NIKOS ORFANIDIS
Banned
εδω μερικοι οταν γεμηζουν 32 γραμμαρια το βαφτηζουν κατευθιαν τσιχλοφυσιγγο
βαζω στα τρυγονια στα αγριοπερηστερα , και στης περδηκες στην αρχη που εχει ζεστη 32 γραμμαρια , και στην τσιχλα το χειμωνα απο 28 μεχρη 32 μαχιμουμ
Ακριβώς αυτό! Επισης σπάνια να βρεις φυσίγγια στην ελληνική αγορά 30-32γρ σε νούμερα 3-4-5. Γιατί τα θεωρούν μόνο για τσίχλες τα γραμμάρια αυτά.εδω μερικοι οταν γεμηζουν 32 γραμμαρια το βαφτηζουν κατευθιαν τσιχλοφυσιγγο
Εγώ προσωπικά όχι. Η φασσα είναι δύσκολο κυνήγι και απαιτητικό. Δεν το έχω δουλέψει αλλά κάποια πιο ελαφριά που έχω δοκιμάσει δεν είδα κάτι ιδιαίτερο...Το imperial το 34αρι θα το ριχνατε σε φασσες;
Εννοεις απο αποψη γραμμαριων ότι ειναι ανεπαρκές;Εγώ προσωπικά όχι. Η φασσα είναι δύσκολο κυνήγι και απαιτητικό. Δεν το έχω δουλέψει αλλά κάποια πιο ελαφριά που έχω δοκιμάσει δεν είδα κάτι ιδιαίτερο...
Τα φερνει ο Γκιουλεκας. Και απο οσο μπορω να καταλαβω ειναι τα ισπανικα. Θα παρω ενα κουτι για δοκιμή. Γυρω στα 7.5 ευρώ παιζουνkastora ριχτω ,με οτι καιρο θελεις ,και στα παπια που το ριχνουμε κανει κηδειες.[αρκει να ειναι το ισπανικο]
Πώς το καταλαβαινουμε αυτό;αρκει να ειναι το ισπανικο
Την ιδια απορια εχω κ γω, καθε φορα που βλεπω μπροστα μου!!Πώς το καταλαβαινουμε αυτό;
Υπαρχουν διαφορες μεταξυ των συσκευασιών απο οτι ειχα δει στο ίντερνετ.Πώς το καταλαβαινουμε αυτό;
Το imperial το 34αρι θα το ριχνατε σε φασσες;
Η αγια τριαδα της φασσας για εμενα ειναι ενα 33 γρ στην αρχη με c7 πυριτιδα και αργοτερα αναλαμβανουν mb36 και m92s....η αγία τριάδα της φάσσας B&P ( F2 ) RC ( RC2 RC4 ) NSI ( Palombe - Percorso ) τα Nobel τα εχω σταματήσει πλέον και τα έχω αντικαταστήσει με το oscar 36
Κι εμένα το ίδιο.γι αυτο δε φεύγω απ το percorso.αλλά αν θέλει να δοκιμάσει κάποιο ισπανικό αυτο είναι σίγουρα ισπανικοάκουγα πολλά για το rio pichon το δοκίμασα προπερσι και τελικά με άφησε αδιάφορο,,,εχουν μείνει 4-5 κουτάκια στο ράφι όποιος τα θέλει να μου πει σε πμ