Το φυσιγγι που μου εκανε τρομερη εντυπωση περυσι ηταν το Δορκας Condor no5Το καλυτερο φυσιγγι στην φασσα ειναι αυτο που τις κατεβαζει,οποιο και αν ειναι,οτι καλυκα και αν εχει.......
Το φυσιγγι που μου εκανε τρομερη εντυπωση περυσι ηταν το Δορκας Condor no5
Το νο6 Αλεξ δεν με ειχε ενθουσιασει, οχι οτι δεν ηταν καλο, αλλα το νο5 μιλαμε πηγαινε μπαλα σε τρελες αποστασειςΕχω καιρο να βαλω Κονδορα,πριν χρονια ηταν φυσιγγι που εκοβε καροτιδες!Τωρα δεν εχω αποψη...
Το νο6 Αλεξ δεν με ειχε ενθουσιασει, οχι οτι δεν ηταν καλο, αλλα το νο5 μιλαμε πηγαινε μπαλα σε τρελες αποστασεις
Και λιγα λες...Oπως το παλιο,5αρι στο λαγο και 3αρι στα παπια που νομιζαν οτι τα 60 μετρα ηταν ασφαλη
Εμπεριστατωμένη τοποθεσία,με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και παθόντα βεβαίως βεβαίως!Eγω πριν χρονια στην φασσα,ειχα παει 25-0!!τα φυσιγγια Κονδορας μου εφτεγαν η τα τσιπουρα
και η γκιοσα της προηγουμενης μερας??Αμα εισαι χαλια δεν πανα εχεις φυσιγγαρες,ουτε ελατο
στα 5 μετρα δεν βαρας.
εδώ στα χωριά μου είναι κουβαρντάδες, τον Κόνδορα τον ρίχνουν στο τρυγόνι, την τσίχλα και στην μπεκάτσα ....
τον έναν που ξέρω, κόνδορας 8αρι το καλοκαίρι στα τρυγόνια και το χειμώνα 9αρι στην μπεκάτσα, τις προάλλες ένας άλλος μου είπε τα βάζει σε 7αρι στην τσίχλα με ένα πλάγιο sarasquetaΣε τι νουμερο??
τον έναν που ξέρω, κόνδορας 8αρι το καλοκαίρι στα τρυγόνια και το χειμώνα 9αρι στην μπεκάτσα, τις προάλλες ένας άλλος μου είπε τα βάζει σε 7αρι στην τσίχλα με ένα πλάγιο sarasqueta
ξέρουν και παραξέρουν, άσσο τσοκ και στο περπατητό, γτ το όπλο πρέπει να "κόβει"Τους εχεις ρωτησει αν ξερουν τα γρ του Κονδορα?Αλλα τι λεω,το πυροβολικο δεν ασχολειτε με τετοια θεματα.
Συντεταγμενες ζηταει και βαλει κατα βουληση
Κάποτε έτυχε κ κυνήγησα με έναν που τα έριχνε με ποζε bettinsoli στις τσίχλες, όταν τον ρώτησα μου είπε οτι με τα φυσίγγια με μικρό μέταλλο δεν είχε επιτυχίες..Τους εχεις ρωτησει αν ξερουν τα γρ του Κονδορα?Αλλα τι λεω,το πυροβολικο δεν ασχολειτε με τετοια θεματα.
Φαντάζομαι ποσα εχει ριξει..και μετά φταίνε τα κλειδια..ένας άλλος μου είπε τα βάζει σε 7αρι στην τσίχλα με ένα πλάγιο sarasqueta
Κάθε σχινος και depon...τον έναν που ξέρω, κόνδορας 8αρι το καλοκαίρι στα τρυγόνια και το χειμώνα 9αρι στην μπεκάτσα, τις προάλλες ένας άλλος μου είπε τα βάζει σε 7αρι στην τσίχλα με ένα πλάγιο sarasqueta
τα παλια ναι εδω και δυο χρονια τα χαλασεΤο φυσιγγι που μου εκανε τρομερη εντυπωση περυσι ηταν το Δορκας Condor no5
Λογικα δεν ηταν απο παλια παρτιδα τα συγκεκριμενα, μπορει να τα γουσταρει το δικο μου οπλο, ειναι μπερδεμα τα φυσιγγια.τα παλια ναι εδω και δυο χρονια τα χαλασε