Έκανε τον Ρουμελιώτη άχυρα...
Δεν ξέρω αν τωρα έχει γίνει κάποια αλλαγη.......Μέσα σε αυτά έβαλα και ένα κουτάκι του Τσιπούρα το διασποράς το 33 σε νο8 στα 8,30!
Προσεγμένα πολύ τα φυσίγγια του και με cheddite κάλυκα!View attachment 47960View attachment 47961
Αυτό το ανοιγμένο πρέπει να είναι θάνατος.Όλους τους δυνατούς συνδυασμούς έχει κάνει ο μπαγάσας!!!
Ποιοτικός έλεγχος !!!Όλους τους δυνατούς συνδυασμούς έχει κάνει ο μπαγάσας!!!
Αγορασμένα απο σαλαπατα 6,40.
Πρώτη φορα που ακούω να βρίσκει κάποιος άδειο φυσιγγι σε κουτι!!!Ποιοτικός έλεγχος !!!
Λοιπόν θυμάστε που έλεγα ακόμη και σε ροζ κάλυκες να μου τα βάλει ο Ρουμελιώτης δεν με νοιάζει???? Ήρθε η ωρα!!!! Φωτογραφίες με την παραλαβή!Έκανε τον Ρουμελιώτη άχυρα...
Η γοητεία του εξωτικού, ρώτα και κανέναν ιθαγενή !Όλους τους δυνατούς συνδυασμούς έχει κάνει ο μπαγάσας!!!
Αγορασμένα απο σαλαπατα 6,40.
Δόσε πονοΛοιπόν θυμάστε που έλεγα ακόμη και σε ροζ κάλυκες να μου τα βάλει ο Ρουμελιώτης δεν με νοιάζει???? Ήρθε η ωρα!!!! Φωτογραφίες με την παραλαβή!
Πιτσιρίκος είχα αγοράσει 500 φυσίγγια από έναν τοπικό φυσιγγοπαραγωγο ( δεν ασχολείται πια) και μέσα σε όλα βρίσκω ένα φυσίγγι που είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στο πλάι ( είχε τσακίσει στα δύο ο συγκεντρωτηρας ). Του λέω αυτό; ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ, ΡΙΞΤΟ μου λέει Ευτυχώς δεν τον άκουσα και τώρα μπορώ να πληκτρολογώ με όλα μου τα δάχτυλα στη θέση τουςΠρώτη φορα που ακούω να βρίσκει κάποιος άδειο φυσιγγι σε κουτι!!!
Δεν ξέρω τι να βάλω ,μ αρέσει,ΧΑ, ΧΑ,η το γουρλοματικο ,τα πράγματα είναι για γέλια και για κλάματα .Ερε πυρκαλ που δεν σε πρόλαβα ,αλλά σε βίντεο του Βίκτωρος έδειχνε πως στον ποιοτικό έλεγχο η μηχανή αυτόματα απέρριπτε και φαινομενικά καλά φυσίγγια ,αυτή όμως κάτι έβρισκε εκτός προδιαγραφών.Πιτσιρίκος είχα αγοράσει 500 φυσίγγια από έναν τοπικό φυσιγγοπαραγωγο ( δεν ασχολείται πια) και μέσα σε όλα βρίσκω ένα φυσίγγι που είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στο πλάι ( είχε τσακίσει στα δύο ο συγκεντρωτηρας ). Του λέω αυτό; ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ, ΡΙΞΤΟ μου λέει Ευτυχώς δεν τον άκουσα και τώρα μπορώ να πληκτρολογώ με όλα μου τα δάχτυλα στη θέση τους
Να μας πεις πιο από τα τρία σου άρεσε καλύτερα
Πιάνω το κουτάκι και ήταν λες και κράταγα ντέφι.Όλα σκάγια πυριτίδα κάνανε πάρτυ.Ο συγκεντρωτήρας δεν βρέθηκε ποτέ.Πρώτη φορα που ακούω να βρίσκει κάποιος άδειο φυσιγγι σε κουτι!!!
Το βλέπω να τα ρίχνω και να ακούγονται ρα σκάγια να κάνουν τσουλήθρα μες την κάννη σαν το κουτάκι...Να μας πεις πιο από τα τρία σου άρεσε καλύτερα
Ευχαριστώ Τάσο!Δεν ξέρω αν τωρα έχει γίνει κάποια αλλαγη.......
Έχουν χαθεί η φώτο απο τότε, αλλά θα καταλάβεις....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-47
Με τέτοια αξιοπιστία και σταθερότητα υλικών έπρεπε να το έχεις ποσταρει στο φυσίγγια για τρυγόνι, αξίζει σε ένα ακριβοθωρητο θήραμα
Καλά λέγε εσύ, να δεις τι διαφορετικές κηδείες θα κάνουν αυτά....Με τέτοια αξιοπιστία και σταθερότητα υλικών έπρεπε να το έχεις ποσταρει στο φυσίγγια για τρυγόνι, αξίζει σε ένα ακριβοθωρητο θήραμα
Ρε Λάμπρο και πάλι ΛάμπροΚαλά λέγε εσύ, να δεις τι διαφορετικές κηδείες θα κάνουν αυτά....
Νομίζω η εμφάνιση αυτών συνδυασμένα με την εγγυημένη κλαμπανοαπόδοση των Λάμπρο φτιάχνουν το τέλειο πορδοφυσιγγο..Ρε Λάμπρο και πάλι Λάμπρο