Φυσίγγια για την Φάσσα

κυριοι καλησπερα. επειδη πηρα αποφαση να κυνηγαω πλεον μονο ελληνικα φυσιγγια και συγκεκριμενα μονο lambro επειδη εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος τοσο απο το α1 speciale οσο και απο τα tordo στις τσιχλες θα ηθελα αν καποιος χρησ. biturbo σε νο. 6 να μου πει αποψεις. θελω να σταματησω το percorso και το rem πλεον δεν το σηκωνει η τσεπη

ευριπιδη σωστα το σκεφτεσαι για τα ελληνικα προιοντα. και επειδη τα lambro τα γουσταρω και εγω, δοκιμασε στα 36γρ το super lambro και πες μου εντυπωσεις...

ευριπιδη σωστα το σκεφτεσαι για τα ελληνικα προιοντα. και επειδη τα lambro τα γουσταρω και εγω, δοκιμασε στα 36γρ το super lambro και πες μου εντυπωσεις...
θα σ ακουσω σιγουρα αλλα το θεμα μου ειναι οτι εδω οι περισσοτεροι το φερνουνε μεχρι 5αρι. μολις βρω 6αρια θα τσιμπησω 2 10αδες

θα σ ακουσω σιγουρα αλλα το θεμα μου ειναι οτι εδω οι περισσοτεροι το φερνουνε μεχρι 5αρι. μολις βρω 6αρια θα τσιμπησω 2 10αδες

για το ιδιο ακριβως λογο εγω πηρα σε Νο3 αντι για Νο4. ενα κουτακι δωρο για τον πατερα μου περσι και αλλο ενα φετος για την δικια του γριουλα (302)... παρε μια δεκαδα 5αρια αφου τα βρισκεις ;)

τσιμπησα ενα κουτι biturbo 6αρια κι ενα κουτακι super lambro 5αρια γιατι 6αρια δεν βρηκα πουθενα
Ευρυπιδη τα biturbo με ενα τσοκ πιο ανοιχτο απο οτι θα εβαζες κανονικα...ααα και ειναι γρηγορο φυσιγγι το 36αρι πηρες σωστα;

Mια ακομα λεπτομερεια ειναι οτι το percorso γεμίζετε απο μηδενικα μεχρι και ν10..Και καλα το προοριζουν απο χηνα μεχρι.. τσιχλα..
Ενω το palombe απο 4 εως 7..Και καλα σαν φασσοφυσιγγο οπως λεει κ το ονομα του...
ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ!

Φασσες εχει φιλε μου ? Σε ρωταω γιατι 25 χρονια που την κυνηγω τετοια κατασταση σαν την φετινη δεν εχω ματαδει.:(.off topic.
Πριν από λίγο έριχνα μια ματιά στο τελευταίο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ, και γράφει ο ΤΟΥΦΕΚΑΛΕΥΡΗΣ στη στήλη του ότι είχαν πάει πριν 2 βδομάδες "στην ευρύτερη περιοχή Δομοκού" και έγινε ο κακός χαμός από πουλιά! Μάλιστα λέει, είχε πάρει μαζί του μόνο 30 φυσίγγια που τελειώσανε σε 20 λεπτά και αναγκάστηκε να γυρίσει 1,5 χλμ. πίσω, στο αυτοκίνητο να πάρει κι άλλα, και τελικά έριξε 110 φυσίγγια και πήρε 15 φάσσες στο χέρι (και 3 χαμένες), και καμιά 60αριά συνολικά η παρέα ... Έτσι γράφει, αλήθεια - ψέμματα ... δεν ξέρω ....xm.
Να το μάθει ο Ζολώτας ... να .hair. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
.off topic..hit.

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΦΑΣΣΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ),ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1-2-3 ΠΟΥΛΙΑ!ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

Πριν από λίγο έριχνα μια ματιά στο τελευταίο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ, και γράφει ο ΤΟΥΦΕΚΑΛΕΥΡΗΣ στη στήλη του ότι είχαν πάει πριν 2 βδομάδες "στην ευρύτερη περιοχή Δομοκού" και έγινε ο κακός χαμός από πουλιά! Μάλιστα λέει, είχε πάρει μαζί του μόνο 30 φυσίγγια που τελειώσανε σε 20 λεπτά και αναγκάστηκε να γυρίσει 1,5 χλμ. πίσω, στο αυτοκίνητο να πάρει κι άλλα, και τελικά έριξε 110 φυσίγγια και πήρε 15 φάσσες στο χέρι (και 3 χαμένες), και καμιά 60αριά συνολικά η παρέα ... Έτσι γράφει, αλήθεια - ψέμματα ... δεν ξέρω ....xm.
.off topic..hit.
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΧΛΑΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ!

.off topic..hit.
Τα νεα για τον Δομοκο τα ακουσα και εγω.Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεση για ταξιδακι απο την παρεα.Ας ελπισουμε τωρα με τα κρυα να κανει καμια κατεβασια

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΦΑΣΣΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ),ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1-2-3 ΠΟΥΛΙΑ!ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!
Στην ηπειρο γινεται πολυ καλη δουλεια οταν πεσουν τα πουλια στην αρια.απο αρτα ειμαι εγω πατριωτη....

Στην ηπειρο γινεται πολυ καλη δουλεια οταν πεσουν τα πουλια στην αρια.απο αρτα ειμαι εγω πατριωτη....
ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΡΚΥΑ!ΕΓΩ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΖΑΓΟΡΙΑ(ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ,ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΙ,ΒΟΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΝΗ)!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΝΟΕΜΒΡΗ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ!

ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΡΚΥΑ!ΕΓΩ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΖΑΓΟΡΙΑ(ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ,ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΙ,ΒΟΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΝΗ)!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΝΟΕΜΒΡΗ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ!
Πατριώτ στις περιοχές που αναφέρεις ειχε κατι πουλιά στις αρχές Νοέμβρη.Απο κει και μετά ειναι για κλάματα.Το οτι πήρα εκει 3 πουλιά σε ένα ολοήμερο πριν μια βδομάδα ,ακόμη και 6,7 να έπαιρνα ,αυτά δεν ειναι πουλιά.Την προηγούμενη Παρασκευή ελάχιστα πουλιά και εφυγα αντουφέκιστος.
Οταν λέμε για φάσσα σε περιοχές των Ιωαννίνων σίγουρα δεν εννοούμε αυτά τα μετρημένα πουλιά.Οι της περοχής ξερουμε.
Ολα τα κωλοπουλια ειναι στην Μακεδονία κα χαμηλά στην κεντρική Ελλάδα.

Back