Αυτό το εργαλείο που είναι στο φυσίγγιο,κάτο από το κουτί τι είναι?
Σαν μετρητής μήκους..?
Αυτό το εργαλείο που είναι στο φυσίγγιο,κάτο από το κουτί τι είναι?
Καλημέρα φίλε!Αυτό το εργαλείο που είναι στο φυσίγγιο,κάτο από το κουτί τι είναι?
Σαν μετρητής μήκους..?
Ελάχιστοι θα προσεξαν τον μωβ καλυκα federal πάνω στην πετρα............View attachment 44622
...με το παλιό μου Μπαικάλ...Φέντεραλ 32 γρ. Νο 6...ούτε και θυμάμαι πόσο μακρυά τούριξα...
Ευχαρίστως να στο έστελνα, αλλά ... θα το κρατήσω!...είναι μια χαρά...ίσως (πιο πολύ για τη μόστρα) και επειδή βλέπω οτι ο Παπατσαρούχας τα κατέχει τα Μπαικάλ, να του κάμω μια εναζωτωση στη βάση και ίσως βάψιμο οι κάννες, και του φρεσκάρω και τα ξύλα του....Είναι 3,100, 71 πόντοι 4/10 & 8,5/10 , 70αρες θαλάμες, βαρούτσικο για 16αρι, αλλα πολύ σταθερό, και ανθεκτικό....πέτρες να του βάλεις μέσα τις ρίχνει!Ελάχιστοι θα προσεξαν τον μωβ καλυκα federal πάνω στην πετρα............
Για να δεις ποσο καλά παρατηρω τις φωτο που έχουν baikal......
Το έχεις ακόμα???
Αν ναι να μου το βάλεις στο βαπόρι να παω να το παραλαβω.......
Καλημέρα Λευτέρη!Στα πλαγιοκανα είμαι υπέρ της γαλλικής σχολής, αφαίρεση κάτω ριγας, και αντί εναζωτωσης χρωμιωση βάσης και εξωτερικά της κάνης με μαύρο χρώμιο.
ΑΝΕΤΑ. Σε φρεζα, με κοπτικο καλο σε 1 ωρα η υπερυψωμενη ριγα η τετραγωνη θα χει γινει σκαφτή!!!!Καλημέρα Λευτέρη!
Αν αυτο το τουφέκι με αφαίρεση ρίγας φθάσει τα 2,700 -2,800 γρ. θα γίνει αχτύπητο...
Εγώ βλέπω οτι η πάνω ρίγα είναι η χοντρή "τετράγωνη". Αυτή δεν μπορεί να "φαγωθεί" και από επίπεδη να γίνει "πομπε"(προς τα μέσα) όπως τα γαλλικά τουφέκια?....νομίζω οτι το βάρος που θα χάσει θα είναι περισσότερο...δεν ξερω , ρωτάω....
Γιάννη Καλημέρα!ΑΝΕΤΑ. Σε φρεζα, με κοπτικο καλο σε 1 ωρα η υπερυψωμενη ριγα η τετραγωνη θα χει γινει σκαφτή!!!!
...αν πρόκειται να γίνει βαφή μετά στις κάννες νομίζω δεν θα υπάρχει κανένα θέμα...Καλημερα. Αν το κοπτικο κοβει ελαχιστο μεταλο καθε φορα, ωστε νσ μην υπαρχει θεμα απο κραδασμους, δεν υπαρχει κανενα θεμα. Σιγουρα στο τελος, θα πρεπει να γινει καποιο λιμαρισμα στις ακρες της ριγας για τυχον γρεζια που θα εχει αφησει το κοπτικο. Αυτο που δεν ξερω ομως, ειναι τι γινεται με το χρωμα επειτα!!!!
Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη!Γιάννη αυτό θα σου δώσει ιδέες και αισιοδοξία. Είναι παλιό άρθρο του Tim Woodhouse.
Ναι, βέβαια το είχες τονίσει!Έχε υπόψιν ότι οι ταχύτητες είναι στα 2,5 μέτρα.