Cal.20

Τασο καλα τα λες αλλα τωρα που σε λιγο θα αφιχθει ο γιος δεν περισσευει ουτε για χαρτομαντηλα..καποια στιγνη ομως θα παρω ενα πλαγιο κοντο 20αρη σιγουρα..συνταγες εχω για 20αρη παρα πολλες αλλα λειπει το οπλο..αχαχαχαχ
Η αρχη ειναι το ημιση του παντος!.sarcastic.
Με το καλο ο διαδοχος!!

Σήμερα μου παραχώρησε ο αγαπητός μου ξάδερφος το 20αρι του πλαγιοκανο Varini Zanano armi μιας και ξέρει την αγάπη μου για τα μικρά διαμετρηματα . Αν και δεν κυνηγάει με μικρά διαμετρηματα το είχε αγοράσει πέρυσι γιατι η τιμη του ηταν πολλη δελεαστική. Βέβαια το συγκεκριμένο οπλο πρεπει να ηταν Ειδική παραγγελία γιατι εχει κάποιες ιδιομορφίες. Κοντακι μήκος με το πέλμα 34 εκ, Μόντε Κάρλο, μήκος κανών 68 εκ και τσοκ 2-1. Εχει πολλη καλη ποιότητα κατασκευής. Το πήρα σήμερα το μεσημεράκι και στα πρόχειρα. έφερα το κοντακι κοντά στα μέτρα μου, βέβαια θέλει ακόμα δουλίτσα μθας και σκέφτομαι το χειμώνα να το κυνηγήσω στη μπεκατσα. Εχει τέλειες αναλογίες όγκου και ανεβαίνει όμορφα στον ομω. Ενα θέμα με τα κλειστά τσοκ πιστεύω θα το λύσω με τα διασποράς. Θα γίνουν βέβαια οι ανάλογες δοκιμές μόλις φερω το κοντακι κοντά στα μέτρα μου.
Πάντως σήμερα το τρυγονάκι με το μάλλινο sellier bellot το έκαψε.
upload pic
20mb image hosting
upload pics
image hosting sites
image hosting 10mb limit
free upload pictures
upload gif
image sharing sites

Πολύ ωραίο οπλάκι Γιάννη....well done.

Η αρχη ειναι το ημιση του παντος!.sarcastic.
Με το καλο ο διαδοχος!!
Ευχαριστω πολυ Γιαννη..ας ερθει με το καλο και σιγα σιγα θα βρω τα λεφτα να του εξασφαλισω και το 20αρακι το μερακληδικο που αρεσει στον Τασο

Τασο καλα τα λες αλλα τωρα που σε λιγο θα αφιχθει ο γιος δεν περισσευει ουτε για χαρτομαντηλα..καποια στιγνη ομως θα παρω ενα πλαγιο κοντο 20αρη σιγουρα..συνταγες εχω για 20αρη παρα πολλες αλλα λειπει το οπλο..αχαχαχαχ
Με το καλό να έρθει ο διάδοχος Μίλτο, όσο για το οπλακι κάποια στιγμή σου εύχομαι να το αποκτήσεις.

Ευχαριστω πολυ Γιαννη..ας ερθει με το καλο και σιγα σιγα θα βρω τα λεφτα να του εξασφαλισω και το 20αρακι το μερακληδικο που αρεσει στον Τασο
Με το καλό να έρθει ο απόγονος φίλε Μίλτο, έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο στο μάτι.

Σας ευχαριστώ παιδιά, αν ή αρχή είναι το ήμισυ του παντός ή χθεσινη τουφεκιά στο τρυγονι ακόμα γυρνάει στο μυαλό μου.
Μην με τσιγκλάς ρε Τάσο και γράψω πάλι για τα Τσέχικα.....very funny. .sarcastic.
Οσο για τα sellier, πραγματικά από τα κορυφαία γιατί και με τη Benelli κενταγαν

Με το καλό να έρθει ο απόγονος φίλε Μίλτο, έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο στο μάτι.
Να σαι καλα..για να πω την αληθεια μου κατι που κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα οχι..αλλα ειχα δει μια φορα ενα πλαγιο rfm με την μια καννη κυλινδρο λειοκανη και την αλλη ραβδωτη σε ολο το μηκος και το ερωτευτηκα αλλα δυστυχως αυτο ειναι ενα ονειρο..απο αλλα που βλεπω μου αρεσουν πολυ τα fausti

Να σαι καλα..για να πω την αληθεια μου κατι που κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα οχι..αλλα ειχα δει μια φορα ενα πλαγιο rfm με την μια καννη κυλινδρο λειοκανη και την αλλη ραβδωτη σε ολο το μηκος και το ερωτευτηκα αλλα δυστυχως αυτο ειναι ενα ονειρο..απο αλλα που βλεπω μου αρεσουν πολυ τα fausti
Πραγματι ένας συνδιασμός 20αρι και 22αρι θα ήταν ότι πρέπει, η fausti έχει επενδύσει πολύ στα μικρότερα διαμετρήματα του call 12 .

Αυτο βλεπω και εγω..και απο ομορφια σκιζουν τα οπλα της..μια φορα ειχα διαβασει ενα αρθρο για αυτα απο τον Moke Yardey για ενα 28αρη που ειχε αποκτησει και ελεγε πολυ καλα λογια
Το πλαγιοκαννο που παρουσιάζει πρώτο είναι 20αρι,Ωραία τα fausti μέχρι φίδια χτυπάνε...sarcastic.

Το εχω δει το βιντεο Τασο..ωραια οπλα..και το 28αρη ποζε που παρουσιαζει ειναι φοβερο..οσο για το πλαγιο το 20αρη θα μου αρεσε αφου εχει αγγλε κοντακι να χε και δυο σκανδαλες..ειπαμε κλασσικο..μονοσκανδαλο και πλαγιο ειναι σαν γυναικα χωρις στηθος

μονοσκανδαλο και πλαγιο ειναι σαν γυναικα χωρις στηθος
Συμφωνώ,(Ωραία το παρομοιασες ;))..
Άσχημο οπτικά κ χαλάει την εικόνα..Όπως είχε πει κ ο κιπρυδημος κάποτε αφού έχουμε δυο καννες γιατί να έχουμε μια σκανδάλη..;)

Back