Φυσίγγια για την Φάσσα

Ακου ενα δεις φιλε μου,Σαν έμπειρος που είσαι γνωρίζεις πολύ καλά πως έχουν τα πραγματα,Όλα τα φυσίγγια δεν τραβάνε το ίδιο σε όλους τους καιρούς.
Με ενα βαρύ φυσιγγι δεν πάμε στην ζέστη ούτε και με ενα ελαφρύ σε ακραίες συνθήκες.Έτσι άπλα..
Ξαναλέω ότι δεν μιλάω για ιδιογωμοση.
τασο τα πραγματα ειναι απλα και για μας που δεν γεμιζουμε. αναλογα τα κυνηγια σου κανεις τις επιλογες σου. π. χ για τον περισσοτερο καιρο που κυνηγαω τσιχλες επιλεγω φυσιγγι με g3000.μολις πιασει κρυο και υγρασια το γυριζω σε sipe.οταν παω σε φασσες απο τελη σεπτεμβρη και μετα παντα επιλεγω φυσιγγι με tecna εκτος αν εχω μαζι μου εκεινα τα πρασινα με την dupon. και τελος στο τρυγονι επι το πλειστον c7.αλλα πρεπει να εισαι σταθερος. την gm3 προσωπικα δεν τη παω

πχ για τον περισσοτερο καιρο που κυνηγαω τσιχλες επιλεγω φυσιγγι με g3000.μολις πιασει κρυο και υγρασια το γυριζω σε sipe.οταν παω σε φασσες απο τελη σεπτεμβρη και μετα παντα επιλεγω φυσιγγι με tecna εκτος αν εχω μαζι μου εκεινα τα πρασινα με την dupon.
Αυτό ακριβώς εννοούσα φιλε Ευριπίδη..Δεν είπα να κοιτάμε την ΕΜΥ..:)

Ειναι τα χαρακτηριστικα που εχει καθεμια και η συμπεριφορα τους.
Γεμιζα μια συγκεκριμενη για πανω απο 20 χρονια.Τελευταια ειχε αρχισει να με "χαλαει"!Οχι πως δεν σκοτωνε!
Στη ζεστη ομως κροταριζε!Πριν 4-5 χρονια,Φεβρουαριο, σε ζεστη μερα εριξα αρκετα τσιχλοφυσιγγα.Μολλις γυρισα στο αυτοκινητο,βουιζαν τ'αυτια μου.Εκει το πηρα αποφαση και τελος.Υποκειμενικος,προσωπικος ο λογος που χωρισαν οι δρομοι μας!

Ειναι τα χαρακτηριστικα που εχει καθεμια και η συμπεριφορα τους.
Γεμιζα μια συγκεκριμενη για πανω απο 20 χρονια.Τελευταια ειχε αρχισει να με "χαλαει"!Οχι πως δεν σκοτωνε!
Στη ζεστη ομως κροταριζε!Πριν 4-5 χρονια,Φεβρουαριο, σε ζεστη μερα εριξα αρκετα τσιχλοφυσιγγα.Μολλις γυρισα στο αυτοκινητο,βουιζαν τ'αυτια μου.Εκει το πηρα αποφαση και τελος.Υποκειμενικος,προσωπικος ο λογος που χωρισαν οι δρομοι μας!
Α1 η S4 ??

Εύχομαι Γιάννη να μην είναι η Α1 γιατί τα καινούρια superfelt νομίζω ότι είναι με τέτοια γεμισμένα και θα δεις μπινελίκια φέτος στις μπεκάτσες!
Γιωργη για μπεκατσοφυσιγγα τα είπαμε..;)
Θεωρώ ότι είναι κομματάκι δύσκολο να μην μείνεις ικανοποιημένος..:).off topic.

Εύχομαι Γιάννη να μην είναι η Α1 γιατί τα καινούρια superfelt νομίζω ότι είναι με τέτοια γεμισμένα και θα δεις μπινελίκια φέτος στις μπεκάτσες!
Αυτη ειναι Γιωργο.
Δε με "κρεμασε"ποτε!Εχω χαμογελασει απειρες φορες εξ αιτιας της αποδοσης της!Τη σταματησα για τον λογο που εγραψα.

Καλησπέρα στην παρέα....έχει χρησιμοποιηση κάποιος τα rc serie oro 35gr?
εγω παλι δεν τα εμπιστευομαι γιατι η rc αλλαζει συνεχεια πυριτιδες στα φυσιγγια της με αποτελεσμα να μην ξερεις τι παιρνεις. γιατι δε πας σε κατι πιο δοκιμασμενο οπως το percorso?

καλο αλλα πολυ σκληρο και δυνατο για τα γουστα μου. ειναι κατηγορια biturbo. πολυ δυνατο
Επειδή και τα δυο τα έχω ρίξει(Αλίμονο...sarcastic.),Το condor εμένα προσωπικά μου άρεσε περισσοτερο..
Τώρα για μαλακό η σκληρο κ τα δυο τα βρήκα το ίδιο..Ειναι βαριά η 9200 κ αεριων κ ξεγελάει..
Με ένα διαφορετικό όπλο ίσως να έβλεπα καλύτερα την διαφορα στο λάκτισμα,Αν αυτή υπήρχε..

Back