Παντού υπάρχει μία Benelli!Ολές οι ετεριες έχουν αξιόλογα μοντέλα το καλό να λεγετε οπως και για αλλες λέμε μακαρι να χαμε απ όλα κάνεις δε θα λεγε όχι
Όπως και ένα baikall

Παντού υπάρχει μία Benelli!Ολές οι ετεριες έχουν αξιόλογα μοντέλα το καλό να λεγετε οπως και για αλλες λέμε μακαρι να χαμε απ όλα κάνεις δε θα λεγε όχι
Δε νομίζω τακηΠαντού υπάρχει μία Benelli!
Όπως και ένα baikall![]()
Το χω πει και γω απλα μου λειπει η baikalara 153 πρωτά ο θεός το επιδωμα καλοκαιριού ελπιζω να μου χαρίσει μια αν δε βρω 1100 σε λογηκη τιμηΠαντού υπάρχει μία Benelli!
Όπως και ένα baikall![]()
Δύσκολα μωρά οι ιταλιδεςΔε νομίζω τακη
Τόλη σε τι τιμή υπολογίζεις να την βρεις;Το χω πει και γω απλα μου λειπει η baikalara 153 πρωτά ο θεός το επιδωμα καλοκαιριού ελπιζω να μου χαρίσει μια αν δε βρω 1100 σε λογηκη τιμη
Σε ευχαριστω και εχω κανει την ιδια ερωτηση στο φιλο μου για τον αυλο και πηρα και εγω την ιδια απαντηση και επιπλεον μου λεει εμενα ο δικος μου μου ειπε αυτην θα παρεις και μονο και φροντισε να ερθει στην ελλαδα και εγω απλως πληρωσα το ποσο μην με ρωτας κατι αλλο δεν ξερω.Προσωπικα και εγω δεν το εχω ριξει το οπλο αλλα θα το φροντισω και αυτο συντομα οταν θα ανεβω Γιαννενα.Απόλυτα σίγουρος 100%, ότι είπα παραπάνω ... Το έπιασα το όπλο στα χέρια μου, αλλά φυσικά ντράπηκα να του ζητήσω να ρίξω, προτού καλά-καλά το χαρεί ο ίδιος !!! Μόλις τον ξαναδώ θα τον ρωτήσω για τον αυλό, αλλά μάλλον δεν θα ξέρει ούτε ο ίδιος. Αφού δεν το αναγράφουν πλέον στην κάννη, και είναι απίθανο να το πήγε σε οπλουργό να τον μετρήσει ... Θα δούμε ...
Μαριε σημειωνω για αλλη μια φορα το οπλο αυτο ηρθε στην Ελλαδα με φροντιδα ανθρωπου απο την Ιταλια και καναμε ενα κυνηγι στα Γιαννενα μεσα Γεναρη στις φασσες και περασα τις εντυπωσεις μου για τα οσα εγω ειδα και συγκριναμε με τα προηγουμενα σκοτωματα που ειχε με το προηγουμενο Βενελλι καθως εγω εριχνα με την SS.Για πρωτη φορα θεωρησα να μην ζητησω να το ριξω απλως το επεξεργαστηκα και ζητησα τα χαρακτηριστικα καννης και η απαντηση που πηρα ειναι τι μου λες τωρα.Δεν μπορω να επεκταθω περισσοτερο αλλα να εισαι σιγουρος οτι για τα οσα λεω ειμαι απολυτα σιγουρος. Ετσι αλωστε εχω θεσει στο φορουμ το ερωτημα για περισσοτερες πληροφοριες .Αυτή τώρα ήρθε ποτέ πρόλαβε και την κυνήγησε?
Ευχαριστώ ...Ελαφρό τρίψιμο με πολύ ψιλό ατσαλόμαλλο μαζί με μπόλικο αντισκωριακό λάδι π.χ. WD-40
Σωστα και ακομα καλιτερα παρε συρμα κουζινας το ψιλο δεν ξερω εαν αυτο ειναι το ατσαλομαλλο και με το WD-40 σιγα σιγα με υπομονη.Ελαφρό τρίψιμο με πολύ ψιλό ατσαλόμαλλο μαζί με μπόλικο αντισκωριακό λάδι π.χ. WD-40
Ακριβώς, αυτό εννοώ κι εγώ ...συρμα κουζινας το ψιλο δεν ξερω εαν αυτο ειναι το ατσαλομαλλο
Ω οκ τότε σόρυ δεν είδα αΜαριε σημειωνω για αλλη μια φορα το οπλο αυτο ηρθε στην Ελλαδα με φροντιδα ανθρωπου απο την Ιταλια και καναμε ενα κυνηγι στα Γιαννενα μεσα Γεναρη στις φασσες και περασα τις εντυπωσεις μου για τα οσα εγω ειδα και συγκριναμε με τα προηγουμενα σκοτωματα που ειχε με το προηγουμενο Βενελλι καθως εγω εριχνα με την SS.Για πρωτη φορα θεωρησα να μην ζητησω να το ριξω απλως το επεξεργαστηκα και ζητησα τα χαρακτηριστικα καννης και η απαντηση που πηρα ειναι τι μου λες τωρα.Δεν μπορω να επεκταθω περισσοτερο αλλα να εισαι σιγουρος οτι για τα οσα λεω ειμαι απολυτα σιγουρος. Ετσι αλωστε εχω θεσει στο φορουμ το ερωτημα για περισσοτερες πληροφοριες .
Σωστο για μια ολοκληρωμενη διαδικασια καθαρισματος.Κ μετά αδρανοποίηση με βραστό νερο
Και να συμπληρωσω...μετα το νερο καλο στεγνωμα πριν βαλεις λαδι...Κ μετά αδρανοποίηση με βραστό νερο
Ψιλό εξυπακούεται αυτό!Και να συμπληρωσω...μετα το νερο καλο στεγνωμα πριν βαλεις λαδι...
To στεγνωμα με πιστολακι να απαλειψει πληρως την υγρασια και μιλω σοβαρα μην το παρετε για αστειο.Και να συμπληρωσω...μετα το νερο καλο στεγνωμα πριν βαλεις λαδι...
Απο 300-400 και προ 90 έτος κατασκευηςΤόλη σε τι τιμή υπολογίζεις να την βρεις;
Αν χειμώνα....αν καλοκαίρι....ηλιασμα!To στεγνωμα με πιστολακι να απαλειψει πληρως την υγρασια και μιλω σοβαρα μην το παρετε για αστειο.
Οριακά είσαι για όπλο σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτι θα βρεθεί όμως αν έχεις του σου στο car.gr ή μέσω γνωστού.Απο 300-400 και προ 90 έτος κατασκευης
Μέχρι περισι στο car γεματο ήτανε οπλα προσεγμενα σχετικά καλά όχι μαγκνουμ με 300€ μερικά σχεδόν καινούρια αλλά no moneyΟριακά είσαι για όπλο σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτι θα βρεθεί όμως αν έχεις του σου στο car.gr ή μέσω γνωστού.