Με Benelli τα έριξες αυτά Γιάννη; Τι τσοκ;Έχω ρήξει πάρα πολλά.. Bp, nsi, lampro, super kill, Remington, rc, rio, fiochi, chedite κλπ κανένα δε με κάλυψε.. Τώρα είδα κάτι Mary arm
Με Benelli τα έριξες αυτά Γιάννη; Τι τσοκ;Έχω ρήξει πάρα πολλά.. Bp, nsi, lampro, super kill, Remington, rc, rio, fiochi, chedite κλπ κανένα δε με κάλυψε.. Τώρα είδα κάτι Mary arm
Νιτρο ....2αρια...για λαγο;....προσεχε Γιαννη μη ριχνεις 3ευρα σε καθε τουφεκια και γυρνας αδειος....και μετα θα φταιει η benelli, το τσοκ, ο αναδρομος ερμης ,ο γειτονας που ειδες το πρωι μπροστα σου πριν πας στο βουνο...Καλημέρα σας. Μέχρι να παραλάβω τα νίτρο σε 2ρι για λαγό έρηξα δύο εξαρια.. Το ένα Ρίο 36 γραμμάρια και το άλλο rc 35 γραμμάρια.. 25 μέτρα με 3εη τσοκ.. Περίπου 93 σκάγια το Ρίο και περίπου 97 το rc.. Τις θεωρείται Καλές; Εγώ όχι.. Υγρασία άνω του 80% και θερμοκρασία 13 βαθμοί..
Χαχα όχι φίλε μου εντάξει. Για λίγες εξόδους που θα κάνω αξίζει αρκεί να με καλύψουν στα γούστα μουΝιτρο ....2αρια...για λαγο;....προσεχε Γιαννη μη ριχνεις 3ευρα σε καθε τουφεκια και γυρνας αδειος....και μετα θα φταιει η benelli, το τσοκ, ο αναδρομος ερμης ,ο γειτονας που ειδες το πρωι μπροστα σου πριν πας στο βουνο...
Ναι με 3ρη.. Πριν λίγο ανέβασα και κάτι 6ρια πάλι με 3ρη στα 25 μέτρα όμως.Με Benelli τα έριξες αυτά Γιάννη; Τι τσοκ;
Χαχα όχι φίλε μου εντάξει. Για λίγες εξόδους που θα κάνω αξίζει αρκεί να με καλύψουν στα γούστα μου
Είχες δεν είχες πάλι δίπλα σε νερά πήγες,δεν κρύβονται οι αγάπες .View attachment 59910
Αν και σαν το μπατακι δεν έχει ωραία είναι και στο βουνό . Αρκετά τα πουλιά αλλά όχι εκεί που είμασταν . Λογικά ντόπιες , καταφέραμε και πήραμε 2 καργιολακια
Είχες δεν είχες πάλι δίπλα σε νερά πήγες,δεν κρύβονται οι αγάπες .
Στα καλαμπόκια μπορεί να έπεσε κάποιο κοπάδι.
Αν έχει βελανίδι είναι καλά,θα τα κρατήσει τα πουλιά. Πολλές περιοχές φέτος δεν είχαν βελάνι.Πριν μια εβδομαδα που πηγα ουτε για δειγμα δεν εχει , πανω εκει εχει φουλ βελανιδι . Γενικα εχει πουλια κατα μηκος . Ενα κοπαδι που σηκωθηκε ηταν καμια 150 πλας
Α δε το κατάλαβα.. Κ πάλι νορμάλ το 2 σε λαγο.. 2ρη με 3ρη πιστεύω χρειάζεται.. Σε καρτέρι πάντα. Εδώ στα μέρη μου ρίχνουν και στις φασες 3ρια χαχαΓια το νούμερο ότι είναι λίγο χοντρό εννοεί ο φίλος βαζελος
Πες το μας ντε, τι μας βασανιζεις?...Διαβάζω nitra, koutoumanos, heavy load, percorso...
Ξεχάσατε το καλύτερο...
Lambro Vendetta.Πες το μας ντε, τι μας βασανιζεις?...
Βρε καλως το παιδι μας!!!Lambro Vendetta.
Άααααααμα ήταν έτσι οι βεντέτες....δεν θα πέθαινε κανείςLambro Vendetta.
Ποιό Ρίο είναι?Ναι περισσότερα σκάγια τον τρύπησαν σε αν αντιθέσει με το rio που μόνο 2-3 διαπέρασαν.. Η κατανομή και η συγκέντρωση όμως είναι που με αγχώνει
Ντε Τζανειρο... το Royal Ltd ειναιΠοιό Ρίο είναι?
Πραγματικά απορώ πως γίνεται να είναι στην παραγωγή αυτό το πράγμα κ να έχουν καταργήσει φυσιγγαρεςΆααααααμα ήταν έτσι οι βεντέτες....δεν θα πέθαινε κανείς
Τραγουδα οσο θες εσυ και ριχνε οτι θες ταβπερκορσο για να φτασουνε τα ρεμη θελουνε πολλυ μπαφερ ακομαΓια εμένα το percorso η το παλιό condor δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από Remington καλά και τα Remi αλλά για αλλά κλίματα
Τζαμπα θα τα καψουνε τα ρεμ ειναι πολλυ μπροστα αστο δε φτανοντεΗ δοκιμή πρέπει να γίνει Rem 36 με percorso και αν θέλεις το 42 με το PM40 είμαι σίγουρος τα Ιταλικά θα βγουν νικητές