Mafia Calabria
Moderator
Δύναμη το 7,5αρι Γιώργο τους ξέρανε τους κορακους.Κυνήγι κορακοειδών με 20άρι Caesar Guerini Summit Sporting και φυσίγγια 28 γραμμάρια νούμερο 7 1/2
Δύναμη το 7,5αρι Γιώργο τους ξέρανε τους κορακους.Κυνήγι κορακοειδών με 20άρι Caesar Guerini Summit Sporting και φυσίγγια 28 γραμμάρια νούμερο 7 1/2
Μπιλακο αν μπορέσεις πήγαινε στον Καλκατζακο, έφερε και τα free shots, νομίζω ότι έχει την μεγαλύτερη ποικιλία από όλους αλλά δεν βλέπω τα lambro και του κυργια.Περονόσπορος έπεσε στα φυσίγγια για 20άρι μου φαίνεται εδώ κάτω.buy buy.
Στην Οπλοτεχνική που πήγα και κοίταξα ένα κουτί τελευταίο είχε NobelSport Dispersante HP σε Νο9 (29γρ. παρακαλώ .buy..buy buy.) ε τι να κάνω το πήρα, αλλά δεν πρόκειται να κάνω κάνα αστείο να το ρίξω τώρα το καλοκαίρι, γτ βλέπω να μου μένει στα χέρια το μονοκαννάκι μου .what..hit.
Χειμώνα με κρύο στο περπατητό, που είναι και φουλ τσοκ σταθερό, πιστεύω θα δουλέψει... Γεμισμένο με Tecna είναι..
Το ξέρω φίλε, αλλά δεν νομίζω να προλάβω να ξανακατέβω τώρα Αθήνα, για άλλη δουλειά ήμουνα και βρήκα λίγο χρόνο και πετάχτηκα κι από κει..Μπιλακο αν μπορέσεις πήγαινε στον Καλκατζακο, έφερε και τα free shots, νομίζω ότι έχει την μεγαλύτερη ποικιλία από όλους αλλά δεν βλέπω τα lambro και του κυργια.
.xm.Το κοντακι δεν πρεπει να ειναι μαμισιο...Είδα αυτο και αναστατωθηκα. Γαμωτο μου λειπουν μονο 1590€.
Μπιμπελο ειναι η ρουφιάνα.
http://www.car.gr/parts/view/8287068/
Ναι βρε Σπύρο μου, σα να μου λες οτι η Μόνικα Μπελουτσι δεν εχει ωραίο αστράγαλο...........xm.Το κοντακι δεν πρεπει να ειναι μαμισιο...
αλλά ωραίο είναι!
Μπιμπελο δεν λες τίποτα Γιάννη, λίγο τσιμπημενη η τιμή αν την συγκρίνεις με καινούργια μοντέλα αλλά με δύο κάννες και με την αριγη σε βλέπω να κάνεις τρέλα γούστα στις μακρομυτες.Είδα αυτο και αναστατωθηκα. Γαμωτο μου λειπουν μονο 1590€.
Μπιμπελο ειναι η ρουφιάνα.
http://www.car.gr/parts/view/8287068/
Να σου πω την αλήθεια δεν θα μ' ένοιαζε και τόσο...Ναι βρε Σπύρο μου, σα να μου λες οτι η Μόνικα Μπελουτσι δεν εχει ωραίο αστράγαλο..........
Ασε με Κωνσταντινε εγώ το ξέρω, παπάδες θα έκανε με την αριγη και μάλλινο sellier bellot στις βασίλισσεςΜπιμπελο δεν λες τίποτα Γιάννη, λίγο τσιμπημενη η τιμή αν την συγκρίνεις με καινούργια μοντέλα αλλά με δύο κάννες και με την αριγη σε βλέπω να κάνεις τρέλα γούστα στις μακρομυτες.
Στην Κορσική κατέφευγε μετά τις εκστρατείες του και ο Κορσικάνος Ναπολέων, για να ''έρθει στα ίσια του'' κυνηγώντας τις αγαπημένες του μπεκάτσες...Κυνήγι φασσας στην Κορσική με beretta teknys , ευλογημενο μέρος αν κρίνω από τα βιντεακια που παρακολουθώ: φασσες,τσίχλες, μπεκάτσες, γουρούνια και ότι τραβάει η ψυχή του κυνηγου και του ψαρά.
Και τα ποιο πολλά γυρισμενα στο βουνό και σε τοπία με απίστευτη θέα.
Α ρε Κων/νε όταν μιλάμε στο θέμα ''φυσίγγι για τσίχλες'' θα μας λες οτι τις κυνηγάς με REMINGTON Νο 9 και θα μας ''στέλνεις''...Όπως λέει και ο φίλος μου ο Τάσος έχει και η ξενιτιά τα καλά της ποτέ ποτέ βέβαια γιατί συνήθως είναι μετά .violin..
Βρήκα κάτι remington gun club σε τιμή $5,25 και σε νούμερο 9 που δύσκολα τα βλέπεις αυτό το νούμερο στα ράφια, το μόνο που με χαλάει είναι το υλικό του πάφυλα μιας και έχουν γραφτεί πολλά κακά σχόλια για φυσίγγια γεμισμένα σε τέτοιο και από τής τρεις μεγάλες αμερικανικες εταιρείες γνωστά ως promo loads. Η Remington πάντως αναφέρει ότι είναι γεμισμένα με την ίδια επιμέλεια και υλικά που γεμίζει τα premium σκοπευτικα φυσίγγια της.
free upload image
Οχταρακι κλείσιμο θα δούμε τι λέει στο μέλλον.
imagehosting
99 % Τασο τα μαγαζιά όλα έχουν αμερικάνικα , μόνο ο cabelas έχει τα herters που φτιάχνονται από τη cheddite, τα fiocchi και τα rio που φτιάχνονται εδω.Άκου gun club...asking.
Eλπιζω να ειναι καλά κ να τα ευχαριστηθείς Κωνσταντίνε!!
Στα ράφια τον κυνηγομαγαζων μετά απο τα Αμερικανικα φυσίγγια που φυσικά θα ειναι τιγκα..Ποια χώρα έρχετε δεύτερη,η ιταλια?
Το περασμένο ταξίδι Σπύρο εριχνα winchester και federal νο 7 1/2 τα χα βρει $4,00 το κουτί και φορτωσα , για τα federal δεν έχω παράπονο σε αντίθεση με τα winchester που μετά τα 20,25 μέτρα τα φτυνανε και όλο ματωμενα και κοψοφτερα.Στην Κορσική κατέφευγε μετά τις εκστρατείες του και ο Κορσικάνος Ναπολέων, για να ''έρθει στα ίσια του'' κυνηγώντας τις αγαπημένες του μπεκάτσες...
Α ρε Κων/νε όταν μιλάμε στο θέμα ''φυσίγγι για τσίχλες'' θα μας λες οτι τις κυνηγάς με REMINGTON Νο 9 και θα μας ''στέλνεις''...
Πάντως αρκετά μεγάλη τρύπα στο 8στερο βλέπω...Τόσα χρόνια το κάνουν και δεν έχουν μάθει να το κλείνουν σωστά...
Μάλλον πρέπει να στείλουμε τους ιδιογομωταδες του HL να κάνουν κάνα σεμινάριο αστερι-ρελι, στους ''επιστήμονες'' της REMINGTON και όχι μόνο....buy.
Είσαι μέσα στην χώρα με τα καλύτερα φυσίγγια παγκοσμιως κ τα βρίσκεις κ σε καλές τιμές.μόνο τα Ελληνικά μου λείπουν αλλά άμα πατήσω πόδι στον Πειραιά είναι η πρώτη μου δουλειά.
Κωνσταντινε οι αμερικάνοι βγάζουν διασποράς;99 % Τασο τα μαγαζιά όλα έχουν αμερικάνικα , μόνο ο cabelas έχει τα herters που φτιάχνονται από τη cheddite, τα fiocchi και τα rio που φτιάχνονται εδω.
Μπορείς όμως να παραγγειλεις online και διάφορες ιταλικές μάρκες.
Το περασμένο ταξίδι Σπύρο εριχνα winchester και federal νο 7 1/2 τα χα βρει $4,00 το κουτί και φορτωσα , για τα federal δεν έχω παράπονο σε αντίθεση με τα winchester που μετά τα 20,25 μέτρα τα φτυνανε και όλο ματωμενα και κοψοφτερα.
Winchester 20GA 2-1.2" Universal Target Loads - Walmart.com
https://www.walmart.com/ip/Winchester-20GA-2-1.2-Universal-Target-Loads/16783156
Federal Ammunition 12-Gauge 3 DRAM, 100ct - Walmart.com
https://www.walmart.com/ip/Federal-Ammunition-12-Gauge-3-DRAM-100ct/17757588
Τώρα δεν έχει πειράματα έχω στοκαρει ποικιλία μόνο τα Ελληνικά μου λείπουν αλλά άμα πατήσω πόδι στον Πειραιά είναι η πρώτη μου δουλειά.
Και στις δύο εταιρείες είναι έτσι το οκταρι κλείσιμο μόνο στη federal είναι τελείως σφιχτο και σβουριχτο.
Ποτέ δεν ξερεις τι γίνεται και πιο φυσίγγι θα σου κάτσει στα κυνήγια σού , πολύ καλά τα αμερικάνικα αλλά άμα δεν τα συγκρίνεις και με αλλά δεν βλέπεις την διαφορά. Επειδή έχω φάει κόλλημα με αυτό το διαμέτρημα και θέλω να δοκιμάσω όσο πιο περισσότερα διαφορετικά φυσίγγια γίνεται και μετά θα κάνω τις επιλογές μου.Είσαι μέσα στην χώρα με τα καλύτερα φυσίγγια παγκοσμιως κ τα βρίσκεις κ σε καλές τιμές.
Τι να τα κανεις τα ελληνικά 20αρια?
Άσε που θα τα αγοράσεις μαύρη λύσσα..