Cal.16

Στέλιο έχεις απόλυτο δίκιο!:).shake hands.

Για αυτό και δεν έκανα καμιά κίνηση ως τώρα!

Τα S4 & ΜΒ Χ 32 ρέλι που γεμίζω , τα υπολόγισα 7,5 ευρώ η 25αδα!

ε' βάστα;)
Οταν πηρα το 16αρι μου, ημουν ετοιμος να αρχισω ιδιογομωση ..εκανα εναν προχειρο υπολογισμ, και εβγαλα την 25αδα(με καινουργιους κάλυκες) τα εβγαλα καπου 7+ ευρω..
Μετα βρηκα ακρη με τον Ρουμελιωτη, με 6.80(πριν 2 χρονια που πηρα) το κουτι, + τα μεταφορικα, μπου βγηκε 7.30 ευρω το κουτι.
Και ετσι, δεν ξεκινησα..
Βεβαια, η ιδιογομωση, ειναι πρωτα απο ολα, Μεράκι, ανχολυτικό, αλλα θελει Αμέτρητες δοκιμές,....
Και φυσικά βγαζεις οτι φυσσιγια θελεις εσυ. ;) ..ενω τα επώνυμα του εμποριου, ειναι πανάκριβα...

Οταν πηρα το 16αρι μου, ημουν ετοιμος να αρχισω ιδιογομωση ..εκανα εναν προχειρο υπολογισμ, και εβγαλα την 25αδα(με καινουργιους κάλυκες) τα εβγαλα καπου 7+ ευρω..
Μετα βρηκα ακρη με τον Ρουμελιωτη, με 6.80(πριν 2 χρονια που πηρα) το κουτι, + τα μεταφορικα, μπου βγηκε 7.30 ευρω το κουτι.
Και ετσι, δεν ξεκινησα..
Βεβαια, η ιδιογομωση, ειναι πρωτα απο ολα, Μεράκι, ανχολυτικό, αλλα θελει Αμέτρητες δοκιμές,....
Και φυσικά βγαζεις οτι φυσσιγια θελεις εσυ. ;) ..ενω τα επώνυμα του εμποριου, ειναι πανάκριβα...
Καλησπέρα Διονύση!:)

Πιστεύω οτι αν μπορέσεις και "συγκρατηθείς" σε δυο πυρίτιδες , θα βελτιώσεις τα φυσίγγια σου, όσο μπορείς πρακτικά, και θα ασχολείσε για το γούστο, να περνά η ωρα...

Εγώ έτσι έκανα...S4 n & MB X 32 , αυτά είναι, το καλοκαίρι λίγο βελτίωση ακόμα και πάπαλα....

Υ.Γ : θα στοκάρω και πυρίτιδες και υλικά...να τη βγάλω καμιά 10ετια στο ενδημικό!!!.sarcastic.

Καλησπέρα Διονύση!:)

Πιστεύω οτι αν μπορέσεις και "συγκρατηθείς" σε δυο πυρίτιδες , θα βελτιώσεις τα φυσίγγια σου, όσο μπορείς πρακτικά, και θα ασχολείσε για το γούστο, να περνά η ωρα...

Εγώ έτσι έκανα...S4 n & MB X 32 , αυτά είναι, το καλοκαίρι λίγο βελτίωση ακόμα και πάπαλα....

Υ.Γ : θα στοκάρω και πυρίτιδες και υλικά...να τη βγάλω καμιά 10ετια στο ενδημικό!!!.sarcastic.
Εγω πηρα sipe + psb1...αλλα τις εχω και...καθονται .big smile.

Εχω μια απορια...Οπως ξερετε, ημουν σε διλημα πριν παρω το 16αρι, αναμεσα σε 20αρι και 16αρι...
Οσοι εχετε 16αρι και 20αρι, και επειδη οι περισσοτεροι βαζουν 28γρ στο 20αρι (οσο η κανονικη γομωση του 16αριου) ποιο θεωρειται εχει καλυτερη κατανομη με 28γρ? .think.
Εγω νομιζω το 16αρι λογω μεγαλυτερου αυλού...

Εχω μια απορια...Οπως ξερετε, ημουν σε διλημα πριν παρω το 16αρι, αναμεσα σε 20αρι και 16αρι...
Οσοι εχετε 16αρι και 20αρι, και επειδη οι περισσοτεροι βαζουν 28γρ στο 20αρι (οσο η κανονικη γομωση του 16αριου) ποιο θεωρειται εχει καλυτερη κατανομη με 28γρ? .think.
Εγω νομιζω το 16αρι λογω μεγαλυτερου αυλού...
σιγά μην το δώσει
τον αφήνω εγώ να το δώσει;
.terror.

Ε ρε το τουφεκάκι!...αυτά είναι!!!.love.
Το τουφεκακι αυτο ειναι το ROBUS το Νο 246 με ατσαλια HERCULE . Οι θαλαμες ηταν 65 χιλιοσ. Ειχα παρει εναν απο τους μεγαλητερους μαστορους στην Αθηνα και μου το εκανε βουνο να το κανει 70 αρι .Το συζητησα με εναν φιλο μου οπλουργο με μεγαλα α...........ια με δικες του πατεντες ευρυσιτεχνειας στην αμερικη 5 οπλων 3 ραβδωτων και 2 κυνηγετικων οτι ετσι κι αλλιως γεμιζω κοβω τους καλυκες Μου ειπε εισαι μ............ας αν το παρει το παιδι σου που να ξερει .Με επεισε και το πηγα και μεσα σε λιγοτερο απο 15 λεπτα με ειδικο κοπτικο το οπλο ετοιμο. Το κυνηγησα τα ευχαριστιεμαι ποιο πολυ ριχνω και αμερικανικα που εχω και εχω και το καφαλι μου ησηχο.Εδω θελω να τονισω οτι αυτη η ελιτιστικη νοοτροποια ,μου ζητησε ενα νεφρο και η δουλεια ηταν 15 λεπτα με ξενερωνει ρε μαγκες Να εισαστε καλα ολοι αλλα οπως ξερετε υπαρχουν γυρω μας και αρπακτικα

Back