ευχαριστώ!!!!!Πέτρο εύχομαι να τα ευχαριστηθείς.
Να τα χαρεις και να μας πεις εντυπωσεις απο το LRxa!!!!!
Καλο ριχτα Πετρο να τα ευχαριστηθειςxa!!!!!
Πες και τι ειναι ρε πετραν
δοκίμασα να δω αν ανεβαίνειΠες και τι ειναι ρε πετραν
Από όσο διακρίνω, τσοκ BELL, φυσίγγι Νο 7 31gr και απόσταση 15m. Για τα υπόλοιπα περιμένουμε τον Πέτρο...Πες και τι ειναι ρε πετραν
Μπράβο Πέτρο!θεωρείς σε βοήθησε στον αγώνα σου το bell?
στην πρώτη είχα το bell και στην δεύτερη μαμά κύλινδρο, τα πιό πολλά χαμένα πιάτα ήταν με τον κύλινδρο στο δεύτερο πιάτο που είναι πιο εύκολο..κουφό ε; αλλά πιστεύω ήταν καθαρά ψυχολογικό το θέμα...όταν μου έρθει και το δεύτερο bell θα σου πω ξεκάθαρα πράγματα..Μπράβο Πέτρο!θεωρείς σε βοήθησε στον αγώνα σου το bell?
Να πω την μαύρη μου αλήθεια περίμενα καλυτερα πραγματα απο το LR.... Το έχω και εγώ στην sx2 και έχω δει ωραία πραγματα.... Πέτρο σε τι όπλο και αυλό τα εχεις?
Βάσει αυτά που γράφονται για το συγκεκριμένο τσοκακι...φαντάζει ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο άθλημα!στην πρώτη είχα το bell και στην δεύτερη μαμά κύλινδρο, τα πιό πολλά χαμένα πιάτα ήταν με τον κύλινδρο στο δεύτερο πιάτο που είναι πιο εύκολο..κουφό ε; αλλά πιστεύω ήταν καθαρά ψυχολογικό το θέμα...όταν μου έρθει και το δεύτερο bell θα σου πω ξεκάθαρα πράγματα..
σε Baikal sporting 18.4 εννοείς την βολή στα 40; ναι το f2 long rainge δεν πήγε καλά,αλλά δεν είχα άλλα χαρτόνια, αν και στο σκότωμα μια χαρά τα πήγε με τα δικά μου φυσίγγια. Και εννοείται θα δοκιμαστεί και με άλλα φυσίγγια και στα 50μετρα. Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ με το μάλλινο και με το μεσόταπο..Να πω την μαύρη μου αλήθεια περίμενα καλυτερα πραγματα απο το LR.... Το έχω και εγώ στην sx2 και έχω δει ωραία πραγματα.... Πέτρο σε τι όπλο και αυλό τα εχεις?