Φυσίγγια για την Φάσσα

Απο
Τα πιο σταθερα αν σου καθοντε ειναι μια χαρα και ακομα κρατανε ενα σεβασμο στο πελατη απο τα μονα που ποτε δε βρηκα κατι να με χαλασει απο την τυποση μεχρι την αποδωση μη ξεχναμε ομως οτι με τον ορο long range υπολογηστε τα 40 μετρα μη νομιζετε τιποτα 80 εμπορικο σταθερο φυσιγγι ειναι που αξιζει τα λεφτα του
Εδω εχει κυκλοφορησει και σε 40γρ με ταπα
Σε χακι καλυκα
Γενικα φετος πεφτει πολυ διαφημιση για 38-40 γρ

Θα παρω τα 35αρια προσωπικα και σε πιστονι και σε ταπα σε νουμερο 5
Η τιμη τιυς ειναι στα 15ευρω

Αν θα ριχτουν και αν θα ειναι καλα θα δειξει

ναι ,σε ολα!
Εντύπωση μου κάνει αλλά θα δοκιμαστεί και θα σου απαντήσω στο τέλος της σεζόν που θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Μπορεί να είναι καλό και να μην ταιριάζει στην κανη μου ή στον τρόπο που ρίχνω. Όλα παίζουν. Όπως και να έχει τον Φλεβάρη θα σου απαντησω..

Διασπορες 52γρ θα βγαλουν σε ληγο .sarcastic.
Εμ δεν βγάζουν ένα φυσίγγι μάγκνουμ στα 52 γραμμάρια διασποράς σε νούμερο 10. Όχι για μένα, για ένα φίλο μου που έχει ξεχάσει τι χρώμα έχει το πούπουλο της μπεκάτσας 😝

Εμ δεν βγάζουν ένα φυσίγγι μάγκνουμ στα 52 γραμμάρια διασποράς σε νούμερο 10. Όχι για μένα, για ένα φίλο μου που έχει ξεχάσει τι χρώμα έχει το πούπουλο της μπεκάτσας 😝
Θές να σου φτιάξω μια 5αδα?Μην ζητάς μετά φράγκα για γέφυρες και εμφυτεύματα.

Ψιτ γατάκια εμείς εδω κάτω είμαστε πολύ μπροστά 😂
Εδώ και καποια χρόνια ενας απο το χωριό φτιάχνει 50 γραμμαρια διασποράς(θωδη) με τέκνα.

ΥΓ. Εχει βγάλει και η b&p ενα magnum(50g νομίζω) με diana. Ψάξτε οδοντίατρο δηλαδή:D

Back