Φυσίγγια για την Φάσσα

Αυτο με τα φυσιγγια δωρο παιδες μου εχει συμβει πολλες φορες γτβοταν βλεπω κανα ξενο στο βουνο αν μου αρεσει η φατσα του και δεν ειναι κανας ξινος το διορθωνω λιγο στο που να κατσει να δει καμια φασσουλα και με το ανταποδιδουν φευγοντας να νε καλα τα παιδια που το εκτιμουν μερικοι

Αυτο με τα φυσιγγια δωρο παιδες μου εχει συμβει πολλες φορες γτβοταν βλεπω κανα ξενο στο βουνο αν μου αρεσει η φατσα του και δεν ειναι κανας ξινος το διορθωνω λιγο στο που να κατσει να δει καμια φασσουλα και με το ανταποδιδουν φευγοντας να νε καλα τα παιδια που το εκτιμουν μερικοι
θα σου φτιαξω μια κουτα με αλατι να στην δωσω παιδι μου ,αλλα θελω αλφα καρτερια!.yel.

Αυτο με την τεκνα μεσα στα σκαγια ειναι επιτιδες για να καινε και στη πορεια προς το στοχο
Τροχιοδεικτικά τα ριμάδια ...
Από την πολύ θερμοκρασία καυτηριάζουν τις πληγές και η φάσσα δεν πεθαίνει αμέσως.

Το περκορσο είναι μόνο για ορτύκια και άμα έχει υγρασία πάει το ξεπουπουλιασμα γόνατο ρε παιδιά ας μιλήσουμε για κάνα σοβαρό αμερικάνικο φυσίγγι.
Βρε σωβαρα τα αμερικανικα ειναι οι τιμες ειναι κομικοτραγικες αχαχαχαχα

παντου τουφεκαω,αλλα πιο πολυ μου αρεσει το palombe ,super caccia και το pm40 ,to percoso εγω πρωσοπικα δεν το βρηκα τοσο σταθερο.
Και τα τρια ειναι αριστα , το καθενα για τη δουλεια του.
Το percorso ειναι πιο πολυεργαλειο, δεν σε περιοριζει. Δεν ειναι τοσο δυνατο οσο το palombe, να σε αναγκασει να το ριχνεις με κρυο καιρο. Ουτε εχει το βαρυ φορτιο των αλλων δυο , που λογικα θα τα εχεις με πιο χοντρα σκαγια. Ανετα ( 💰 ) στέκεσαι με ν6 και βαρας και κυριαρινες κλπ και αποαρχη μεχρι τελος σεζον

Χωριατης ειμαι και γω να ξερεις αλλα τα αμερικανικά φυσεκια δε τα φτανουν οι Ευρωπαίοι ρεμινγκτον σκαγια γουιντσεστερ δραμια στα υπολοιπα καντε οτι θελετε
Όταν θα ρίξεις και μερικά NS και RC έλα να τα ξαναπούμε

Κι εγώ που πήρα ένα κουτί από αυτά να τα δοκιμάσω έτσι είναι όλα. Δεν τα έχω ρίξει ακόμα στο κυνήγι αλλά η εικόνα είναι αποθαρρυντικη.
Και μιλαμε για νεο προιον ετσι τρεις φασσες τουφεκισα σκασανε στο πουπουλο βια 30 μετρα και δρομο ας φανε και τα κουναβια ρε παιδι μου αλλα τα υπολοιπα θα πανε για παγανα καθε φορα τα ιδια και με τα speed ξανα basieri απο εμπορικα

Back