Φυσίγγια για την Φάσσα

Καλημέρα σας. Μέχρι να παραλάβω τα νίτρο σε 2ρι για λαγό έρηξα δύο εξαρια.. Το ένα Ρίο 36 γραμμάρια και το άλλο rc 35 γραμμάρια.. 25 μέτρα με 3εη τσοκ.. Περίπου 93 σκάγια το Ρίο και περίπου 97 το rc.. Τις θεωρείται Καλές; Εγώ όχι.. Υγρασία άνω του 80% και θερμοκρασία 13 βαθμοί..
Νιτρο ....2αρια...για λαγο;....προσεχε Γιαννη μη ριχνεις 3ευρα σε καθε τουφεκια και γυρνας αδειος....και μετα θα φταιει η benelli, το τσοκ, ο αναδρομος ερμης ,ο γειτονας που ειδες το πρωι μπροστα σου πριν πας στο βουνο... 🤣 🤣

Νιτρο ....2αρια...για λαγο;....προσεχε Γιαννη μη ριχνεις 3ευρα σε καθε τουφεκια και γυρνας αδειος....και μετα θα φταιει η benelli, το τσοκ, ο αναδρομος ερμης ,ο γειτονας που ειδες το πρωι μπροστα σου πριν πας στο βουνο... 🤣 🤣
Χαχα όχι φίλε μου εντάξει. Για λίγες εξόδους που θα κάνω αξίζει αρκεί να με καλύψουν στα γούστα μου

View attachment 59910

Αν και σαν το μπατακι δεν έχει ωραία είναι και στο βουνό . Αρκετά τα πουλιά αλλά όχι εκεί που είμασταν . Λογικά ντόπιες , καταφέραμε και πήραμε 2 καργιολακια
Είχες δεν είχες πάλι δίπλα σε νερά πήγες,δεν κρύβονται οι αγάπες 😂 .
Στα καλαμπόκια μπορεί να έπεσε κάποιο κοπάδι.

Είχες δεν είχες πάλι δίπλα σε νερά πήγες,δεν κρύβονται οι αγάπες 😂 .
Στα καλαμπόκια μπορεί να έπεσε κάποιο κοπάδι.

Πριν μια εβδομαδα που πηγα ουτε για δειγμα δεν εχει , πανω εκει εχει φουλ βελανιδι . Γενικα εχει πουλια κατα μηκος . Ενα κοπαδι που σηκωθηκε ηταν καμια 150 πλας

Πριν μια εβδομαδα που πηγα ουτε για δειγμα δεν εχει , πανω εκει εχει φουλ βελανιδι . Γενικα εχει πουλια κατα μηκος . Ενα κοπαδι που σηκωθηκε ηταν καμια 150 πλας
Αν έχει βελανίδι είναι καλά,θα τα κρατήσει τα πουλιά. Πολλές περιοχές φέτος δεν είχαν βελάνι.

Για το νούμερο ότι είναι λίγο χοντρό εννοεί ο φίλος βαζελος
Α δε το κατάλαβα.. Κ πάλι νορμάλ το 2 σε λαγο.. 2ρη με 3ρη πιστεύω χρειάζεται.. Σε καρτέρι πάντα. Εδώ στα μέρη μου ρίχνουν και στις φασες 3ρια χαχα

Για εμένα το percorso η το παλιό condor δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από Remington καλά και τα Remi αλλά για αλλά κλίματα
Τραγουδα οσο θες εσυ και ριχνε οτι θες ταβπερκορσο για να φτασουνε τα ρεμη θελουνε πολλυ μπαφερ ακομα

Back