Kostas ContraDosi
Moderator
Τα ειχα δοκιμασει το '19 αλλα δε τα βρεικα μαζί τους βρε παιδι μου.....Εδώ σε έχω...
Εγώ έχω 2 κουτιά ακόμη σε 8αρι...
Τα έχω 2-3 χρόνια...
Με g3000.... Χεχεχε
Τώρα who knows...
Τα ειχα δοκιμασει το '19 αλλα δε τα βρεικα μαζί τους βρε παιδι μου.....Εδώ σε έχω...
Εγώ έχω 2 κουτιά ακόμη σε 8αρι...
Τα έχω 2-3 χρόνια...
Με g3000.... Χεχεχε
Τώρα who knows...
https://streamable.com/f5vnpiΗ παραγγελία έγινε...
Για λέγε, για λέγε...
Εντυπώσεις;;
Η g3000 κ τοτε τα γεμιζε σε καλυκα cheddite.Κώστα εσύ που ξέρεις, ποια πυρίτιδα είναι αυτή
Ο καλυκας που ανοιξα δεν ηταν σεντιτ . αν θυμαμαι καλα ειχε μονο το νουμερο 12 . Και τα εριξα σημερα ολα το πρωι για να τα δω χαχαχΗ g3000 κ τοτε τα γεμιζε σε καλυκα cheddite.
Εδω κ 2 χρονια ομως, τα γεμιζει σε καλυκα της fiem κ με τοσες εληψεις πυρίτιδων, μονο ο θεος ξερει με τα γεμιζει τωρα.
Αυτοι ειναι οι fiem.Ο καλυκας που ανοιξα δεν ηταν σεντιτ . αν θυμαμαι καλα ειχε μονο το νουμερο 12 . Και τα εριξα σημερα ολα το πρωι για να τα δω χαχαχ
Αυτοι ειναι οι fiem.
Ακριβώς έτσι θα γίνει..Ευχαριστω για την ενημερωση ... Επειδη το εριξα ολο το κουτι το θεωρησα ικανοποιητικο φυσιγγι με καλα σκοτωματα , απλα σημερα επεσα σε περιπτωση που παλι δεν ειχα μετρα για να δω τι κανει στα 30-35...
Εννοω οτι ειναι τιμιο φυσιγγι με χαμηλη ανακρουση και ισαξιο με 34-35 γρ φυσιγγιων που κυκλοφορουν στο εμποριο ... Δηλ σκεφτομαι με την παλια ρωσιδα που εχω το ποζε θα τα πηγαινει ταπα με ωραια σκοτωματα
Τάσο πόσο τα δίνει τώρα ο Τσιπουρας;Ακριβώς έτσι θα γίνει..
Πήρα τηλέφωνο το Τσιπουρα...
Στο heavy δεν έχει γίνει αλλαγή...
Ειναι με g3000 ακόμα...
Όλα τα heavy των καταστημάτων είναι περσινά, και έχει στην αποθήκη 400 κουτιά απόθεμα με g3000...
Στο super 33 γραμμάρια από πέρυσι το γεμίζει με Psb1...
Αναμένει mb32 τα Χριστούγεννα...!!!
Άρα για μένα το heavy με καλύπτει..
Αν και είναι καρατσιμπημενο, τι να κάνω...
Μεχρι τα 86 μέτρα όλα κάτω...
Με 5αρι τσοκ εεε...
Καλά περίμενε!Αναμένει mb32 τα Χριστούγεννα...!!!
Ακριβώς έτσι θα γίνει..
Πήρα τηλέφωνο το Τσιπουρα...
Στο heavy δεν έχει γίνει αλλαγή...
Ειναι με g3000 ακόμα...
Όλα τα heavy των καταστημάτων είναι περσινά, και έχει στην αποθήκη 400 κουτιά απόθεμα με g3000...
Στο super 33 γραμμάρια από πέρυσι το γεμίζει με Psb1...
Αναμένει mb32 τα Χριστούγεννα...!!!
Άρα για μένα το heavy με καλύπτει..
Αν και είναι καρατσιμπημενο, τι να κάνω...
Μεχρι τα 86 μέτρα όλα κάτω...
Με 5αρι τσοκ εεε...
Σε 32 χρόνια θα εννοούσε.Καλά περίμενε!