Φυσίγγια για την Φάσσα

μην τα βαλεις παντωε στο baikal γιατι θα το καταλαβει ο ωμος σου. ουτε με την 391 δεν τολμουσα να τα ριξω. μονο στη rem θα τα εβαζα
Στο μπαικαλ αυστηρά έως 34γρ ,και αυτά σπάνια..
Ποιο συνηθισμένα τα 30-32γρ..
36γρ δεν του βάζω που να με πληρώνουν..Εκτός κ αν ειναι τα waidmannsheil αυτα τα εμπιστεύομαι με κλειστά ματια;)

Last edited:
ούτε και με ενα ελαφρύ σε ακραίες συνθήκες.Έτσι άπλα..
Τασο και ομως.. 28 gr σε συνθηκες παγωνιας με υγρασια και χιονοκαλυψη με εκαναν να αναθεωρησω. Ενα αξιοπρεπες φυσιγγι 34γρ ειναι οτι πρεπει για τη φασσα.

Τασο και ομως.. 28 gr σε συνθηκες παγωνιας με υγρασια και χιονοκαλυψη με εκαναν να αναθεωρησω. Ενα αξιοπρεπες φυσιγγι 34γρ ειναι οτι πρεπει για τη φασσα.
Αν βαλει Τασαρος στον "συντροφο" 28 γρμ θα παθει πλακα!!.what.
Δεν προκειται να ξαναλλαξει φυσιγγι!
(Λεμε και καμια μ@λ@κια να περναει η ωρα!.violin.)

εγω παλι δεν τα εμπιστευομαι γιατι η rc αλλαζει συνεχεια πυριτιδες στα φυσιγγια της με αποτελεσμα να μην ξερεις τι παιρνεις. γιατι δε πας σε κατι πιο δοκιμασμενο οπως το percorso?
Μην την φοβάσαι την rc Ευριπο, ως επιτοπληστον γεμίζει με πυρίτιδες της B&P.

28 gr σε συνθηκες παγωνιας με υγρασια και χιονοκαλυψη με εκαναν να αναθεωρησω.
Φυσικα και μπορεί να γίνει και αυτο,και υπάρχει και άλλο ένα σκοπευτικο στα ίδια γραμμάρια με αυτή την φημη..
Το σεταπ αυτού του φυσιγγίου όπως αποδεικτηκε ήταν κατάλληλο για αυτές τις συνθηκες.
Μπορεί όμως το εν λόγω φυσιγγι σε καλοκαιρινά κυνήγια να μην αποδώσει το ίδιο κ να πέσει αισθητά η απόδοση του,Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πέφτουν πουλια αλλά δεν θα είναι το ίδιο.
Υπάρχει ελληνικό βαλτοφυσιγο με 33γρ, οπως επισης
Και η Ρώσοι κυνηγάνε χήνες μέσα στο ψοφοκρυο με 32γρ,Αν αυτά τα φυσιγγια ριχτούν στην ζέστη δεν ξέρω τι απόδοση θα έχουν..off topic.

Last edited:
Αν βαλει Τασαρος στον "συντροφο" 28 γρμ θα παθει πλακα!!.what.
Και ποιος είπε ότι δεν το έχω κάνει??????????:)
Σε τσίχλα κ τρυγονι ήταν χάρος με δρεπάνι..(nsi Sporting και clever mirage)
Αλλά δυστυχώς πλέον δεν φέρνουν εδώ 28γρ γιατί μένουν στα ραφια,για γνωστούς λόγους...buy buy..off topic.

Και ποιος είπε ότι δεν το έχω κάνει??????????:)
Σε τσίχλα κ τρυγονι ήταν χάρος με δρεπάνι..(nsi Sporting και clever mirage)
Αλλά δυστυχώς πλέον δεν φέρνουν εδώ 28γρ γιατί μένουν στα ραφια,για γνωστούς λόγους...buy buy..off topic.
Ενω αν εφερναν θα εισουν...αμετακινητος!.sarcastic.

Ενω αν εφερναν θα εισουν...αμετακινητος!.sarcastic.
Το οτι θα εμπλεκα με διάφορες μάρκες ειναι σίγουρο,ομως τα 28γρ με το μπαικαλακι και σε ορισμένα κυνηγια θα ηταν αχώριστοι φίλοι..;)
Τρομερή εντύπωση παιδιά,Δεν πίστευα στα μάτια μου οτι φυσιγγι που δεν το αισθάνεσαι στον ώμο μπορει να αποδώσει και μάλιστα τα περισσότερα πουλια να έχουν διαμπερές τραυματα..
Αυτη την χρονια απλά αναθεώρησα παρα παρα πολλά..

Καποια αποψη για τα lambro a1 speciale 34 no6 για φασσες? κυριως σε υγρασια, γιατι με καλο καιρο ολα καλα ειναι.Κατι αλλο σε παρομοια τιμη[οικονομικα] με τα lambro?

Καποια αποψη για τα lambro a1 speciale 34 no6 για φασσες? κυριως σε υγρασια, γιατι με καλο καιρο ολα καλα ειναι.Κατι αλλο σε παρομοια τιμη[οικονομικα] με τα lambro?
Αν μπορισ να βρεισ του ρουμελιοτη τα ασπρα με α1×34 φυσηγγαρα πολυ καλύτερο απο lambro speciale.

Back