Αμοιβαία τα αισθήματα Γιάννη,ελπίζω να το έχεις καταλάβει!Και είμαι σίγουρος ότι θα το έκανες αν στο ζητούσα και θα είχα τυφλή εμπιστοσύνη στην άποψη σου..αυτο είναι ένα από τα πολλα ωφέλη του χώρου αυτού,που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού,κανεις δεν περισσεύει.
Αμοιβαία τα αισθήματα Γιάννη,ελπίζω να το έχεις καταλάβει!
Αυτή που σου έγραψε ο Παύλος η οποία είναι νέο μοντέλο.η a400 xcel από ότι έχω διαβάσει πρέπει να έχει λίγο πιο μακρύ κώνο από τις απλές a400 γύρω στους 15 ποντους..Ωραια. Ποια εχει 36?
Σωστά, το 690 field και η Α400 έχουν το steelium νομίζω 8 εκ τα 692 το steelium plus και τα dt το steelium pro.3 διαβαθμισεις νομιζω υπαρχουν. Steelium ,Steelium Plus,Steelium Pro. 7 ,36 ,48
καπως ετσιΣωστά, το 690 field και η Α400 έχουν το steelium νομίζω 8 εκ τα 692 το steelium plus και τα dt το steelium pro.
Κώστα έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά για το συγκεκριμένο...προσωπικά πέτυχα ένα παιδί σε απογευματινο κυνήγι στα Μέγαρα...δύο φορές τυχαία και το όπλου και σε αυτόν έκανε εμπλοκές...δεν ασχολήθηκα παραπάνω πως και γιατί και το εμπλοκές...αλλά του έκανες εμπλοκές πολύ συχνά!Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους Δεν συμμετέχω σε συζητήσεις περίπου 11 μήνες αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο forum και να σας παρακολουθώ.Ισως να θυμάσται πως πέρυσι τέτοιο καιρό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με το αυχένα. Την περασμένη σεζόν δεν τουφέκισα καθόλου Το όπλο μου είναι αδρανειας[breda xanthos] και όπως καταλαβαίνετε έχει και την κατάλληλη ανάκρουση που με κουράζει.Ειπα λοιπόν να αγοράσω ένα αερίων μεταχειρισμένο Βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση Ένα Α300 outlander. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά.Ευχαριστω εκ των προτέρων και αναμένω ..............
καλησπέρα Κώστα χαίρομαι που τα λέμε μετά από καιρόΚαλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους Δεν συμμετέχω σε συζητήσεις περίπου 11 μήνες αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο forum και να σας παρακολουθώ.Ισως να θυμάσται πως πέρυσι τέτοιο καιρό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με το αυχένα. Την περασμένη σεζόν δεν τουφέκισα καθόλου Το όπλο μου είναι αδρανειας[breda xanthos] και όπως καταλαβαίνετε έχει και την κατάλληλη ανάκρουση που με κουράζει.Ειπα λοιπόν να αγοράσω ένα αερίων μεταχειρισμένο Βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση Ένα Α300 outlander. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά.Ευχαριστω εκ των προτέρων και αναμένω ..............
Μάκη δεν αμφισβητώ φυσικά αυτό που έχεις δει...απλά έχει τύχει να δω και εγώ το συγκεκριμένο ίσως μεμονωμένο περιστατικό...αλλά και γενικά έχει ακουστεί αλλά έχουμε πει έχουν αποψη άτομα που δεν τις έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους και έτσι βγαίνουν οι βρωμες!του φίλου ούτε μία κι όποτε θέλει κάποιος να το δοκιμάσει έχω το ελεύθερο να το πάρω και να το σπάσω
είχε ακουστεί κάτι για την 1η σειρά που ξεχωρίζει από το ελατήριο στο μπιστόνι που ήταν βαμμένο με ανοξείδωτη κάλυψη και όχι ανοξείδωτο μέταλλο
δεν παρεξηγιέμαι βρε ούτε από σένα ούτε από τον ΠαύλοΜάκη δεν αμφισβητώ φυσικά αυτό που έχεις δει...απλά έχει τύχει να δω και εγώ το συγκεκριμένο ίσως μεμονωμένο περιστατικό...αλλά και γενικά έχει ακουστεί αλλά έχουμε πει έχουν αποψη άτομα που δεν τις έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους και έτσι βγαίνουν οι βρωμες!
όχι βιαστικές αποφάσεις δύσκολοι καιροί φίλε μουΠαιδιά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Σεβαστές οι γνώμες όλων. Είναι τα οικονομικά δεδομένα δύσκολα και πρέπει να αποφασίσω μέχρι την Τετάρτη