D
Να σαι καλα γιατρέ μου, μου έφτιαξες τη μέρα το Navaro φαίνεται ωραίο φυσίγγι θα δούμε. Το ίδιο όπλο έχω και γω Βασίλη αλλά σε δωδεκαρι τουφεκιες φαρμάκι.
Αχ βρε Κωνσταντινε, ολο το "χρυσάφι" έχεις μαζέψει......Από καιρό έψαχνα ένα φυσίγγι (μαλινοταπο) εικοσαρι, χτες χαζευα το σάιτ του cabelas και βρήκα τα kent gamebore τα χα δει και στο παρελθόν αλλά δεν τα χέ σε cal 20 διαθέσιμα. Βγαίνει σε νούμερο 6,7 και 28γρ πήρα το εφταρι γιατί αυτό έψαχνα σαν πρώτη τουφεκια στην πέρδικα.
upload imagem
Είχα διαβάσει και κάτι άρθρα γιαυτα το μόνο που με μπερδεύει είναι ότι στα άρθρα αναφέρει ότι χρησιμοποιουν πυρίτιδα B&P ενώ στην σελίδα της gamebore αναφέρει την vectan.
20-bore high game cartridge review review - Shooting UK
http://www.shootinguk.co.uk/reviews/ammunition/20-bore-high-game-cartridge-review
20G Pure Gold
http://gamebore.com/uk/cartridge/game/20g-pure-gold
Δευτερη,Τριτη ν6...victory..victory..victory..victory..victory.πήρα το εφταρι γιατί αυτό έψαχνα σαν πρώτη τουφεκια στην πέρδικα.
Οτι μπορώ οπότε μπορώ φίλε Γιάννη, αυτά είναι διαμάντια = Diamond Shot .Αχ βρε Κωνσταντινε, ολο το "χρυσάφι" έχεις μαζέψει......
Δεύτερη τρίτη έχει επινικελομενα ΤάσοΔευτερη,Τριτη ν6...victory..victory..victory..victory..victory.
Θα έρθει και γι αυτά η ώρα τους Doctor.Γιώργο δεν μαθαίνει ο Κωνσταντίνος... πες του ποια μαλλινόταπα να παίρνει γτ γίνομαι κουραστικός ρε παιδάκι μου .buy.
Sellier&Bellot Favorit Κωνσταντίνε
Είπα να μην το πω αλλά μιας που το έθιξες Κωνσταντίνε μόνο τα Τσέχικα...Γιώργο δεν μαθαίνει ο Κωνσταντίνος... πες του ποια μαλλινόταπα να παίρνει γτ γίνομαι κουραστικός ρε παιδάκι μου .buy.
Sellier&Bellot Favorit Κωνσταντίνε
Ετσι πιστεύω Μίλτο αρκεί βέβαια να φερω το κοντακι στο μήκος που πρέπει αλλα να σηκωσω και λίγο το χτενι. Τα κλειστά τσοκ δεν με τρομάζουν εφοσον υπαρχουν διασποράς και μάλλινα στο 20αρι.Παρα πολυ ομορφο οπλο Γιαννη..ειδικα με την διογκωμενη παπια μου αρεσουν τα πλαγια..για την μπεκατσα θα ναι ολα τα λεφτα
Καλοριζικο καλοτούφεκο και καλά κυνηγια φίλε Γιάννη, η μάρκα μου είναι άγνωστη αλλά φαίνεται πολύ ποιοτικό όπλο ,ωραία ξύλα 20αρα βάση με καλές εφαρμογές ξύλου μεταλου ,δισκανδαλο ως ορίζει η παράδοση με λίγα λόγια ένα Μπιμπελο. Το μόνο κατά για μένα είναι τα σταθερά τσοκ αλλά οι παραδοσιακοί του πλάγιου το προτιμούν έτσι, όπως λες με τα διασπορας και την μαλλινη λύνεται το πρόβλημα της κοντινης τουφεκιάς. Να το χαρεις όσο δεν πάει φιλε Κερκυραιο και το βλέπω να γίνεται το βασικό σου όπλο.Σήμερα μου παραχώρησε ο αγαπητός μου ξάδερφος το 20αρι του πλαγιοκανο Varini Zanano armi μιας και ξέρει την αγάπη μου για τα μικρά διαμετρηματα . Αν και δεν κυνηγάει με μικρά διαμετρηματα το είχε αγοράσει πέρυσι γιατι η τιμη του ηταν πολλη δελεαστική. Βέβαια το συγκεκριμένο οπλο πρεπει να ηταν Ειδική παραγγελία γιατι εχει κάποιες ιδιομορφίες. Κοντακι μήκος με το πέλμα 34 εκ, Μόντε Κάρλο, μήκος κανών 68 εκ και τσοκ 2-1. Εχει πολλη καλη ποιότητα κατασκευής. Το πήρα σήμερα το μεσημεράκι και στα πρόχειρα. έφερα το κοντακι κοντά στα μέτρα μου, βέβαια θέλει ακόμα δουλίτσα μθας και σκέφτομαι το χειμώνα να το κυνηγήσω στη μπεκατσα. Εχει τέλειες αναλογίες όγκου και ανεβαίνει όμορφα στον ομω. Ενα θέμα με τα κλειστά τσοκ πιστεύω θα το λύσω με τα διασποράς. Θα γίνουν βέβαια οι ανάλογες δοκιμές μόλις φερω το κοντακι κοντά στα μέτρα μου.
Πάντως σήμερα το τρυγονάκι με το μάλλινο sellier bellot το έκαψε.
upload pic
20mb image hosting
upload pics
image hosting sites
image hosting 10mb limit
free upload pictures
upload gif
image sharing sites
Φαινετε τουφεκι απο τα λίγα ,Θα τα πάτε καλά μαζί σίγουρα!!Σήμερα μου παραχώρησε ο αγαπητός μου ξάδερφος το 20αρι του πλαγιοκανο Varini Zanano armi μιας και ξέρει την αγάπη μου για τα μικρά διαμετρηματα
Λοιπόν φίλε Μιλτιαδη,Εσυ που γεμίζεις χάρτινα κ ρελιαστα, Σου αρέσει η παραδοση,και κυνηγας μπέκατσα,Άρα το πλαγιοκαννο δεν έπρεπε να λείπει απο τα χέρια σου..ειδικα με την διογκωμενη παπια μου αρεσουν τα πλαγια..για την μπεκατσα θα ναι ολα τα λεφτα
Με το καλό εύχομαι φίλε μου..σε λιγο θα αφιχθει ο γιος
Ε μα,Πρέπει να εκπεδευτει κ ο μικρος..Δες το και από αυτή την πλευρά.καποια στιγνη ομως θα παρω ενα πλαγιο κοντο 20αρη σιγουρα..