οποτε Παυλο λογικα τα τυπακια ...θα κατεβαζουν και πουλακια σε αυτα τα μετρα , μπορει οχι 5 στα 5 ...αλλα θα κατεβαζουν (πχ περιστερια)
Aσε Παυλο ..γιατι περσι ειχα!!! Φιλαρακι απο τα Λεχενα ..που ακοπα τα κατεβαζε απο τα 50+ ...ακοπα μιλαμε!!! Σκεψου μια ημερα σε rock pigeons (εγω ημουν παραδιπλα), ο διπλανος του τα μαζεψε κ εφυγε κ ηλθε κ εκατσε μετα απο μενα ...γιατι απελπιστηκε με αυτα που εβλεπε αχαχαΤολι μονο μην εχουμε κανενα τετοιο διπλα μας και βαραει τα περιστερια στα 80 μετρα το ενα πισω απο το αλλο, θα μας κοψει την ορεξη!!
Φιλοσ μου που κυνηγαι φασεσ πηρε φετοσ τα gorilla τα 36&38γρ.τα εχει αλλαξη εντελοσ εσφαξα για να δω τα υλικα τα 36αρι τα εχει με mb36 και καψουλι 688.z2m.συγκε.......τα 38αρι και αυτα με mb36 και 688/ z2m..αλλα αυτα ειναι semi magnum.προτα τα ειχε με tecna.ειναι παντοσ πολυ καλα παρα τησ αλαγεσ.
Ένα 2 είχε στην μέση Ηλία και τίποτα άλλο..Τασο πρεπει να γραφει μεσα gualandi.η αν δεν γραφει τιποτα ειναι καρδαρα
Τάσο, χθες στο χωριό είδα το παραπάνω μήνυμά σου, και ειλικρινά νόμισα ότι μας έκανες πλάκα!!! Μάλιστα ετοιμαζόμουν να σου απαντήσω ότι ... είσαι μεγάλη κουφ@λ@ ... αλλά χάθηκε το σήμα στο κινητό και τα παράτησα και πήγα για ύπνο.Ξυραφιασα δυο φυσιγγια gorilla που είχα αγοράσει πριν περίπου 5 χρόνια...
Το semi ειχε tecna οντως και το 36αρι mb 36..
Τον συγκεντρωτηρα δεν τον γνωρίζω..Μοιάζει με giovanni αλλά δεν είναι..
Καθόλου πλάκα..Από πάντα μπερδευομουν..μόνο για τους Τζιοβάνι είμαι 100% σίγουρος..Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχω δώσει και την απαιτούμενη σημασία..Τάσο, χθες στο χωριό είδα το παραπάνω μήνυμά σου, και ειλικρινά νόμισα ότι μας έκανες πλάκα!!! Μάλιστα ετοιμαζόμουν να σου απαντήσω ότι ... είσαι μεγάλη κουφ@λ@ ... αλλά χάθηκε το σήμα στο κινητό και τα παράτησα και πήγα για ύπνο.
Δημήτρη εχεις δει διαφορα με τα ported τσοκακια απο τ αλλα?γιατί ενω δεν είχα ποτε τέτοια συνήθως προτιμώ μαύρα αχρωμιωτα διάβασα σε ενα άρθρο οτι εκεί που έχουνε το porting δεν παιζει και ιδιαίτερο ρολο.αληθεύει?Πέρα απο τις όποιες άλλες δοκιμές κάναμε σήμερα στον πίνακα ,έριξα και δυο φυσίγγια απο τα αγαπημένα μου τα τελευταία χρόνια. Percorso cassia 36γρ No5 απο τα 35 μ με τσοκ carlson poted F.
Βάσω την φωτογραφία εδώ μια και το φυσίγγι αυτό το χρησιμοποιούν πολλοί στο κυνήγι της φάσσας.
Δημήτρη εχεις δει διαφορα με τα ported τσοκακια απο τ αλλα?γιατί ενω δεν είχα ποτε τέτοια συνήθως προτιμώ μαύρα αχρωμιωτα διάβασα σε ενα άρθρο οτι εκεί που έχουνε το porting δεν παιζει και ιδιαίτερο ρολο.αληθεύει?
Συμφωνώ Αρη.Ουτε εγω το χρησιμοποιώ στην φάσσα και οι επιλογές μου στα τσόκ ειναι πάντα αυτές που και συ περιέγραψες.Υπερβολικο το φουλ σε αυτη την αποσταση μαλλον Δημητρη... Δεν συγχωρει λαθη... Ενα καλο 3αρι ή ενα 2αρι τσοκ μαλλον θα ηταν πολυ πιο "βολικο"...
Για να ειμαι ειλικρινης τα τελευταια χρονια βλεποντας που ειναι ο πινακας στα 35 μετρα και φερνωντας στο μυαλο μου ποσες φορες εχω τουφεκισει σε αυτη την αποσταση θηραματα και τα θεωρω αρκετα κοντινα μου, δεν θα επελεγα ποτε τοσο σφχιτα τσοκ οποτε ειδικα στα φυσιγγια που με ενδιαφερουν για καρτερατες τουφεκιες προτιμω το ΙΜ στα 35 μετρα για μεγαλα θηραματα και σκαγια απο ν5 και κατω και το Μ για 6αρια και πιο ψιλα...
Έβρισκα ριγμένα αρκετά από αυτά στον βάλτο σε 5άρια και 4άρια...http://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/alfa-game-semi-magnum
Το έχει δοκιμάσει κανείς; έχει μερικούς ορκισμένους στο όνομα του. Ωστόσο μου ξένησε το βάρος γομωσης του 40 έως 42 γρ. Γιατί τέτοια απόκλιση άραγε;