Οπως κ στα περισσοτερα "καλογυρισμενα" DVD, που η διαφημιση ειναι βασικος πορος για την παραγωγη της ταινιας...Τα κουτιά που βλέπουμε εμείς είναι μάλλον για διαφημιση
Οπως κ στα περισσοτερα "καλογυρισμενα" DVD, που η διαφημιση ειναι βασικος πορος για την παραγωγη της ταινιας...Τα κουτιά που βλέπουμε εμείς είναι μάλλον για διαφημιση
Χμ..Λες μωρε Αρι?Οπως κ στα περισσοτερα "καλογυρισμενα" DVD, που η διαφημιση ειναι βασικος πορος για την παραγωγη της ταινιας...
Αχ, ωχ... να δω τον Digweed στην Στυλίδα για "μαύρες" και τι στον κόσμο ...
Και με τα ιδια φυσ. να βαραει, που δεν το νομιζω,εκμ. πλιρως το κεντρο της τουφεκιας κατι που ενας μεσος κην. σαν εμας δεν το κατ.απολητα.Εκτος απο μερικους ΚΕΝΤΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΩ πχμπορει να μην ειναι μουφα ...απλα σε ιδιους καλυκες να του γεμιζουν με πιο extreme υλικα κ δοσεις
Πιστευω οτι μια πολύ σοβαρή εταιρεία σαν την Gamebore με πολύ ακριβά φυσιγγια που απευθύνεται σε μια απαιτητική και ανταγωνιστικη αγορά σαν την Αγγλική, δεν θα τολμουσε να τους παραμυθιασει με άλλα φυσιγγια. Αν βγει τέτοια βρώμα είναι τελειωμένοι στην Αγγλία.Αποτι ξέρω εγώ 0 big George δεν ρίχνει τα εμπορικά της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά custom made τα οποία είναι μάλιστα κόντρα δόση. Όταν κάποιος κυνηγάει παγκόσμια ρεκόρ σε long range shooting δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Ούτε ακόμη το Perrazzi του.
Τα κουτιά που βλέπουμε εμείς είναι μάλλον για διαφημιση
Τα 5αρια φθάνουν στα 120 μέτρα σίγουρα.βρε παιδια εδω εριχνε στις 130 γιαρδες κ εσπαγε δισκακια με "μαμα" φυσιγγια.... μη τρελαθουμε τωρα , οτι ο χοντρος ριχνει με τα ιδια φυσιγγια που πουλανε. για παρε το καλυτερο gamebore με οτι οπλο κ τσοκ θες κ ριξε στα 100 μετρα , ΟΧΙ στα 130 ... και πες μου αν παει σκαι επανω ...και ποση ωρα θα κανει να παει, οχι αυτος που θρυματιζε τα δισκακια στα 130μ
Σαφως κ δεν μπορω ..... αλλα κανε μια δοκιμη (θα το εκανα αλλα ειμαι εξωτερικο), βαλε ενα χαρτονι στα 120μ , βαλε ενα αριστο 5αρι κ φουλ κ ριξε, κ ποσταρε την φωτο εχω μεγαλη περιεργεια, δε λεμε για τυπου "no limit" για κανονικα καλα φυσιγγιαΤα 5αρια φθάνουν στα 120 μέτρα σίγουρα.
Εσύ μπορείς να βάλεις τις καννες σου τόσο πάνω και μπροστά;.asking.
Μετά από μισό κοντεινερ φυσιγγια θα μπορείς και εσύ..shake.
Στα 120 μέτρα δεν κατεβάζει φασσες αλλά σπάει δισκάκια, ένα σκάγι Ν5 είναι αρκετό.Σαφως κ δεν μπορω ..... αλλα κανε μια δοκιμη (θα το εκανα αλλα ειμαι εξωτερικο), βαλε ενα χαρτονι στα 120μ , βαλε ενα αριστο 5αρι κ φουλ κ ριξε, κ ποσταρε την φωτο εχω μεγαλη περιεργεια, δε λεμε για τυπου "no limit" για κανονικα καλα φυσιγγια
Ναι αλλα βλεπεις στο τραπ κιολας μιας κ το ανεφερες οτι με 24 γρ ν7,5, ενα καλο οπλο και εναν καλο σκοπευτη πολλα δισκακια γινονται σκονη ακομα κ μετα τα 50 μετρα και στα 60 μετρα μετρημενα εχω δει... Με 24 γρ ν7,5 φιλε κ μαλιστα της σειρας!!!Εδω στο τραπ ειδικα , αλλα κ σε αλλα αθληματα με πιο ψιλα σκαγια , ο δισκος εχει 2-3 τρυπες κ δεν εχει σπασει
Αυτο ειναι το δυκολο, να κατανοησεις τον τροπο που λειτουργει η καθε βυσματωση και το αν θελει πολυ η λιγη πυριτιδα για να δουλεψει σωστα... Μετα χαμογελα...τα 70/80μετρα,το θεμα ειναι να μην τουμπαρουν ποιο πριν.........σε συνδιασμο με την αναλογη δοση πυριτηδας και χαμηλης δοσης σκαγιον
Αρι για αυτα τα μετρα σιγουρα θελει λιγο ως πολυ περισοτερη πυριτηδα για να ταξιδεψει μεχρι εκει χωρις να επιρεαστη απο παραγοντες οπως αερας,βαρυτητα και καποιους αλλους που δεν ειναι του παροντος θεματος.το σιγουρο ειναι που κατι που δουλευει στο οπλο σου δεν θα δουλεψει στο δικο μου η το αναποδο γιατι ο μεγαλυτερος παραγοντας ειναι ο αυλος και η διαμορφοση καθε καννης.στο παιγνιδι δεν παιζουν οι αναποδοι συγκετροτηρες,αυτοι ειναι για πολυ μετα τα 100-120Αυτο ειναι το δυκολο, να κατανοησεις τον τροπο που λειτουργει η καθε βυσματωση και το αν θελει πολυ η λιγη πυριτιδα για να δουλεψει σωστα... Μετα χαμογελα...