Φυσίγγια για την Φάσσα

Καποια αποψη για τα lambro a1 speciale 34 no6 για φασσες? κυριως σε υγρασια, γιατι με καλο καιρο ολα καλα ειναι.Κατι αλλο σε παρομοια τιμη[οικονομικα] με τα lambro?
εχω ριξει τα 9αρια με αρκετη υγρασια σε τσιχλες χειμωνα και μαμουσανε. για μεθαυριο που θα παω στο βουνο για φασσοπεριστερα εχω ενα κουτακι 6αρια μαζι μου. ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι. μονο σε νοτια με υγρασια μην τα ριξεις. οχι οτι εχουνε θεμα αλλα θα κανουνε πολυ μπαμ. ειναι απ τα αγαπημενα φυσιγγια. και με 6,50 ευρα που τα παιρνω δεν εχω παραπονο

?Δεν μ' ενδιαφερει να'ναι οπωσδηποτε με α1 ή 34 γρ.
Αλλοι μπαρουτι η α1speciale που εχουν τα λαμπρο και αλλοι μπαρουτι η α1 εχουν διαφορεσ.τωρα για φησηγγια με α1 στα 34γρ. Ξερω μονο του ρουμελιωτη και του ζωχιου απο Κέρκυρα

εχω ριξει τα 9αρια με αρκετη υγρασια σε τσιχλες χειμωνα και μαμουσανε. για μεθαυριο που θα παω στο βουνο για φασσοπεριστερα εχω ενα κουτακι 6αρια μαζι μου. ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι. μονο σε νοτια με υγρασια μην τα ριξεις. οχι οτι εχουνε θεμα αλλα θα κανουνε πολυ μπαμ. ειναι απ τα αγαπημενα φυσιγγια. και με 6,50 ευρα που τα παιρνω δεν εχω παραπονο
Περιμενω εντυπωσεις απο τα φασσοπεριστερα.Ευχαριστω.Οταν λες "κανουν μπαμ",εννοεις πολυ θορυβο?Ρωταω γιατι σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω στα περαματα φασσας,και σε περιπτωση βροχης,υγρασιας(συνηθως χωρις ιδιαιτερο κρυο) μηπως και φαω καμμια φολα.

Περιμενω εντυπωσεις απο τα φασσοπεριστερα.Ευχαριστω.Οταν λες "κανουν μπαμ",εννοεις πολυ θορυβο?Ρωταω γιατι σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω στα περαματα φασσας,και σε περιπτωση βροχης,υγρασιας(συνηθως χωρις ιδιαιτερο κρυο) μηπως και φαω καμμια φολα.
Vendeta lampro;)

Για οκτωβριανα περασματα τα εχεις δοκιμασει;πανε με αυτο τον καιρο;

το vendetta δεν θελω ουτε να το βλεπω. αλλωστε με c7 πολυ καλυτερο και πολυ πιο μαλακο το βεργινα. το μπλε θελει πολυ κρυο και υγρασια αλλιως ψαξτε να βρειτε τον ωμο σας.επισης αν θελετε φυσιγγι απιστευτο με c7 αλλα λιγο δυνατο καφε 7αρι το οποιο ειναι θανατος

το vendetta δεν θελω ουτε να το βλεπω. αλλωστε με c7 πολυ καλυτερο και πολυ πιο μαλακο το βεργινα. το μπλε θελει πολυ κρυο και υγρασια αλλιως ψαξτε να βρειτε τον ωμο σας.επισης αν θελετε φυσιγγι απιστευτο με c7 αλλα λιγο δυνατο καφε 7αρι το οποιο ειναι θανατος
Μπραβοβρε Εβριπηδη..shake.

ακουστε λοιπον ο συνδυασμος ο πρωινος για τα φασσοπεριστερα. πρωτο feltro 7αρι.2ο καφε 6αρι 3ο α1 6αρι.μολις στρωσει λιγο α1 6αρι και μετα βεργινα 7αρια η 206 formula 7αρια.για δυσκολες συνθηκες αν υπαρξουν υπαρχουν παντα μερικα percorso και α1 36.αν ο καιρος ειναι καλος υπαρχουν και χαμηλοτεφα γραμμαρια. οπως καταλαβαινετε θα φορτωθω σαν το γαιδαρο
.RESPECT..RESPECT.

Back