D
DrV
Εμένα καλοκαίρι μου μαύρισε τον ώμο...
Όπλαρα Γιώργο από μακριά φωνάζει ποιότητα, μόνο από τον ήχο στο άνοιγμα κλείσιμο τους εξολκεις καταλαβαίνεις με τη κατασκευη έχεις να κάνεις,.
Σίγουρα είναι η παλιά; Και η παλιά οταν έβαζες φυσίγγι στην αποθήκη το έπαιρνε αυτόματα στην θαλάμη;Ωραίο οπλάκι !!!
Πολύ μου αρέσει η παλιά η Auto 5 πόσο μάλλον όταν είναι 20άρι...
Σίγουρα είναι η παλιά; Και η παλιά οταν έβαζες φυσίγγι στην αποθήκη το έπαιρνε αυτόματα στην θαλάμη;
Κουκλίτσα είναι Γιώργο, πολλη θα την ήθελα για τα μπεκατσοκυνηγια μου και οχι μονο......Ωραίο οπλάκι !!!
Νόμιζα αυτό είναι καινούργια πατέντα της Browning .buy buy.Ναι ανέκαθεν είχε αυτό το σύστημα η Browning.
Για το συγκεκριμένο όπλο γράφει στο βίντεο το εξής...''This A5 is a light 20 gauge and is a late 1960s or early 70s model made in Belgium. ''
Ωραίο οπλάκι !!!
Με την τρέλα που μας δέρνει γιαυτό το διαμέτρημα θα κάναμε καλο παρεακι, ας οψονται οι αποστασεις.Κουκλίτσα είναι Γιώργο, πολλη θα την ήθελα για τα μπεκατσοκυνηγια μου και οχι μονο......
Κάποτε είχε γράψει ο Χατζιωτης ένα άρθρο από ξένο περιοδικό για δοκιμή τεσσάρων φυσιγγίων cal 20 που και τα τέσσερα παρηγαγαν το όριο των επιτρεπομενων πιεσεων η και το ξεπερνουσαν, με ένα τέτοιο φυσίγγι στη θαλαμη ενός ελαφρου μονοκαννου φαντάσου πόσο ανυποφορη θα ήταν η ανακρουση ακόμα και σε αυτό το διαμέτρημα.Κάποιες φορές Κωνσταντίνε το 20αρι μπορεί να κλωτσάει και σαν 12αρι!!
Όλη κι όλη μια τουφεκιά έχω ρίξει με ενα μονοκαννο κ είχε έντονο λάκτισμα σε σχέση με το μονοκαννο 12αρι μου..
Αυτό το είχε αναφέρει κάποτε κ ο κιπρυδημος για ένα μονοκαννο Μαρτίνι που είχε κ κλωτσαγε σαν μουλαρι.
Ειναι απίστευτο ότι ενα τόσο δα φυσιγγακι έχει τόση δύναμη κ μπορεί κάποτε να γίνει ενοχλητικό..
Τάσο για το νησί είναι δεν ξέρεις καμία φορά τι γίνεται , εδώ πιο πολύ σκοπευτηριο πάω πάρα κυνήγι. Άσε να κατέβω και από δοκιμές άλλο τίποτα φίλε μακάρι να σου να πιο κοντά θα σου κολλουσα την τρέλα για το εικοσαριΚαλές βολές εύχομαι!!
Σίγουρα τα προορίζεις για τα αμερικάνικα κυνήγια,όμως όταν με το καλό έρθεις στο νησί,βάλε τα και στην πέρδικα..
Ξέρω τι σκέφτεσε...Αλλα δεν χάνεις κ τίποτα,μια δοκιμή θα κανεις..
Γενικά οι έμποροι είναι πονεμένη ιστορία, όχι ότι δεν υπάρχουν και καλοί αλλά η πλειοψηφία ρίχνει παρταδιες στις τιμές.Να ξέρεις ότι από πάντα ήθελα να κυνηγήσω έστω και μια φορά με 20αρι.
Αλλά για να αγοράσω δύσκολα,Άντε όμως πες ότι το πηρα..Τα φυσίγγια είναι πανάκριβα..
Η ιδιογομωση είναι η μια λύση..Η αλλιώς έχουμε το 20αρι μονο για εκεί που ρίχνουμε λίγες τουφεκιες(τρυγόνια,μπεκατσες,πέρδικες)και πάμε για τσίχλες με το 12αρι(!)..
Είναι αστείο αλλά δεν βλέπω άλλη λύση.
Και από όσο ξέρω στα μικρά διαμετρήματα κ ποσότητα φυσιγγιων να πάρεις δεν κόβουν εύκολα οι έμποροι..
Ευχαριστω απο καρδιας φιλε Κωστα..Οπότε θέλεις και τύχει να είμαι κάτω έχεις δύο όπλα και φυσιγγια μπόλικα να σε περιμενουν.
Εννοείται φίλε, σκέψου να μπλέξει η Κασιωτικη με την Κεφαλλονίτικη τρέλα τι έχει να γίνει.Ευχαριστω απο καρδιας φιλε Κωστα..
Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα να συναντηθούμε κ να κυνηγήσουμε μαζι..Εξάλλου έχουμε έχουμε κ μια κοινή φτερωτη αγάπη..
Και φυσικά εννοείτε ότι αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος απο τα μέρη μου η πρώτη δουλειά που θα κάνεις ειναι να έρθεις να με βρεις..