Ναι Κωστα και τα τρια σε κιτρινο καλυκα. Μονο το υψος του παφυλα διαφερειαυτη την εντυπωση εχω και εγω παυλο....παλιοτερα υπηρχε και αν δεν κανω λαθος ηταν σε κιτρινο καλυκα
Ναι Κωστα και τα τρια σε κιτρινο καλυκα. Μονο το υψος του παφυλα διαφερειαυτη την εντυπωση εχω και εγω παυλο....παλιοτερα υπηρχε και αν δεν κανω λαθος ηταν σε κιτρινο καλυκα
Σε ευχαριστώ πολύ !!Kυκλοφορει σε 33, 35 και 36 γραμμαρια στην Ιταλια. Δεν πρεπει να εισαγεται κανενα Ελλαδα
Το 33αρι, το είχα βρει πριν 7-8 χρόνια σε Νο 7 και θυμάμαι κατι ωραίες ντουφεκιές στα τρυγόνια, ένα πρωινό του Σεπτέμβρη...Kυκλοφορει σε 33, 35 και 36 γραμμαρια στην Ιταλια. Δεν πρεπει να εισαγεται κανενα Ελλαδα
Έχω διαβάσει θετικά σχόλια γι'αυτά αλλά και για τα Α1 στα 34gr αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα.Εχει δοκιμασει κανεις το Α36 του Lambro στη φασσα η γενικοτερα σε καποιο αλλο θηραμα?και αν ναι θα ηθελα να μου πει τις εντυπωσεις του....
http://www.lambro.gr/el/product/36-50/A36
Για τα περάσματα του οκτωβριου είχα πολύ καλά αποτελέσματα με 2* ,τον ιανουαριο με θερμοκρασίες 0 έως -5 πολύ πούπουλα και τραυματίες.....lambro demi no6 για δύσκολους καιρουςΕχει δοκιμασει κανεις το Α36 του Lambro στη φασσα η γενικοτερα σε καποιο αλλο θηραμα?και αν ναι θα ηθελα να μου πει τις εντυπωσεις του....
http://www.lambro.gr/el/product/36-50/A36
Το A1 για πάπια το σούρουπο σε νούμερο 7 είναι πάρα πολύ καλό αλλά όχι για καιρούς με χαμηλές θερμοκρασίες ....Έχω διαβάσει θετικά σχόλια γι'αυτά αλλά και για τα Α1 στα 34gr αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα.
Απολυτο φυσιγγι υγρασιας, με φοβερα αποτελεσματα ακομη και σε ομιχλη.για πειτε ρε παιδες το f2 34 σε τι καιρο δουλευει γιατι θα ηθελα να το δοκιμασω καποια στιγμη
Για Οκτωμβρη με καθαρο καιρο ηλιο ελαχιστο βοριαδακη κοβει;Απολυτο φυσιγγι υγρασιας, με φοβερα αποτελεσματα ακομη και σε ομιχλη.
Με τετοιο καιρο,"κοβουν" ολα Νικο.Για Οκτωμβρη με καθαρο καιρο ηλιο ελαχιστο βοριαδακη κοβει;
και όμως φιλε , η Α1 εχει τρομερη συμπεριφορά στο κρυο , ελάχιστες πυριτιδες εχουν αναλογη συμπεριφορά , το θεμα στο κρυο είναι το στησιμο του φυσιγγιου και όχι τοσο η πυριτιδαΤο A1 για πάπια το σούρουπο σε νούμερο 7 είναι πάρα πολύ καλό αλλά όχι για καιρούς με χαμηλές θερμοκρασίες ....
Δεν ξέρω για το 34άρι, πάντως φίλοι το 36άρι , χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν , ήταν το χειρότερο φυσίγγι υγρασίας!για πειτε ρε παιδες το f2 34 σε τι καιρο δουλευει γιατι θα ηθελα να το δοκιμασω καποια στιγμη
Ενω για τον χειμωνα ειναι απο τα αγαπημενα μου φυσιγγια,τον οκτωβρη στα περασματα δεν με αφησε ικανοποιημενο!και αιμα αλλα και καναν καμια 50αρια μετρα φτερο πριν πεσουν,αλλα οταν μου τα εφερνε ο σκυλος ηταν νεκρα!Για Οκτωμβρη με καθαρο καιρο ηλιο ελαχιστο βοριαδακη κοβει;
δηλαδή φιλε πριν αγοράσουμε φυσίγγια πρεπει να βλεπουμε το δελτιο της ΕΜΥ ??Κάποιος φίλος που τα είχε ρίξει παλαιότερα στα τρυγόνια
μου είπε ευτυχώς που είχα αλλα φυσίγγια μαζί μου εκείνη την μέρα.
Λογικό μου ακούγετε..Γιατί υποτίθεται ότι όταν ενα φυσιγγι έχει φτιαχτεί για κρύο υγρασία και γενικά άστατο καιρό,Δεν μπορεί να περιμένουμε την ίδια απόδοση σε ζεστό καιρό κλπ..Και το αντίθετο βέβαια..
Ακου ενα δεις φιλε μου,Σαν έμπειρος που είσαι γνωρίζεις πολύ καλά πως έχουν τα πραγματα,Όλα τα φυσίγγια δεν τραβάνε το ίδιο σε όλους τους καιρούς.δηλαδή φιλε πριν αγοράσουμε φυσίγγια πρεπει να βλεπουμε το δελτιο της ΕΜΥ ??