελιαστο , πολλοί που το δοκίμασαν σε πίνακα είπαν για κενό στη μέση της τουφεκιας η τουφεκιά τύπου ντονατς κάτι που είναι αναμενόμενο σε κοντινές αποστάσεις. Την πατέντα χρησιμοποίησε ο Ναυπλιωτης στα direct αργότερα και στην Ιταλία βλέπω ότι πωλούνται τα βύσματα ίδιας φιλοσοφίας για ιδιογομωση.
https://m.facebook.com/photo.php?fb...1381140515477969&source=54&refid=13&__tn__=+>

Πληροφοριακα....
Το πιο γεματο ανοιγμα απο τους αποκεντρωτηρες εμποριου,το εχει ο εικονιζόμενος της Baschieri e Pellagri.
Εχει κυλινδρακι στο κεντρο του το οποιο γεμιζει κι αυτο με σκαγια της γομωσης.
Αποτελεσμα,να μην αφηνει κενη απο σκαγια περιοχη,στην τουφεκια.
Συμπερασματα και εμπειρίες απο φιλους μπεκατσαδες.
Δεν εχω προσωπικη αποψη απο τετοια φυσιγγια,λογω μη χρησιμοποιησης των.
Παλιοτερα,κυκλοφορουσε το κυλινδρακι με τον σταυρο,σκετο.

Πληροφοριακα....
Το πιο γεματο ανοιγμα απο τους αποκεντρωτηρες εμποριου,το εχει ο εικονιζόμενος της Baschieri e Pellagri.
Εχει κυλινδρακι στο κεντρο του το οποιο γεμιζει κι αυτο με σκαγια της γομωσης.
Αποτελεσμα,να μην αφηνει κενη απο σκαγια περιοχη,στην τουφεκια.
Συμπερασματα και εμπειρίες απο φιλους μπεκατσαδες.
Δεν εχω προσωπικη αποψη απο τετοια φυσιγγια,λογω μη χρησιμοποιησης των.
Παλιοτερα,κυκλοφορουσε το κυλινδρακι με τον σταυρο,σκετο.
Γιάννη, γνωρίζεις αν τον έχουν κάποια φυσίγγια του εμπορίου αυτόν τον αποκεντρωτήρα;

Back