K
kastoras
Για το δικο του έλεγα. Αν δε σε βολεύει δεν πειραζειΔεν θυμαμαι....θα παω αυριο παλι.....ποιο 28αρι θες να ρωτησω
Για το δικο του έλεγα. Αν δε σε βολεύει δεν πειραζειΔεν θυμαμαι....θα παω αυριο παλι.....ποιο 28αρι θες να ρωτησω
Είναι πολύ καλό δεν έχει πρόβλημα το κλειστό ανοίγει το μόνο του πρόβλημα είναι ότι κάνει 9 ευρώ .ha ha ha.Aυτο το φυσιγγι θα ηταν χρήσιμο σε καποιον που εχει οπλο με σταθερα ανοιχτα τσοκ και θελει να κλείσει την τουφεκια του..
Δεν ξερω τι παραπανω μπορει να προσφερει σε καποιον που εχει οπλο με εναλλασομενα κ μπορει να επιλεξει μεχρι και φουλ τσοκ αν κρινει οτι χρειάζεται..
Παιδια κσλημερα κι απο εμενα. Ποιο φυσιγγι ειναι αυτο δεν το ξερω. Τι μπαρουτι εχει?Είναι πολύ καλό δεν έχει πρόβλημα το κλειστό ανοίγει το μόνο του πρόβλημα είναι ότι κάνει 9 ευρώ .ha ha ha.
Εγω προσωπικα που κυνηγουσα παντα με g7 δεν ειχε κανενα μειον ουτε σε ζεστη ουτε σε κρυο παντα η πρωτη μου προτιμηση ηταν. Βεβαια εδω και δυο χρονια οι τιμες εχουν ξεφυγει τελειως και ριχνω μονο με καραμανιδη πλεονΤι μειονεκτημα εχει η C7 στη ζεστη;
Εγω προσωπικα που κυνηγουσα παντα με g7 δεν ειχε κανενα μειον ουτε σε ζεστη ουτε σε κρυο παντα η πρωτη μου προτιμηση ηταν. Βεβαια εδω και δυο χρονια οι τιμες εχουν ξεφυγει τελειως και ριχνω μονο με καραμανιδη πλεον
Λοιπον το silver ο κενταυρος το εφτασε στα 6 ευρω......γιαυτο και ξεμενει φετος απο φυσιγγια.....Η ποιο λογικη τιμη για φυσιγγακι με g3000.....Για το δικο του έλεγα. Αν δε σε βολεύει δεν πειραζει
Ίσως φταιει απλά το σεταπ των εμπορικών που περνω..νομίζω σκορποσκαγιαζουν και αφηνουν πουλιά με αίματαΤι μειονεκτημα εχει η C7 στη ζεστη;
Συνάδελφε έχω την ίδια εντύπωση. Με λίγο κρυάκι και κάπως τσιμπημένη υγρασία μου φαίνεται ότι η C7, τουλάχιστον όσο την έχω δει στο Classica της NSI, τραβάει λίγο καλύτερα από ότι σε ζεστό καιρό.Ίσως φταιει απλά το σεταπ των εμπορικών που περνω..νομίζω σκορποσκαγιαζουν και αφηνουν πουλιά με αίματα
Ανεβηκαν απο 4.5 στα 4.9 λοιπόν.. Και παλι συμφερουν σε συγκριση με αλλα.Λοιπον το silver ο κενταυρος το εφτασε στα 6 ευρω......γιαυτο και ξεμενει φετος απο φυσιγγια.....Η ποιο λογικη τιμη για φυσιγγακι με g3000.....
Αποστολη τα σκοπευτικα του 28 γρ. Τα δινει 98 ευρω τα 500.....ητη 4.90 το κουτακι....
Αυτο Τασο παρατηρησα και εγω που τα ειχα ριξει πιο παλια..επισηςΣυνάδελφε έχω την ίδια εντύπωση. Με λίγο κρυάκι και κάπως τσιμπημένη υγρασία μου φαίνεται ότι η C7, τουλάχιστον όσο την έχω δει στο Classica της NSI, τραβάει λίγο καλύτερα από ότι σε ζεστό καιρό.
Αν λεμε γιαυτο τοεχω δουλεψει πριν αρκετα χρονια με brawning fussion με καλα αποτελεσματα αλλα ειχα παρατηρησει οτι μολις γλυκαινε ο καιρος ειχα πολλα αιματα ξεπουπουλιασματα και ζωντανα πουλια.Aν μιλαμε για το NSI Classica οπως πιστευω, ειναι φυσιγγι γεμισμενο με C7 και συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου. Παλιοτερα το εβγαζε ως NS -20, και ακομα πιο παλια επι Maionchi το ελεγαν AZ-20
Τα 30αρια είναι και τιμη πεσ μασ
Αγριεμένο σε βλέπω... .shoot.
Τασο 32αρια ειναι τα 30αρια του τελειωσαν δεν προλαβαινει να βγαλει αλλαΤα 30αρια είναι και τιμη πεσ μασ
Γιωργη ετοιμος ειμαι να φαω τα μουστακια του ΕρντογανΑγριεμένο σε βλέπω... .shoot.
Ηλιασ ΠαρακαλώΤασο 32αρια ειναι τα 30αρια του τελειωσαν δεν προλαβαινει να βγαλει αλλα
Τιμη 6.30 το κουτι