Προς όλους τους ανωτέρω φίλους.Εγώ γιατί μου έχει κολλήσει το αντίθετο και τι θέλω να πω..... Το bell είτε σε crio plus ειτε σε optima plus είναι το ίδιο..... Close range είναι 0.008 για optima plus και ακριβως ίδια σύσφιξη για crio plus... Τι θέλω να πω.... Οτι σε οπτιμα κάνη ακόμα και close range σε σπείρωμα crio plus ίδια τουφέκια θα βγάλει με το optima plus
Το BL είναι ίδιο σε δύο μόνο περιπτώσεις όπου το εξωτερικό είναι ίδιο αλλά διαφέρουν οι αυλοί μεταξύ τους: 1) στα CRIO PLUS με το OPTIMA PLUS και 2) CRIO (παληό) και OPTIMA (παληό). Βλέπετε, σε αυτές τις 2 περιπτώσεις, το BL είναι τόσο πιό ανοικτό και από τους 2 αυλους οπότε και δεν υπάρχρι διαφορά ανάμεσα τους.
Τώρα, στο CR στην κεφαλή που υποδηλώνει τον βαθμό σύσφιγξης (και όχι στο σώμα του choke που δηλώνει ότι το τσοκ είναι Crio)αλλά και σε όλους τους άλλους βαθμούς τσοκ, εκεί υπάρχει διαφορά, το OPTIMA PLUS / CR, εάν μπει σε CRIO PLUS κάννη θα είναι (θεωρητικά) αρνητικής αξίας - 1/10, θα πρέπει συνεπώς να μπει το CR PLUS / CR για να έχουμε 2/10 τσοκ.
Βέβαια όλα αυτά είναι απολύτως θεωρητικά στη περίπτωση των BRAIN Chokes καθώς υπάρχει το προφίλ "Τσοκ μέσα σε Τσοκ" που αλλάζει όλα όσα ισχύουν στα συμβατικά (υπολογισμό τσοκαρίσματος κλπ).
Φιλικά
Χρήστος Σωτηρόπουλος