gvp9000
Banned
Καλά, τον έστειλες για φυσίγγια και σου έφερε ΛΟΑΤΚΙ+ με βούλες ?
Καλά, τον έστειλες για φυσίγγια και σου έφερε ΛΟΑΤΚΙ+ με βούλες ?
Ουτε να τα βλεπω δεν θελω ΕΓΩ
Β(ραστα) &(Ρ)ιχνε ειναι για μενα
![]()
(που είναι αυτός ο Σταματακος!!!)
Ειναι φιλεΜια χαρά φυσίγγια είναι ρε μην είσαι εγκάθετος![]()
1. Λογικά ορεινή Ναυπακτία, πάρε καφεδάκι και έλα να αραξουμε!Να μου πεις που θα εισαι να ερχομαι να πινω καφε.![]()
οχιιιιιι ,θα ψαχτουνε η τσεπες!![]()
Ωραίο φυσίγγι, χειμωνιάτικο, δυστυχώς δεν το βρίσκω συχνά...Τα long rage και f2 για μένα κορυφή φίλε μ
Έχω σε 36γρ σε ν5 και ν6. Με αυτά θα πάω για φασσες τον Οκτώβριο πρώτα ο Θεός. Έχουν πολύ καλά υλικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Μένει να τα δω στην πράξη, γιατί πέρυσι δεν έριξα ούτε ένα...Τα mg2 mythos 38 καλά είναι,ίσως τα μόνα της καλά![]()
Συμφωνώ απόλυτα!Το φυσίγγι είναι και θέμα ψυχολογίας! Καθώς και μενουσών ταχυτήτων, και πόσο βολεύουν τον καθένα μας στην προσκοπευση!! Καθαρά υποκειμενικό θέμα, το έχω δει το έργο πολλές φορές!!Ουτε να τα βλεπω δεν θελω ΕΓΩ
Β(ραστα) &(Ρ)ιχνε ειναι για μενα
Υπαρχουν ομως παααρααα πολλοι που τα λατρευουν
Γιαυτο δοκιμασε τα ο καθε ενας το βλεπει αλλιως![]()
Δυο αδέρφια πάνε στο κυνηγομαγαζο και αγοράζουν την ίδια μέρα, το ίδιο όπλο...Συμφωνώ απόλυτα!Το φυσίγγι είναι και θέμα ψυχολογίας! Καθώς και μενουσών ταχυτήτων, και πόσο βολεύουν τον καθένα μας στην προσκοπευση!! Καθαρά υποκειμενικό θέμα, το έχω δει το έργο πολλές φορές!!
τον νου σου μην σε ακουσει..Από αυτά που διαβάζω το αποτέλεσμα είναι b&p=labro
Το πιστεύω, γιατί ρίχνοντας με το όπλο ανθρώπου που είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ σκοπευτής, αλλά με δικά μου φυσίγγια, είχα επαναλαμβανόμενες επιτυχίες (σε τσίχλες στο ίδιο καρτέρι) ενώ το φιλαράκι μου είχε ξεπουπουλιασματα και αστοχίες! Και επαναλαμβάνω ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ ΣΚΟΠΕΥΤΉΣ!!Δυο αδέρφια πάνε στο κυνηγομαγαζο και αγοράζουν την ίδια μέρα, το ίδιο όπλο...
Παίρνουν και τα ίδια φυσίγγια...
Εεεε...σε καρτέρι στα μπασίματα κιχλας τον Οκτώβρη, ο ένας φιλούσε τους κάλυκες και ο άλλος τους βλαστήμαγε...
Βγάλε άκρη...
Αληθινή ιστορία...τα παιδιά είναι γείτονές μου στο νησί και έχουμε μεγαλώσει μαζί...
Είδες τι κάνουν οι κακίες παρέες άμα σε περιλάβει ο Ντοκτορ τώρα ποιος φταίειΑπό αυτά που διαβάζω το αποτέλεσμα είναι b&p=labro
Αστον κοιμάταιτον νου σου μην σε ακουσει..